Lørdagslook: Remember The Safe Word

23.03.19
Lørdagslook: Remember The Safe Word

Lørdagslook: Remember The Safe Word

Billederne stammer fra en dag midt i december sidste år. Andet end at jeg var hos Katja i Farum er smuttet helt ud af hukommelsen. Da jeg ledte efter noget helt andet, faldt jeg over dette look og nogle andre billeder til bloggen. Det er i sidste øjeblik, for lige om lidt er det ikke til at opdrive Kat Von D Fetish Eyeshadow Palette. Det er en meget speciel og temmelig krævende palette. Det, der ved første øjekast ligner et sammensurium af skæve farver, er i virkeligheden en meget afstemt palette. Farverne er ret specielle, men på en eller anden måde kan de alligevel kombineres på kryds og på tværs. Der er til ualmindelig mange looks i denne palette, og derfor ærgrer det mig lidt, at den ser så utilgængelig ud.

Remember The Safe Word
At paletten hedder Fetish tænkte jeg ikke nærmere over. Det var først, da jeg skrev nuancerne ned, at temaet gik op for mig. Det er sikkert meget sjovt, men også ret upassende på en eller anden måde. Selve kvaliteten er det dog umuligt at være utilfreds med. Det er så vildt pigmenterede øjenskygger, at det kræver lidt beherskelse at få et optimalt resultat. Skyggerne er fine at tone ud, men det er meget nemt at få alt for meget på penslen. De røde nuancer matchede min spraglede skjorte og derfor faldt valget på dem.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks.

Produkter markeret med ¤ er modtaget til test/som anmeldereksemplar.

Øjne: Med Urban Decay Eyeshadow Primer Potion i farven Minor Sin lagde jeg en fin base på hele øjenlåget. Med Wunder2 Cosmetics Super-Stay Liner i farven Essential Black markerede jeg den øverste vippekant.

Lørdagslook: Remember The Safe Word

Derefter kom turen til Kat Von D Fetish Eyeshadow Palette*. I hele globelinjen lagde jeg den gullige matte beige nuance Fixation (1). Derefter lagde jeg den meget støvede matte gammelrosa nuance Safe Word (2) i globelinjen. For at markere globelinjen yderligere lagde jeg den kølige matte mørkebrune nuance Knotty (3). Fra yderste øjenkrog og op i globelinjen lagde jeg den mørke matte grå nuance S&M (4). På hele låget lagde jeg den klare matte røde nuance Bondage (5). Og fra vippekanten op i en trekant mod globelinjen lagde jeg den lidt mørkere røde nuancer med masser af rød perlemor Dominatrix (6). I yderste øjenkrog lagde jeg den blommefarvede nuance med perlemor Stiletto (7). Under øjet lagde jeg igen Stiletto (7) i begge sider, mens jeg lagde Chasticy (8) i midten.

Lørdagslook: Remember The Safe Word

Hud: Med NudeStix Tinted Blur Foundation Stick* dækkede jeg lidt rødme hist og pist, derefter brugte jeg de to nuancer Brighten(A)og Blur(B) fra Becca Be a Light Palette*.

Kinder: I hårgrænsen og på kindbenene brugte jeg den helt mørke nuance(C) fra Becca Be a Light Palette*. Og på kinderne lagde jeg blushen(D) fra samme palette.

Øjenbryn: Til at markere mine øjenbryn brugte jeg Ciaté Instabrow*, der er så dejlig nem at bruge og giver et fint og naturligt resultat.

Mascara: Med min yndlingsmascara Urban Decay Perversion Mascara fik vipperne fin volumen.

Læber: Til det markante og røde look valgte jeg den helt lyse nuance Too Faced Melted Matte-Tallic* i farven Sugar Kisses.

Briller: Stellet er et solbrillestel fra Gucci Eyewear, jeg har købt dem hos Profil Optik i Hellerup forrige år.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *