Lørdagslook: Dust off your Creativity

06.04.19
Lørdagslook: Dust off your Creativity

Lørdagslook: Dust off your Creativity

Min makeup gik helt galt for noget tid siden. Det havde selvfølgelig intet at gøre med produkterne, det var simpelthen fordi, jeg var et fjols. I en måneds tid har jeg haft den meget smukke Creative Vol. 1 Palette fra Makeup Revolution liggende. Helt tilfældigt opdagede jeg, at den er uden det røde farvestof karmin. I min ivrighed og kæmpe glæde fik jeg stukket penslen i øjet. Og som om det ikke var nok, stak jeg bagefter mascarabørsten i det andet øje. Det resulterede i, at mine øjne løb i vand uden stop hele dagen, og i løbet af eftermiddagen, da jeg fik en rigtig dårlig nyhed, stak det helt af. Derfor endte looket med at se lidt mere slidt ud end forventet. Det beklager jeg, men altså man kan jo ikke stå lige skarpt hver dag.

Dust off your Creativity
Selvom looket måske nok ikke er helt efter bogen på nærbilleder. Så fungerede det altså så fint at folk spurgte til det dagen lang. Det handler ikke altid om at øjenskyggen er tonet perfekt ud, eller at eyelineren ligger perfekt. Det handler i højere grad om, hvad du udstråler. Selvfølgelig føler man sig bedre tilpas, når det hele sidder, som det skal. Sådan flasker det sig bare ikke altid. På instagram bliver de meget farvede regnbue- og solnedgangslooks mere og mere populære. Det, synes jeg selvfølgelig, er herligt. Og jeg synes, at det er endnu mere herligt, at det er muligt at bruge alle de skønne farver uden de voldsomme reaktioner, som jeg ellers døjer med.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks.

Produkter markeret med ¤ er modtaget til test/som anmeldereksemplar.

Øjne: Som primer brugte jeg Urban Decay Eyeshadow Primer Potion i farven Original. Der er så mange fine nuancer i Makeup Revolution Creative Vol. 1 Palette. Det var særligt de pink og orange nuancer, der trak i mig. I inderste øjenkrog lagde jeg den klare matte gule nuance Trendsetter. Fra øjenkrogen ind mod midten af øjenlåget lagde jeg den lyse fersken nuance med lyserød perlemor Inventine. På midten af øjenlåget lagde jeg den klare matte lyserøde nuance Quirky. Og oven på den duppede jeg den lyserøde nuance Divination med transparent perlemor. I globelinjen lagde jeg den matte orange nuance Dexterous og derefter den meget klare koral nuance med transparent perlemor Terrority. I yderste øjenkrog lagde jeg først den matte hot pink nuance Colour. Helt yderst i øjenkrogen lagde jeg den mørke lilla nuance med lilla og pink perlemor Individual. Langs øverste vippekant lagde jeg den sorte Black Heart.

Lørdagslook: Dust off your Creativity

Under øjet lagde jeg den lilla Formative med transparent perlemor fra inderste øjenkrog ind mod midten. Fra midten og ud mod yderste øjenkrog lagde jeg den mørke lilla nuance med lilla og pink perlemor Individual.

Hud: Med den helt nye Natasha Denona Foundation X+* på en pensel dækkede jeg rødme i midten af ansigtet. Derefter pudrede jeg først med Hourglass Ambient Lighting Powder* i farven Dim Light over det hele, og derefter med farven Diffused Light i panden, på næsen, på øjenlågene, på hagen og på kindbenene.

Kinder: Fra BECCA #BECCABFFS Bronze, Blush & Glow Palette* i farven Made with Love by Malika valgte jeg bronzeren Bestie Bronze til hårgrænse og kindben. Highlighteren Dusted lagde jeg øverst på kindbenene og blushen Yes Girl! Lagde jeg på kindæblerne.

Lørdagslook: Dust off your Creativity

Vipper: Så kom turen til vipperne, og i min iver for at få så sorte vipper som muligt stak jeg altså børsten i øjet. Det er ellers min favorit mascara Urban Decay Perversion Mascara, som jeg er vant til at bruge…

Bryn: Den ret nye Urban Decay Brow Blade er strøget lige ind på min hitliste til brynene. Den er tit med på farten, og fordi den simpelthen er så nem at bruge.

Læber: Alle de læbestifter, jeg plejer at have i tasken, lå der hjemme, så læberne er nøgne bortset fra Pudderdåserne Musthave Læbesalve SPF 30*.

Briller: Dette brillestel fra Stella McCartney er et stort hit. Folk stopper mig på gaden for at spørge, hvor det er fra. Yngsten var meget tæt på at vælge samme stel, da han for nylig fik briller. Stellet hedder SC0124O og er købt hos Profil Optik.

Tøj: Den blomstrede buksedragt er fra Zoey¤. Dette mønster er af ældre dato, men der er nogle, der minder lidt om i webshoppen.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *