Lørdagslook: Blow-Up the Club Kid

06.07.19
Lørdagslook: Blow-Up the Club Kid

Lørdagslook: Blow-Up the Club Kid

Det er længe siden, der sidst var lørdagslook på bloggen. Faktisk savner jeg at vise dig looks, men i hverdagen når jeg sjældent at få taget billeder af makeuppen. Det er lidt ærgerligt, for jeg er inde i en god periode, hvor jeg får makeup på næsten hver dag. Og der er så mange spændende produkter, jeg gerne vil vise dig. Der er smukke sommerkollektioner, nye produkter og alt mulig andet sjovt.
Sommeren eller rettere sagt temperaturen er nok ikke så overraskende, ved at tage livet af mig. Det bliver aldrig en favorit hos mig. Heldigvis er jeg blevet bedre til at gå i seng om aftenen. Derfor er det også lettere at komme tidligt op om morgenen. Det gør morgenerne lidt lettere. Og derfor er det meget lettere at hygge sig med makeuppen.

Blow-Up the Club Kid
Det lidt sære navn er på en gang sært og virkelig passende. Det stammer som sædvanligt fra nogle af produkterne, hvor de selvfølgelig er velvalgte. Sammensætningen af navnene bliver lidt sjov, fordi looket er temmelig stille, mens ingen af produkterne egentlig er det. Det demonstrerer dobbeltheden og anvendeligheden af produkter, man måske ville gå uden om, fordi de ser lidt vilde ud.
Flere af mine veninder har spurgt ind til Irina The Diva #GlamGoalPalette, fordi jeg skriver om den igen og igen. Det gør jeg, fordi det vitterlig er den palette, der oftest er i brug. Faktisk brugte jeg temmelig meget tid på at få den til at se præsentabel ud til billedet, fordi den er BRUGT.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks.

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar.

Lørdagslook: Blow-Up the Club Kid

Øjne: Sædvanligvis starter jeg altid med at lægge øjenskygge i globelinjen, men her gjorde jeg det modsatte. Derfor startede jeg med at duppe Too Faced Peaches & Cream Crystal Whips Shimmering Eye Shadow Veil* i farven Club Kid på øjenlåget. Derefter lagde jeg den matte brune nuance No Drama(1) i globelinjen og under øjet. No Drama(1) tonede jeg ud med den matte beige nuance Fake It(2) begge to fra Irina The Diva #GlamGoalPalette.
Fra Lime Crime Hi-Lite Palette i farven Mermaids duppede jeg lidt af den lyseblå nuance med turkis glitter og perlemor Mermaid(3) både under øjet og på midten af øjenlåget. I øjenkrogen lagde jeg Pearl(4) en helt lys fersken nuance med masser af fersken perlemor og pink glitter i øjenkrogen.

Lørdagslook: Blow-Up the Club Kid

Hud: På huden er det sporadisk dækning med NudeStix Nudies Tinted Blur Stick*, som jeg jævner ud med en pensel. Derefter bruger jeg Hourglass Ambient Lighting Powder* i farven Dim Light med en stor pensel.

Kinder: Som jeg skrev i går, er Lime Crime Softwear Blushnærmest uundværlig i min daglige makeup. Den har siddet på kinderne hver eneste dag siden den dag, den landede i postkassen. Farven her hedder Virtual Orchid, men jeg har kig på mange flere af dem, fordi de er så fine på huden.

Bryn: Selvom jeg både burde tage mig sammen til både at farve og plukke bryn, så har jeg altså ikke fået det gjort. Trods udfordringerne gør GOSH Brow Sculpting Fibre Gel* i farven Chestnut et upåklageligt job.

Vipper: Den nyeste mascara fra GOSH Rebel Eyes Skinny B Precision Mascara¤ har en meget slank børste. Sædvanligvis tænker jeg ikke så meget over børsterne, men denne her er jeg altså blevet rigtig glad for. Selve formlen er bestemt til den naturlige side, men det, synes jeg nu, også er meget rart en gang i mellem. Her er det et par lag først med hele børsten, og derefter lagde jeg lidt ekstra med spidsen af børsten. Mascaraen er en af GOSH’ efterårsnyheder…

Læber: Siden lanceringen har Glossier Vinylic Lip¤ været læbeproduktet jeg griber efter. De er simpelthen så behagelige på læberne, de holder fint og farven Blow-Up passer næsten til det hele. Den opmærksomme læser vil nok se, at jeg ikke har noget på læberne… Billedet blev nemlig taget, mens jeg stod og ventede på bussen, så jeg nåede ikke lige at tage læbestift på. Da to af de seks Jeg skal nok tage mig sammen til at få taget et billede af farverne snart, men jeg skal lige have genkøbt to af dem først. De er nemlig brugt op.

Briller: Stellet er fra Ørgreen og hedder Blush. Farven er 703, hvor fronten er mat sort med perlemor og stængerne er en hvidguld nuance.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *