Pudderdåserne A-Serum

14.09.18

Efter tre års research og arbejde fra både os og de dygtige folk, der hjælper os, er vi nu klar med et produkt, der har stået øverst på vores ønskeseddel meget længe: A-Serum.

A-Serum indeholder A-vitamin. A-vitamin, der er rynkernes fjende nummer 1. Har du rynket, solskadet og ældet hud, så er det her til dig.

Høj effekt – uden bivirkningerne
Men A-Serum ligner ikke nogen form for A-vitamin, som du har prøvet før. Vi har brugt en helt ny form for A-vitamin, der betyder, at vi kan få høj effekt i høj dosis uden de sædvanlige bivirkninger, der kommer af at bruge A-vitamin på huden.

Denne nye type A-vitamin giver samme effekt som retinol, men uden de bivirkninger, der er forbundet med retinol. Retinol giver flotte resultater, men også rødme, irritation mm.

Derfor bruger de fleste hudplejeprodukter i dag enten meget små mængder retinol eller en helt anden type A-vitamin, nemlig retinyl palmitat, der er meget mildere, men også mindre effektiv. (Læs mere om retinyl palmitat vs. retinol her)

Vi har valgt en helt ny type A-vitamin, der hedder Granactive Retinoid. Studier fra opfinderen og producenten viser en dramatisk reduktion af rynker efter bare 14 dages brug, men uden de bivirkninger, som for eksempel retinol har.

Helene har været vores bedste testperson. Hendes sarte hud har aldrig kunnet tåle nogen som helst form for A-vitamin – før nu. Hun kan godt tåle A-Serum og den særlige form for A-vitamin, som vi bruger.

Vores A-Serum er et meget let serum. Vi har kombineret granactive retinoid med et andet godt aktiv, der binder fugt i huden.

Hvem skal bruge A-Serum?
A-Serum er til rynker. A-vitamin er det bedste rynkemiddel, vi har. Men A-vitamin er (ligesom alle de andre super-ingredienser) også effektivt til en lang række andre ting. Granactive retinoid er også dokumenteret effektivt til pigmentpletter.

Sådan bruger du A-Serum
Start altid med A-Serum 2% med mindre du allerede bruger A-vitamin i højere doser. Når du har brugt din første flaske A-Serum 2% kan du skifte til A-Serum 5% – hvis du vil. A-Serum 2% er rigeligt effektiv til de fleste.

Brug A-Serum en gang om dagen – hver aften. Husk altid at beskytte dig mod solen om dagen, når du har brugt A-Serum om aftenen.

Brug meget gerne A-Serum ovenpå enten T-Zone Peeling eller AHA Serum.

Du kan sagtens bruge A-Serum sammen med produkter med niacinamid, peptider, C-vitamin eller hvad du ellers gerne vil bruge. Men lad være med at bruge andre produkter med A-vitamin, når du bruger A-Serum.

Hvorfor er A-Serum gul?
Den intense gule farve kommer fra den type A-vitamin, vi bruger. Derfor er A-Serum 5% også mere gul end A-Serum 2%. Vi har selvfølgelig ikke brugt farvestoffer.

Hvorfor dufter A-Serum lidt af gulerod?
Den specielle duft kommer også fra vores særlige type A-vitamin. Det er ikke en duft, vi har tilsæt særskilt.

Må jeg bruge A-Serum 2 gange dagligt?
Der er meget debat om, hvorvidt A-vitamin i højere doser bør bruges om dagen, og videnskaben er ikke færdig med at diskutere. Vi siger, at du skal bruge det om aftenen – og huske solcreme dagen efter.

Hvad er forskellen på jeres A-Serum og….?
Forskellen er den form for A-vitamin, vi bruger, som gør det muligt at opnå en høj effekt med færrest mulige bivirkning. Læs mere om de andre former for A-vitamin her.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner for A-Serum 2%, og 349,95 kroner for A-Serum 5%.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
323 kommentarer
Malene

Kan den bruges over jeres t-zone peeling med en natcreme over til sidst eller hvordan?
Glæder mig til at prøve endnu et af jeres fantastiske produkter 😀

Lone

Godt spørgsmål 🙂
Jeg bruger også T-zone peeling og vil nødigt undvære den, da den har udretter mirakler for min hud. Men må jeg bruge den samtidig med A-serum?
Og stort tillykke med Jeres ‘babyer’!!!

Katja Moikjær

Ja selvfølgelig!

Susanne

I har tidligere skrevet om jeres ansigtsolie, at den indeholder matrixyl 3000, og at dette er mere effektivt mod rynker, end a-vitamin/retinol. Så hvad skal jeg bruge, hvis jeg vil bekæmpe rynker mest effektivt? Jeres ansigtsolie eller den nye a-vitamin creme?

Katja Moikjær

Kære Susanne. Vi har desværre ingen direkte studier, der sammenligner effekten af Matrixyl 3000 med Granactive retinoid, så mit svar er alene baseret på fornemmelser. De studier, vi har, sammenligner Matrixyl 3000 med retinol, som er et andet stof.
Jeg vil mene, at vores A-Serum 5% pt. er det mest effektive produkt, vi har mod rynker.
MEN: Det allermest effektive mod rynker, vi har, er helt klart kombinationen af A-Serum 5% og Ansigtsolie.
Matrixyl 3000 og Granactive Retinoid virker rigtig godt sammen.

Tanya Kirk

Vil man så kunne bruge T-zone peeling, så A-serum og så ansigtsolien, hvis man kæmper med både rynker og urenheder?

Katja Moikjær

Ja, det kan du tro 🙂

Anton

Hvad med matrixyl 3000, troede det var det bedste? Det var måske før hydroxypinocolate retinoate kom på markedet?
Og regner selvfølgelig med at disse er bedre end the ordinary’s

Katja Moikjær

Hej Anton. Matrixyl 3000 er stadig en stjerne. Jeg har desværre ikke set nogen studier der direkte sammenligner de to. Det vil jeg ellers gerne se…. Men det kræver jo at enten Grant Technologies (der laver grantactive retinoid) eller Sederma (der laver Matrixyl 3000) bruger en hel masse penge på at lave den. Og det sker nok ikke…

Anna

FED nyhed!
Hvad er jeres holdning til at bruge a-vitamin (også jeres egen), hvis nu man er gået hen og er blevet gravid 😉
Dejlig weekend til jer!

Louise

Uh ja, det vil jeg også gerne vide 🙂

Maria

Det vil jeg også meget gerne vide 🙂 Nogle steder frarådes det at bruge hudpleje med a-vitamin, når man er gravid/ammer, mens andre skriver, at de små doser er harmløse. Hvad er jeres holdning?

Katja Moikjær

Granactive retinoid er ifølge vores oplysninger sikkert at bruge som gravid og ammende

Kathrine

Jeg ELSKER når I kommer med nye produkter. Bliv endelig ved med det 😀
Hvilke (af jeres) produkter kan jeres nye A serum kombineres med? Jeg bruger fast jeres niacinamid, anti-age og alt i en creme. Jeres t-zone peeling bruger jeg “ved lejlighed”. Kan A serumet kombineres med disse produkter? 🙂

Maria

Fantastisk! Jeg bruger jeres AHA-serum og jeres alt-én-creme.. Kan det kombineres med denne?

Katja Moikjær

Ja, sagtens. Brug den efter AHA-Serum og brug Alt i en creme til sidst 🙂

Diana

Dejlig nyhed 🙂
Kan A-serum kombineres med T-zone peeling og Niacinamid som jeg har den bedste effekt af??

Katja Moikjær

Jep, det kan den. Bare brug den efter niacinamid 🙂

N.

Kan den bruges i nærheden af øjnene? Jeg har endnu ingen rynker, men kan den bruges forebyggende?

Katja Moikjær

Ja, den kan godt bruges rundt om øjnene.

Line

Spændende! Jeg elsker jeres produkter. Jeg bruger hver aften aha-serum, niacinamid og så tilsidst alt-i-en creme eller ansigtsolie som jeg skifter imellem. Hvad så med denne A-serum? Hvordan kombineres den med de andre produkter? Går den istedet for en af de andre?
Kh Line

Katja Moikjær

Kære Line. Det er jo som at vælge sine børn 😀
Jeg ville putte den ind lige efter niacinamid. Og nej, den kan ikke erstatte nogle…. De kan noget helt forskelligt.

Mette

Hej!
Elsker nyt fra jer.
Jeg bruger pt. t-zone peeling, niacinamid og en stærk a-vitamincreme tilsidst. Hvordan implementerer jeg bedst jeres nye produkt i min aftenrutine?
Vh Mette

Katja Moikjær

Kære Mette. Hvis du allerede bruger en stærk A-vitamincreme skal du ikke også bruge vores A-Serum. Hvis du vil bruge vores A-Serum skal du bruge den i stedet for din A-vitamincreme. Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *