Lørdagslook: Orange Crush Bubble Gum

13.07.19
Lørdagslook: Orange Crush Bubble Gum

Lørdagslook: Orange Crush Bubble Gum

Det var en pludselig indskydelse, at min makeup i tirsdags skulle være et lørdagslook. Derfor havde jeg pludselig ualmindelig travlt. Der var nemlig kun tyve minutter til, jeg skulle ud af døren, og mit hår skulle også lige tørres… Billederne blev først taget mange timer senere, og der havde jeg haft det vanvittigt varmt. Mascaraen var smittet af under øjet, og i et forsøg på at få den tørret væk, gik det ud over øjenskyggen under øjet. Ligesom mit hår fløj ind over øjenbrynet på billederne. Det må du tage med. Lørdagslooks her på bloggen betyder ikke perfekt makeup eller photoshoppede billeder. Det er så at sige looks, der er testet af hverdagen.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks.

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar.

Orange Crush Bubble Gum
Det kriblede i mine fingre for at få penslerne i den ualmindelig fine sommerkollektion fra Jeffree Star Cosmetics. Som forventet blev Jaw Breakerudsolgt lynhurtigt, derfor stod jeg klar, da House of Stars lancerede kollektionen. Der er masser af looks i Mini Breaker*, men nu hvor Jaw Breakerigen er på lager, synes jeg, at du skal kigge på den. To af nuancerne går igen i de to paletter, men da der er hele fireogtyve nuancer i Jaw Breaker*, går det nok. Også selvom du har lyst til at købe begge paletter. Det undrer mig egentlig lidt, at Mini Breaker* ikke blev udsolgt i samme tempo. Paletten er noget helt særligt, og der er som nævnt virkelig mange flotte looks i den. Selvom jeg valgte at give den gas med næste alle farverne, så kan den sagtens tones ned.

Lørdagslook: Orange Crush Bubble Gum

Øjne: Primer holder både på øjenmakeuppen og min SPF, derfor bruger jeg stort set altid en eller anden form for primer. Her er det Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original der blev fordelt på hele øjenlåget. Derefter lagde jeg lidt Jeffree Star Cosmetics Magic Setting Powder i globelinjen, så det var lettere at tone øjenskyggen ud. Fra Jeffree Star Cosmetics Mini Breaker Eyeshadow/Pressed Pigment Palette* brugte jeg den kølige matte brune nuance Hot Fudge (1) fra yderste øjenkrog og op i globelinjen. Derefter lagde jeg Bubble Gum (2) i inderste øjenkrog. Fra inderste til yderste øjenkrog lagde jeg først den neonorange nuance med guld glimmer Orange Crush (3). Derefter den orange nuance med masser af guld perlemor Slice (4), den matte blåtonede pink nuance Foreplay (5) og yderst op til Hot Fudge lagde jeg den klare matte lilla nuance Purple Punch (6).

Under øjet brugte jeg også Jeffree Star Cosmetics Mini Breaker Eyeshadow/Pressed Pigment Palette*. Fra yderste til inderste øjenkrog er det den mørke lilla nuance med blåt, rødt og lilla perlemor Bite Me (7). Den tonede jeg sammen med den matte blåtonede pink nuance Foreplay (5). I overgangen mellem de to lagde jeg Oral (8) en grålilla nuance med masser af lyseblåt og turkist perlemor.

Lørdagslook: Orange Crush Bubble Gum

Hud: Som primer og let dækning lagde jeg et lag Pudderdåserne Musthave Alt i en Beskyttelse SPF 40*. For at holde på dækningen og for at mattere T-zonen brugte jeg Jeffree Star Cosmetics Magic Setting Powder*¤.

Bryn: Der har stadig ikke lige været tid til de der bryn… Måske i aften? Derfor måtte GOSH Brow Sculpting Fibre Gel* igen på arbejde. Helt ærligt aner jeg ikke, hvad jeg skulle gøre uden den!

Kinder: Det gik lidt hurtigt, da jeg lagde makeup, og pludselig var den blush, jeg egentlig ville bruge pist væk… Sådan endte & Other Stories Cheek & Lip Tint i farven Blissful Rose på kinderne. Den er egentlig lige varm nok i farven til at passe til læbestiften. Alligevel fungerede det rigtig fint, da den kom på huden.
Sædvanligvis bruger jeg ikke Jeffree Star Cosmetics Supreme Frost* på kinderne. Men det er jo kun tirsdag en gang om ugen. Den smukke champagne nuance Diamond Wet blev derfor duppet helt let på kindbenene. Der er glimmer for fuldt skrald og derfor bruger jeg kun Supreme Frost til fest eller som øjenskygge. Inden jeg tog makeuppen af til natten, duppede jeg lidt ovenpå øjenskyggen og dét holder!

Vipper: Det er ikke altid, jeg bliver gode venner med en mascara. NARS Climax Mascara* havde jeg faktisk opgivet, men efter en tur i skammekrogen er jeg blevet helt glad for den. Her fik vipperne nogle lag af farven Explicit Black.

Læber: Selvom jeg er vild med konceptet, så er de matte flydende læbestifter ofte temmelig hårde ved mine læber. Af en eller anden grund er Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipsticks* ikke helt så udtørrende. Måske er det noget jeg bilder mig ind… I hvert fald bliver det umuligt for mig, at undgå den hotte pink nuance Yes Ma’am* denne sommer.

Briller: Stellet er et produkt af et designsamarbejde mellem Mykita og Damir Doma. Stellet, der hedder Nita, findes desværre ikke længere i den farve, jeg har. Som langt de fleste af mine briller er stellet født som solbriller. Det kræver en meget velvillig optiker, der er VIRKELIG god til at slibe glas, for at skifte glassene ud.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *