Lørdagslook: No Drama med #GLAMGOALSPALETTE

23.02.19
Lørdagslook: No Drama

Lørdagslook: No Drama med #GLAMGOALSPALETTE

I går fik jeg en tilbagemelding fra en læser via min dejlige veninde. Det var en flygtig kommentar til mine lørdagslook, men det gjorde mig så vanvittigt glad. At det lige var hende, der viderebragte beskeden betød alverden. Hun er nemlig en af grundene til, jeg tager mig i nakken, når jeg mister modet i forhold til min formåen som blogger. Det er vist svært at undgå, at man af og til lander i en af selvtillidens dale. Det kan jeg se hos vores kolleger rundt omkring og generelt i branchen. Når man er landet der, er det ikke så nemt at komme op igen. Derfor vil jeg lige sige tak til jer, der følger med, og især til jer, der giver jer tid til at skrive en lille kommentar. Det betyder virkelig alverden <3

No Drama
Der har været stor efter efterspørgsel på brune looks gennem tiden. Derfor har jeg brugt Irinas fine palette igen i denne uge. Den er altså så praktisk at bruge, fordi den helt i vores ånd er ”alt i en”. Det ses også tydeligt på mængden af produkter, at den kan bruges i hele ansigtet. Hvis mine bryn var fyldigere, ville jeg med garanti kunne nøjes No Drama i brynene. Men mine bryn behøver lidt mere hjælp end øjenskygge. På læberne har jeg brugt et produkt, som jeg uafhængigt af mærket generelt overser… nemlig lipliner. Måske er det de lidt tykkere blyanter, der gør det, måske er det farverne… Jeg ved det ikke. Faktum er, at siden jeg ved et tilfælde valgte sådan én som dagens læbefarve, er der stødt væsentlig flere til samlingen. Og de bliver brugt virkelig flittigt.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks.

Produkter markeret med ¤ er modtaget som gratis anmeldereksemplar.

Lørdagslook: No Drama med #GLAMGOALSPALETTE

Øjne: Som base på hele øjenlåget lagde jeg Urban Decay Eyeshadow Primer Potion¤ i farven Minor Sin. Det er en af mine absolutte favoritter. Den er så pæn alene, og under øjenskygger giver den et let skær, der bidrager til et klarere look. I hele globelinjen lagde jeg først den matte beige Fake It(1) nuance fra Irina The Diva #GLAMGOALSPALETTE. Derefter lagde jeg den matte rustrøde nuance Chill(2) fra yderste øjenkrog op i globelinjen. Med den matte brune nuance No Drama(3) markerede jeg globelinjen yderligere. Derefter lagde jeg den gyldne beige highlighter #InstaGlam(4) i inderste øjenkrog ind mod midten af øjenlåget. På midten af øjenlåget fra vippekanten og op lagde jeg So Extra(5) den hvide nuance med pink perlemor. Under øjet markerede jeg vippekanten med No Drama(3).

Lørdagslook: No Drama med #GLAMGOALSPALETTE

Hud: Først lysnede jeg panderynken, mundvigene og øjenranderne med Sisley Stylo Lumière. Derefter lagde jeg NudeStix Tinted Blur Foundation Stick* på kinderne, på hagen og i panden, hvorfra jeg tonede de ud i resten af ansigtet. For at sætte de cremede produkter pudrede jeg huden med Becca Soft Light Blurring Powder i farven Golden Hour.

Kinder: Som bronzer lagde jeg den gyldenbrune nuance med guldglimmer MILF(A) fra Irina The Diva #GLAMGOALSPALETTE. Som blush på kindæblerne lagde jeg den klare gammelrosa nuance Marilyn(B), og som highlighter lagde jeg den gyldne beige highlighter #InstaGlam(4).

Øjenbryn: Med en tæt skråpensel markerede jeg øjenbrynet let med den matte brune nuance No Drama(3) fra Irina The Diva #GLAMGOALSPALETTE. Derefter redte jeg brynene igennem med Elizabeth Arden Statement Brown Defining Gel.

Vipper: Når jeg har en kam til at rede vipperne igennem med, så er jeg rigtig gode venner med Irina The Diva #GLAMGOALSMASCARA. Mængden af mascara jeg får på børsten er lige voldsom nok til mine vipper, så en kam eller ren mascarabørste er nødvendig.

Læber: Hvis du har det lidt stramt med liplinere generelt, så synes jeg, du skal prøve Buxom Plump Line Lip Liner*. De glider på læberne, de er virkelig behagelige, og så holder de gennem måltider, ubrudte talestrømme og hele dage. Her har jeg brugt Buxom Plump Line Lip Liner* i farven Restricted.

Tøj: De meget behagelige T-shirts fra Zalando Essentials Curvy har jeg i alle mulige farver dette er farven red.

Briller: Da jeg har en forkærlighed for glimmer i alle mulige former, har jeg naturligvis også flere brillestel med glimmer. Stellet med det mundrette navn S18 C35 5221 er fra Profil Optiks eget mærke Fellepini.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Anne - Sofie A

Du må aldrig stoppe, jeg blir’ virkelig oplyst på en ordentlig måde og har lært meget. Ser ret meget på andre blog oplysninger a’ la la, oplysninger der absolut ikke holder ‘vand’.
Og så må jeg tit tage mig til hovedet over spørgsmålene 😀
God vind fremover. Anne – Sofie

Louise

Det her må være et af mine absolut yndlings look, det røde klær dig bare så godt!
Jeg må tilføje, at pudderdaaserne er en af mine favorit blogs, fordi I altid formår at lære mig noget nyt om enten makeup, hudpleje eller noget helt tredje. Og så holder jeg særligt af jeres tirsdagstips, som altid får mig til at tænke “Gud, det har jeg da aldrig tænkt på”.

Helene Randløv

Tusind tak Louise, det er meget fin ros <3

Katja

Jeg har netop købt Irinas palette, så tak for god timing med dette indlæg! Også bare tak sådan helt generelt – jeres blog er inspirerende, oplysende og kendetegnet af stor gennemsigtighed.

Helene Randløv

Tak Katja, det er rigtig godt at høre, glæd dig til at bruge paletten. Jeg er virkelig glad for den.
Kh. Helene

Bodil Pedersen

Tak for lip liner tippet. Jeg finder altid inspiration, bliver mindet om noget jeg helt havde glemt eller et produkt jeg bare må prøve også,i dine looks. Så please bliv ved, selv om vi ikke er supersøde til at kommentere det!

Helene Randløv

Kære Bodil
Tak for alligevel at kommentere <3 Jeg er så glad for, at mine looks kan bruges <3
Kh. Helene

Stine

Du ser så dejlig ud! Jeg har fundet en dupe for So Extra farven, så jeg kan genskabe looket med min nye palette og den :-). Det var jeg aldrig kommet på, uden at du havde vist muligheden. Du ved jeg er kæmpefan af dine looks :-* <3. Jeg glæder mig til de kommer på, og savner dem når de ikke er der i en periode. Du inspirerer mig – og garanteret osse mange andre. Det er en befrielse af se en rigtig voksen kvinde (altså en over 30) lægge en makeup, som ikke ligner alle de amerikanske insta-looks, som åbenbart er blevet det nye sort. De er vel kun anvendelige til at lægge på sociale medier og ikke til at rende rundt med ude i virkeligheden, hvor langt de fleste "følgere" bevæger sig. Jeg kan desværre ikke trække dig ud af selvtillidens dal, blot fortælle dig at jeg sætter stor, stor pris på det du og Katja laver, både her på bloggen og produktmæssigt. Keep up the good work. Og skynd dig op fra dalen :-*. Store kram fra mig <3 <3 <3

Helene Randløv

Åååhhrr TAK Stine! Det betyder virkelig alverden for mig <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *