Lørdagslook: Color Slide

09.03.19
Lørdagslook: Color Slide

Lørdagslook: Color Slide

I sidste uge landede Glossiers længe ventede makeuplinje Play. De fine billeder har selvfølgelig gjort mig vildt nysgerrig, både fordi jeg elsker farver, og så elsker jeg glitter. Kollektionen er netop det: farver, glitter og masser af shine. Kollektionen består indtil videre af fire produkter. Der er fire farver flydende highlighters, fire farver glimmergelé, seks blanke pigmenterede gloss og fjorten farver eyeliner. I går fredag prøvede jeg gloss og eyelinere, som begge overraskede positivt. Der er desværre en masse af farverne, jeg ikke kan tåle. Til alle jer der tåler karmin, er der et hav af ualmindeligt smukke nuancer af rød. For at være helt ærlig er jeg SÅ misundelig.

Lørdagslook: Color Slide
Min fotograf er taget på studietur, og de øvrige dage har jeg ikke haft tid til billeder. Det gik desværre først op for mig, da min søde ven holdt nede på vejen og ventede. På mindre end to minutter måtte jeg altså samle alt sammen til mit look. Sådan gik det til, at jeg både glemte en base, bryngel og øjenskygger. Heldigvis skulle jeg ud til et møde hos vores skønne samarbejdspartner E.Tjellesen, hvor der altid er hjælp at hente. Så der kom styr på det hele alligevel.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks.

Produkter markeret med ¤ er modtaget som gratis anmeldereksemplar.

Hud: Med den medfølgende svamp duppede jeg Physicians Formula Mineral Wear Cushion Foundation på huden. Derefter pudrede jeg med Becca Soft Light Blurring Powder i farven Golden Hour, der giver huden det fineste skær.

Kinder: I panden, i hårgrænsen, på kindbenene og på hagen fordelte jeg Estée Lauder Double Wear Radiant Bronze Cushion Stick¤. Øverst på kindbenene duppede jeg & Other Stories Crème Highlighter i en lyslilla nuance med lilla og lyseblåt perlemor Lilac Motion. Derefter lagde jeg GOSH I’m Blushing i den fine varme dybe pink nuance 003 Passion på kindæblerne.

Bryn: Så længe mine øjenbryn heler, vil jeg selvfølgelig ikke farve dem. Derfor er jeg gladest for produkter, der både giver farve og fylde. Derfor kastede jeg mig over GOSH Brow Sculpting Fibre Gel. Denne type gelé er sædvanligvis min fortrukne. Det er så dejlig nemt at bruge dem, samtidig med at resultatet er så pænt.

Lørdagslook: Color Slide

Øjne: Det var først, da jeg var gået i gang med at tage øjenskygge på, at jeg kom i tanke om, at jeg ikke havde en primer. Looket sad nu ligeså fint, som da det blev lagt, da jeg tog makeuppen af sent i går aftes. På hele øjenlåget lagde jeg først den lyse beige nuance (1) fra GOSH 9 Shades Palette i farven 004 To Be Cool In Copenhagen. Derefter lagde jeg den varme lysebrune nuance i globelinjen (2) og til sidst markerede jeg globelinjen yderligere med den kølige mørkebrune nuance (3). I inderste øjenkrog lagde jeg den lyse elfenbensnuance (4). Langs vippekanten lagde jeg Glossier Play Color Slide i farven Sparkle Shark. Ovenpå duppede jeg en lille smule af Natasha Denona Chroma Crystal Top Coat i farven Peach. Den trillede desværre fra mig, da jeg tog billedet :-/

Lørdagslook: Color Slide

Under øjet er det Glossier Play Color Slide¤ i farverne Sparkle Shark, Stable Relationship, Cash Salad og Nectar fra yderste til inderste øjenkrog. I yderste øjenkrog brugte jeg Glossier Play Color Slide¤ i farven Brack både foroven og forneden.

Vipper: Der kom volumen og længde på vipperne med Physicians Formula Va Va Voom Mascara.

Læber: Den nye formel fra Glossier er virkelig behagelig på læberne. Glossier Play Vinylic Lip¤ føles mere som en dejlig læbepomade. Her brugte jeg Glossier Play Vinylic Lip¤ i farven Bank.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *