Anmeldelse: Estée Lauder Color Envy Metallic Matte Lipstick

13.12.17
Estée Lauder Metalllic Matte

Estée Lauder Metalllic Matte

Det er sjældent, at Helene og jeg falder for de samme læbestifter. Faktisk så sjældent, at jeg ikke kan huske, at det nogensinde er sket? Bortset fra Estée Lauders Pure Color Envy Metallic Matte.

Helene har en farverig, mørk og ofte meget modig smag i læbestifter. Jeg selv kan sagtens gå med pangfarver, men vælger ofte de farver, som Helene har døbt ‘Kjeld-kedelig’.

Alligevel har vi siden lanceringen af de smukke matte metalliske læbestifter fra Estée Lauder ofte fundet os selv med samme farve læbestift på.

Smukke farver – behagelig konsistens

Mat metallisk læbestift er her, der og alle vegne lige nu, men Pure Color Envy Metallic Matte stikker ud fra mængden.

Farverne er meget smukke og klædelige. Selvom du måske kan synes disse fire ser lidt mørke eller måske voldsomme ud, så er de meget klædelige og nemme at bruge.

Konsistensen er mat, men uden at være udtørrende. Som altid laver Estée Lauder i dette tilfælde en lækker læbestift. Holdbarheden er ok uden at være prangende. De holder som en klassisk mat læbestift og skal ikke sammenlignes med de flydende.

Den matte metalliske finish er som sagt alle vegne lige nu, og Estée Lauder laver den virkelig flot. Den giver en blød skinnende velour-agtig finish til læberne.

Disse fire farver er alle smukke, men den pink Crush It og den lidt ubestemmelige blommefarvede Passion Patina er blevet brugt mest herhjemme. Fra venstre mod højre er det: Sizzling Metal, Brushed Bronze, Passion Patina, Crush It.

Estée Lauder Pure Color Envy Metallic Matte swatches

Jeg vil prøve at få taget et godt billede med dem på til Instagram (pudderdaaserne.dk) en af de nærmeste dage, men jeg er stadig for virus-ramt.

Her kan du købe det (Reklamelinks) 

Estée Lauder Pure Color Envy Matte Lustre koster 270 kroner i Matas, Magasin og Estée Lauders øvrige forhandlere. Du kan købe dem online på Estée Lauders danske webshop og selvfølgelig på Matas.dk

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Lise Emilia

Virkelig fine farver og så er billedet af dem bare død lækkert. Er såååå vild med baggrunden 😀

Else

Hahahahahaha Kjeld-kedelig! Fantastisk ord\o/

Helene Randløv

😛 Det stammer fra en lærer på mit gymnasium 😀 Han var brun og beige med lidt mere beige og brun på :gaber:
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *