Lørdagslook: Valentine Con Amor

09.02.19
Lørdagslook: Valentine Con Amor

Lørdagslook: Valentine Con Amor

Denne uge har været helt gakket og travl, den sluttede med en all nighter fra torsdag til fredag, fordi ældsten skrev SRO (StudieRetningsOpgave). Derfor lå jeg i sengen det meste af formiddagen i dag og læste. Det var først, da jeg stod op for at kigge på de sædvanlige gøremål, at det gik op for mig, at det er lørdag. Og i torsdags lovede jeg at du fik et look til Valentins dag…
De sene nætter går desværre ikke så sporløst hen over ansigtet, som de gjorde engang. Derfor måtte jeg ty til flere tricks for at lysne lidt op i ansigtet og især under øjnene. Mine øjne løb i vand, inden jeg begyndte på makeuppen, og da jeg så gik i gang… hellige makrel. Da jeg så gik ud for at tage billeder regnede det temmelig meget. SUK!

Valentine Con Amor
Hvis du nogensinde har prøvet at lægge makeup og især at få det til at blive siddende på øjne, der konstant løber i vand… Så ved du, at jeg har gjort det, så godt jeg kunne. Hvis du ikke har prøvet det, kan du måske forestille dig at få vand på den pensel, du toner ud med… Det er temmelig umuligt. Hos mig løber vandet primært i de yderste øjenkroge, hvor hverken primer, øjenskygge, eyeliner eller noget andet kan binde på huden eller vipperne. Alle tricks om at presse hist og pist, synke og alt muligt andet hindrer altså ikke mine øjne i at løbe. Desværre!

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Tekst markeret med ¤ er modtaget som gratis anmeldereksemplar.

Lørdagslook: Valentine Con Amor

Øjne: Som base lagde jeg Urban Decay Eyeshadow Primer Potion i farven Original på øjenlåget. Den havde nok kunnet tage noget af løberiet, men det tænkte jeg altså ikke på. Derefter markerede jeg vipperne med Wunder2 Cosmetics Super-Stay Liner*¤ i farven Essential Black*. Det er essentielt at markere øjet med sort, når du bruger røde nuancer.

Derefter lagde jeg GOSH The Ultimate Lipliner*¤ i farven 002 Vintage Rose langs vippekanten. Farven tonede jeg let ud, inden jeg lagde den helt sarte kølige lyserøde nuance Promesa fra Kat Von D Lolita Eyeshadow Palette* på hele øjenlåget. Derefter lagde jeg den kølige lyserøde nuance Besitos i globelinjen. For at markere globelinjen yderligere lagde jeg den helt mørke bordeaux nuance Eterno fra yderste øjenkrog. Fra midten af øjenlåget og ud lagde jeg den dybe kølige pink nuance Corazón fra vippekanten op til globelinjen. Derefter lagde jeg den støvede gultonede gammelrosa nuance Lolita langs vippekanten hele vejen rundt om øjet.

I inderste øjenkrog ind mod midten af øjenlåget lagde jeg Too Faced Love Light* i farven Blinded By The Light. Den flydende sorte eyeliner i den ene ende af LA.Splash Cosmetics Lumus Liquid Metals* i farven Wizardry lagde jeg langs øverste vippekant. Derefter brugte jeg den flydende glimmerliner fra den anden ende af LA.Splash Cosmetics Lumus Liquid Metals* i farven Wizardry. Den lagde jeg fra inderste øjenkrog ind mod midten af øjenlåget fra vippekanten op mod globelinjen.

Lørdagslook: Valentine Con Amor
Fordi det regnede så voldsomt og lørdagslooket i dag er blevet til på farten, åbnede jeg altså ikke produkterne :-/

Vipper: På vipperne lagde jeg Irina the Diva #glamgoalsmascara i 001 Black. Den øver jeg mig stadig i at bruge. Det går rigtig godt de fleste dage, og andre dage går det slet ikke. Den separerer vipperne så flot, når jeg tager mig sammen… men man skal altså tænke, mens man lægger mascara… og der må jeg bare sige, at jeg nok ofte kører på rutinen.

Bryn: Med en hård skråpensel markerede mine øjenbryn med GOSH Brow Pomade, hvorefter jeg redte brynene igennem med en lille børste.

Hud: På grund af den ovenfor beskrevne uge, skulle der lidt ekstra til. Som sagt havde jeg for en gangs skyld mørke rande under øjnene. Heldigvis er jeg i gang med at teste en helt genial concealer, der samtidig virker som en corrector. Derfor hev jeg Embryolisse Concealer Correcting Care i farven Pink Shade frem og dækkede mine mørke rande. Det gør den virkelig effektivt. Derefter lagde jeg Marc Jacobs Beauty Shameless Youthful-Look Longwear Foundation* med en pensel. Derefter lysnede jeg med Sisley Stylo Lumière, der løfter selv dybe rynker optisk.

Kinder: Som sagt behøvede min hud, alt den hjælp og snyd, den kunne trække i dag. Derfor gav jeg den virkelig gas med Psysicians Formula Butter Bronzer* i farven Bronzer. Der på ganske kort tid har overtaget pladsen fra min favorit. Det eneste minus ved den er den meget kraftige duft af kokos. Heldigvis er det kun, mens jeg påfører den, at jeg kan lugte det. Farven er så naturlig, kvaliteten er virkelig god og så ligger den virkelig pænt på huden. Derefter lagde jeg Too Faced Love Light* i farven Blinded By The Light øverst på kindbenene. På kindæblerne lagde jeg Sephora Long Lasting Blush* i farven Love Sick No22.

Læber: Det er nærmest pinligt, at jeg aldrig har skrevet om Sephora Cream Lip Stain*. Der er et hav af farver, de holder virkelig godt og så er de budgetvenlige. Samtidig tørrer de ikke mine læber helt ud, som er en af de virkelig trælse bivirkninger ved mange af de flydende læbestifter. For at matche de kølige nuancer i paletten valgte jeg Sephora Cream Lip Stain* i farven 55 Tender Love. Der ofte har ligget i min taske, fordi det er en af de der farver, man bare kan bruge til det hele.

Tøj: Buksedragten hedder Amalie og er Zoey.dk.

Briller: Det har tog mig SÅ lang tid at finde et par briller med stænger, der sad lavt på stellet. Sådan et par fandt jeg endelig hos Salling C Optik. Stellet er fra Andy Wolf Eyewear og hedder Frame 5049 Col. E.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *