Lørdagslook: Dreamweaver

02.03.19
Lørdagslook: Dreamweaver

Lørdagslook: Dreamweaver

De forholdsvis nye HudaBeauty Matte & Metal Melted Shadows er SÅ smukke. Alt ved dem er tiltalende lige bortset fra indholdet af karmin i de matte farver. Æv altså! Det er ikke første gang jeg brokker mig over HudaBeauty af den grund, og nu er den altså gal igen. Da mine øjne tilfældigt fangede dem på en tur gennem Sephora, så jeg den turkis nuance. Den indeholder ikke karmin, så den kom med hjem. Lørdagslook: Dreamweaver er resultatet af mit første møde med den.

Dreamweaver
I løbet af ugen har min hud været udsat for en del… Tirsdag havde jeg en allergisk reaktion på et produkt, der resulterede i noget, der lignede en forbrænding. For at give huden lidt fred har jeg derfor undgået makeup. Så jeg var nødt til at vente til fredag med at få styr på ugens lørdagslook.
Den nye Naked Reloaded er helt perfekt at kombinere med farverige skygger. Den er perfekt til et friskt forårslook, og er du mere til fest eller drama, så kan den selvfølgelig også det.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks.

Produkter markeret med ¤ er modtaget som gratis anmeldereksemplar.

Øjne: Med Physicians Formula Nude Wear Touch of Glow Concealer dækkede jeg lidt skygger i øjenkrogen og under øjnene. Derefter brugte jeg Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original som base. Den matte øjenskygge Minted fra HudaBeauty Matte & Metal Melted Shadows* fordelte jeg fra vippekanten op mod globelinjen. Med Sisley Phyto-Khol Star i Mystic Blue markerede jeg den øverste vippekant.

Lørdagslook: Dreamweaver

I globelinjen lagde jeg den varme beige nuance Blur (1) fra Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow Palette¤. Globelinjen markerede jeg først med den matte varme lysebrune nuance Bucked (2). Derefter lagde jeg den dybe kølige brune nuance med rødt perlemor End Game (4) i yderste øjenkrog. Den helt sarte lyserøde nuance med transparent perlemor Bribe (3) lagde jeg i inderste øjenkrog. Derefter lagde jeg glimmerøjenskyggen Dinero fra HudaBeauty Matte & Metal Melted Shadows* på inderste halvdel af øjenlåget. På yderste halvdel af øjenlåget lagde jeg Dreamweaver (5) en kold gråbrun nuance med glitter og masser af sølv perlemor, den tonede jeg også ud under øjet.

Lørdagslook: Dreamweaver

Hud: Først dækkede jeg rødme med Revlon Photoready Insta-Fix Makeup¤. Derefter fordelte jeg Bare Minerals Complexion Rescue Defense Radiant Tint Protective Moisturizer¤ i ansigtet.

Mascara: Hver gang jeg går tilbage til Urban Decay Perversion Mascara bliver jeg glad helt ind i knoglerne. Det er en af mine absolut favoritmascaraer. Den har en klassisk børste, og den giver masser af volumen og længde.

Bryn: Da mine nye fine bryn er ved at hele op, kan jeg ikke farve hårene i øjeblikket. Derfor brugte jeg Clinique Just Browsing Brush-on Styling Mousse, som både giver hold og farve til brynene.

Kinder: Først lagde jeg MAC Sculpting Powder i farven Bone Beige (A) i hårgrænsen og under kindbenet. Derefter duppede jeg MAC Cream Colour Base i farven Luna (B) på det øverste af kindbenet. Til sidst lagde jeg MAC Mineralize Blush i farven Hey, Coral, Hey…* på kindæblerne.

Læber: Der er læbestifter, der holder godt, og så er der Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color*. Det er helt ekstremt, så godt den læbestift holder. Trods diverse snacks, tre måltider, nærkontakt med kopper, flødeskum, sandwich, diverse glas med indhold, et par vandflasker og uendelig meget snakken sad den stadig på læberne, da jeg var hjemme langt efter midnat. Farven hedder Unlocked.

Briller: Det var ikke specielt velvalgte briller til fotografering. De dage, hvor man render ud og ind, er det bare virkelig irriterende at skifte briller konstant. Derfor faldt valget på dem, der selv skifter fra brille til solbrille, når de bliver udsat for UV-stråler. Da det samtidig er spejlglas, er det jo helt umuligt at se makeuppen, men de er helt utroligt rare for øjnene. Stellet er fra Tom Ford og hedder Keith02 FT599 28K 5519.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Salli

Hvor er det flot til dig! <3<3

Helene Randløv

Mange tak kære Salli <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *