Torsdags top ti: Festklar

27.12.17
Torsdags top ti: Festklar

Torsdags top ti: Festklar

Der er meget snart fest på programmet for de flestes vedkommende… Til en god fest har de fleste af os vel nogle musthaves? Nogle tager sig tid til noget forkælelse, nogle prøver sig frem, og andre igen kører den ind med gamle vaner, fordi det virker. Du skal selvfølgelig gøre det, der passer dig bedst.
For mig er nytårsaften ensbetydende med glitter, ofte sort tøj der eventuelt er pyntet med glitter… Ja, det er en besættelse! Jeg er vild med glitter og bling!

1. Kiehl’s Creme de Corps
Uanset hvad du skal have på nytårsaften, så er det en god idé at starte med bodylotion i god tid. Hvis huden er velfugtet, er det også meget lettere at fordele Vita Liberata Body Blur. Ja, du har ret, det er selvfølgelig en påmindelse til mig selv. Trods litervis af skønne cremer, så er det åbenbart MEGET svært for mig at huske den daglige pleje af kroppen.
Det ser ikke ret heldigt ud, når der kommer hvide mærker på tøjet, fordi huden er så tør, at du støver. Det sker desværre jævnligt for mig, for eksempel når mine buksedragter skal af og på. Det er SÅ utjekket! Hvis har fulgt med længe, ved du, at indsmøring af kroppen ikke er min force. Derfor er jeg nødt til at vælge de cremer jeg holder rigtig meget af… Derfor er Kiehl’s Creme de Corps altid på lager.

2. Mood Wood
Løs glitter er måske ikke det letteste at have med at gøre, men det er vildt smart at vælge det, fordi det kan bruges på kroppen, i håret og selvfølgelig på øjnene. Jeg har tabt mit hjerte til Mood Wood, der som navnet antyder er lavet af træ. Det lyder umiddelbart ikke specielt tillokkende at bruge på øjnene, men det er så meget mere behageligt end det plastik, man ellers bruger. Samtidig er refleksionen så fin, at du ikke behøver at gå på kompromis med dine øjnes sikkerhed, miljøet eller effekten. Når jeg bruger det på øjnene, kan jeg bedst lide at bruge noget lim specielt til glitter fra Lit Cosmetics. Hvis du ikke lige har det, kan du med fordel bruge glidecreme eller vippelim, hvis du har det ved hånden… I hvert fald er det nok lidt lettere at få fingrene i, hvis du ikke glitterlim.

3. Pico hårspænder
Der er sjældent særlig muntert at gå fra kort til langt hår. Særligt i løbet af foråret var jeg ved at få et hysterisk anfald over min frisure. Så faldt jeg over hårspænder… Og i det tidlige efterår fandt jeg hårspænderne fra Pico. Er det ikke bare et hårspænde? Jo, og så alligevel ikke, masser af farver og forskellige designs har givet mig et helt nyt hårliv. Der er simpelthen ikke bare tale om en god hårdag, så mit møde med Picos spænder var altså første dag i resten af mit hårliv. De inspirerer mig til at blive bedre til at sætte hår, til at lege mere og til at bruge håraccessories. Hårspænder har ikke været en del af mit liv, siden jeg var en lille pige. Men nu hvor de er, anbefaler jeg dem til alle, der gider lytte til mig eller læse, hvad jeg skriver.

4. Sandstone Scandinavia Pressed Mineral Foundation
Når vi taler touch ups, er jeg mildest talt en katastrofe… Jeg gider ikke, og jeg får det ikke gjort. Alligevel er der dage, hvor det er meget rart at holde huden mat, fin og ensartet.
Selvom vi som sædvanlig skal tilbringe aftenen i gode venners selskab, er det rart, at makeuppen bliver på næsen og ikke sidder på værtens skulder efter det første goddag. Det er der ikke ret mange produkter, der kan klare for mig, men det kan Sandstone Scandinavia Pressed Mineral Foundation.
Helt generelt er der langt mellem succesoplevelserne på denne front, men når det skal være, er en fast pudderfoundation altid løsningen. Sandstone Scandinavia Pressed Mineral Foundation ligger nærmest fast i min taske, fordi den passer pænt i farven, og fordi den holder til lidt af hvert… både min hårdhændede behandling og flere timer på dansegulvet står den model til.

5. Øreringe fra MDL Jewelry
Hvis du ikke allerede kender Melange de Luxe, så skylder du ærlig talt dig selv at tjekke både butikken og måske især Instagram ud. Der kan du finde bling, glitter og alt det andet, man bliver glad af at kigge på. Da jeg for nylig besøgte butikken, var jeg ved at købe mig fattig i ørenringe. Godt nok koster de kun 299 kroner per par, men det løber alligevel også op, når man gerne vil købe dem alle sammen.
Der er hele tiden nye kollektioner, der vil være fristende, med mindre du er til det mere afdæmpede… Melange de Luxe designer selv øreringene, der er af en ordentlig kvalitet, så de holder længe. Måske er jeg bare uheldig, men jeg oplever tit, at de helt billige øreringe går hurtigt i stykker. Og derfor er jeg vild med kvaliteten og priserne hos Melange de Luxe.

6. Vita Liberata Body Blur
Når udringningen er dyb, armene er bare og benene lige skal have lidt hjælp til at fremstå præsentable. Så er det Vita Liberata Body Blur, du mangler i dit liv. Det er virkelig et af de mest forskønnende produkter, jeg er stødt på i år. Den bliver kaldt photoshop på tube, og det er også sådan, jeg oplever effekten af den. Huden syner glattere og mere ensartet med en fin glød. Man skal lære at dosere cremen, men når man lige har lært det, så er det svært at få et dårligt resultat. Vita Liberata Body Blur reddede alle mine sommerfester, og den skal selvfølgelig også hjælpe mig nytårsaften. Det er og bliver et af de produkter, der SKAL være på hylden. Du kan nemlig trygt stole på at den hjælper dig både sommer og vinter… i regn og gennem en hel aften på dansegulvet.

7. Zoye: Den lille sorte
Modetips er ikke noget jeg kan eller vil gøre mig i, alligevel vil jeg tippe om mærket Zoye, der producerer helt vildt behageligt og samtidig pænt tøj, som du finder i helt almindelige størrelser, samtidig med at os med en lidt større bagdel, mave eller bryster kan skrue os ned i noget pænt, velsiddende og klædeligt.
Kjolen jeg linker til, har jeg ikke købt, men den passede perfekt ind i mit tema. Til gengæld har jeg lige købt både bluser, jakke og bukser fra mærket, som jeg håber på at kunne hente nede i min pakkeshop meget snart.
Det er et nyt mærke for mig, og jeg har allerede udset mig en buksedragt, jeans og kimono, der helt sikkert skal bidrage til et festligt forår. Kvaliteten er ordentlig og så er jeg begejstret over pasformen. Den behagelige jakke, jeg havde på juleaften, høstede fine komplimenter.

8. GOSH Copenhagen Chromatic Highlight 001 Rainbow
Der er snart ikke et eneste makeupmærke med respekt for sig selv, der ikke har lanceret de transparente duochrome nuancer som highlightere. Jeg er selvfølgelig begejstret for at tryllefarverne er kommet igen.
Igen?! Tænker du måske? Ja, i halvfemserne havde både Dior og Chanel denne type øjenskygger. Så det er absolut ingen nyhed, selvom (nogle af) formuleringerne selvfølgelig er blevet forbedret. Dengang havde jeg en fest, og det har jeg stadig. Jeg ELSKER duochrome effekten, der er fantastisk at lege med, uanset om du er forsigtig eller mere eventyrlysten ud i makeup. GOSH Copenhagen Chromatic Highlight 001 Rainbow er en virkelig anvendelig og mere realistisk lancering end mange af dens konkurrenter. Størrelsen er god prisen er bedre og kvaliteten er bedst. Den strøg lige ind på min hitliste, og jeg bruger den lige begejstret hver dag både på øjnene, på kinderne og læberne.

9. The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask
Der er ikke ret mange masker, jeg har lyst til at bruge dagligt. Det har jeg med Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask, og det er der flere grunde til:

  • Den gør en forskel.
  • Huden ser klarere og friskere ud.
  • Den lette peeling er virkelig behagelig.
  • Den giver en god portion fugt, uden at huden bliver fedtet.

Du kan læse mere om Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask, da den var Fredagsfavorit midt i november. Når jeg har tilføjet den til listen, er det fordi jeg bruger den som opfrisker, inden jeg lægger makeup. Det er uendelig sjældent, at min hud er i humør til det, fordi masker desværre ofte får min hud til at reagere med irritation og rødme. Irriteret og rød hud er der altså ikke meget sjov ved at prøve at dække eller lægge makeup ovenpå.

10. Estée Lauders Pure Color Envy Metallic Matte i farven Riveted
Der er så mange smukke matte læbestifter på markedet, at det efterhånden er en umulig opgave at vælge. Mine læber driller mere, end de plejer, eller måske er jeg blevet markant dårligere til at få læberne smurt? Eller måske bruger jeg oftere matte læbestifter, suk! Uanset hvad grunden er, har jeg lagt mærke til, at det oftere er komforten, der vinder, når jeg vælger læbestift. Nytårsaften skal mine læber være røde, og valget er faldet på en nuance af de læbestifter, jeg har brugt næsten konstant i både november og december. Nu er jeg godt klar over at Månedens favoritter for november endnu ikke er udgivet… men der har jeg også nævnt dem. Heldigvis har Katja skrevet en anmeldelse af dem, så hvis du er nysgerrig, kan du læse mere der. Riveted er en smuk og dyb rød nuance.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
S

Mit nytårsforsæt er at få en ordentlig hudpleje rutine. Jeg har længe bare kørt scrub engang i ugen til at få fjernet de døde hudceller og så ellers bare dagcreme, men nu er min hud egentlig blevet okay, så scrubben er blevet alt for skrap og gør mere skade end gavn. Jeg har købt en af Matas’ stribede rensemælk, og overvejer om skintonic’en egentlig er en nødvendighed? Synes tit skintonic mere føles som en slags udtørrende hinde rundt om huden, men det kan jo også være, jeg bare ikke har fundet den rette endnu. Min hudtype er meget tør, når jeg vågner, men fedter i løbet af dagen, så umiddelbart vil jeg tro, at den er kombineret. Beklager, vidste ikke lige hvor jeg ellers skulle smide kommentaren. Godt nytår!

Helene Randløv

Hej S
Som udgangspunkt vil jeg bede dig læse vores indlæg: Hudplejerutine til alle….
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *