Lørdagslook: Subtle Biiiitch!

27.10.18
Lørdagslook: Subtle Biiiitch!

Lørdagslook: Subtle Biiiitch!

Det ærgrede mig helt vanvittigt, at jeg ikke kunne dele den skønne Thirsty Palette fra Jeffree Star Cosmetics her på bloggen. Den var udsolgt, før den nåede til Danmark. Lige nu er den på lager igen, og i mine øjne er den slet ikke til at komme uden om. Min palette er i forvejen flittigt brugt, men det slog mig en dag, at min øjenmakeup matchede min nye bluse fra Zoey. Lige siden har den palette været umulig at undgå, når den bluse er i nærheden. De dage finder jeg oftest mit brillestel fra Prada frem, de har nemlig den samme gule nuance som blomsterne på blusen på indersiden af stellet (VPR01V).
Er der i øvrigt andre, der glæder sig helt vanvittigt til at se, hvad Alien paletten har at byde på? På billedet spotter jeg både grønt og lilla… Uuuuhhh jeg kan næsten ikke vente.

Subtle Biiiitch!
Det er jo en drøm, når man kan få lov til at opkalde sit look efter de øjenskygger, man har brugt… hehe! Det med at nå rundt i så mange af øjenskyggerne er ikke noget, jeg tænker over. Mine looks er en blanding af leg og vane. Det er først, når jeg kigger på mine øjenskygger bagefter, at det går op for mig, at jeg har brugt så mange farver. Det er klart, at nogen af dem træder lidt mere frem end andre. De meget glitrede skygger fra den midterste række er for eksempel her brugt som en slags topcoat. De kan selvfølgelig sagtens stå på egne ben. Bortset fra de fem skygger i den midterste række er de resterende skygger fra paletten aldeles matte. Derfor skriver jeg det ikke i beskrivelsen af farverne her under.

Links markeret med * indeholder reklamelinks. Nogle af produkterne anvendt til looket er tilsendt som gratis anmelder eksemplar, mens andre er købt enten af mig selv eller Pudderdåserne.dk

Øjne: Inden noget andet lysnede jeg øjenkrogen med Makeup Revolution Fast Base Stick Foundation (Normal). Med Wunder2 Cosmetics Super-Stay Liner i farven Essential Black* markerede jeg øverste vippekant nedefra. Som base lagde jeg Urban Decay Eyeshadow Primer i farven Minor Sin. I øjenkrogen lagde jeg GOSH Eye Designer i farven 001 Stardust*.

Lørdagslook: Subtle Biiiitch!

Fra Jeffree Star Cosmetics Thirsty Palette* lagde jeg først den helt lyse beige nuance Parched (1) på øjenlåget og op i globelinjen. Over globelinjen lagde jeg den mørke kølige beige nuance Subtle (2) for at fjerne fokus fra tyngden på øjenlåget. I globelinjen lagde jeg først den klare rustrøde nuance Kumquat (3), derefter markerede jeg globelinjen yderligere med den klare teglrøde nuance Stroke (4). Helt yderst i yderste øjenkrog tonede jeg lidt af den mørke kølige brune nuance Drizzle (5) ud og op i globelinjen.

Den klare koral nuance Taste Buds (6) lagde jeg i globelinjen mod inderste øjenkrog. Derefter lagde jeg den klare neon koral nuance Biiiitch! (7) på den yderste del af øjenlåget ind mod midten og op i globelinjen. Fra midten ud mod øjenkrogen lagde jeg den klare gule nuance Quench (8), ovenpå den duppede jeg Filthy Rich (9) en guld nuance med sølv glimmer. Og i overgangen mellem den gule og den neon koral nuance duppede jeg Lick (10) en varm gylden nuance med guld glimmer på med en fugtet pensel.

Under øjet lagde jeg først Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil i farven Lucky en glitrende rust nuance. Ovenpå lagde jeg det meget smukke pressede glimmerpigment Plunge (11), der også har en dyb rust nuance med masser af guldglimmer.

Lørdagslook: Subtle Biiiitch!

Hud: Hvor huden var lidt rød dækkede jeg det med Makeup Revolution Fast Base Stick Foundation (Normal), derefter lagde jeg Pudderdåserne.dk Musthave Alt i en Beskyttelse SPF 40*. Med The Makeup Library Mineral Powder Pixel Perfect matterede jeg T-zonen.

Bryn: Med Glossier. Boy Brow i farven Brown/Brun redte jeg brynene igennem.

Kinder:  I hårgrænsen, over øjenbrynene, på næsen og på hagen lagde jeg Becca Sunlit Bronzer i farven Bali Sands*. På æblekinderne lagde jeg Make Up For Ever Artist Face Color Blush i farven B316 Red Coral*. Og til sidst fremhævede jeg kindbenene ved hjælp af Spotlight (A) fra Urban Decay Sin Afterglow Palette og brynbenet med Sin (B) fra samme palette.

Mascara: I de seneste uger har jeg brugt The Makeup Library Volume Mascara SHH … Turn It Up i farven Beyond Black. Egentlig er jeg meget lidt tilfreds med selve udseendet på vipperne. Den er træls at arbejde med, og den kræver mange lag for at opnå de fyldige vipper, jeg forventer. Til dens ros vil jeg sige, at den holder virkelig godt og den drysser ikke.

Læber: De nye Powder Kiss Lipsticks fra MAC* var jeg nødt til at prøve. Og de har bestemt ikke skuffet mig. Det er den gultonede pink nuance A Little Tamed, der landede i tasken hurtigst. Det er altid en god indikator for, hvor brugt en læbestift er. Hvis den ligger i tasken, er den nemlig landet der, for at friske op i løbet af dagen. Eller fordi jeg synes, den kan stå alene på de travle dage. Faktisk brugte jeg den til dette look, netop fordi jeg havde glemt at få læbestift på hjemmefra… og jeg vidste jo, at jeg havde MAC Powder Kiss Lipsticks i farven A Little Tamed* i tasken. Det er også derfor, at den mangler på billedet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Tina

Smukt lørdagslook og passer så flot til blusen:-)
Jeg er vild med farverne.
Rigtig god søndag!

Helene Randløv

Tusind tak Tina <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *