Anastasia Dipbrow – og en kærlig advarsel

13.09.17
Anastasia Dipbrow

Anastasia Dipbrow

Jeg vil fremsige en spådom. Om få år vil vi se tilbage på tidens ultraskarpt kraftigt optegnede bryn med samme overbærende latter, som vi i dag ser tilbage på de helt tynde buede øjenbryn. For helt ærligt, så ser det da lige så skørt ud?

Vi er så heldige med jævne mellemrum at se mange af Danmarks smukkeste instagrammere, youtubere og bloggere til arrangementer og pressemøder. Og sagt i al fortrolighed mellem os… de der øjenbryn, som er kraftigt optegnet med en fin pensel og en ordentlig omgang Dipbrow pomade, og som ser så pæne ud i de redigerede billeder, I ser på nettet…. Det ser altså helt vanvittigt ud i dagslys, når man står ansigt til ansigt. Så ligner det det, det er: Et ordentlig lag tyk pomade henover brynet.

Og det er ikke fordi Anastasia Dipbrow og de mange efterligninger, der efterhånden er kommet på markedet ikke er gode produkter, for det er de. De er virkelig gode. Men de skal den ondefløjtemig lægges med en meget let og sikker hånd, hvis man ikke vil have øjenbryn som en tegneseriefigur.

For jer, der ikke kender Dipbrow, så er det en silikonebaseret tyk pomade, som kommer i en lille krukke. Den er beregnet til at tegne sine øjenbryn op med. Den er vandfast og fremragende til at tegne øjenbryn op med. Den er så god, at man lynhurtigt kan blive revet med og blive ved med at tegne lidt kraftigere og lidt kraftigere og lidt…. indtil man har alt for meget på.

Der er mange gode brynprodukter derude, Dip Brow er til dig, der gerne vil have et vandfast produkt med  høj præcision. Og især til dig, der er virkelig god til at tegne dine bryn op. Det er et produkt til avancerede brugere, som er vant til at tegne deres bryn op. Med en sikker hånd og den rette pensel kan man opnå et meget fint resultat. Men det handler virkelig om at vide, hvad man gør og at stoppe sig selv, mens legen er god. Og altid huske at rede brynet igennem til sidst. Less is more. Og er du begynder, så vil vi varmt anbefale at vælge et andet produkt eller at øve dig grundigt. Bagsiden ved Dipbrow er også, at det tager uforholdsmæssigt lang tid at ordne sine bryn sammenlignet med mange andre typer brynprodukter, der findes, hvilket også er grunden til, at jeg mest bruger Dipbrow ved særlige lejligheder, hvor jeg har god tid.

Mange kopier
Der er snart ikke de mærker, der ikke har lavet deres egen version af Dip Brow, og mange af dem er gode. Depend Eyebrow Pomade er til 129 kroner en budgetvenlig og så godt som identisk kopi af den knap 100 kroner dyrere Dipbrow. Vær opmærksom på farverne, hvis du vil prøve Depends version af din Anastatisa favorit – selvom Depend bruger samme navn om deres farver som seks af Anastasias 11 farver, så er farverne ikke helt de samme.

Brug en forsigtig hånd og en god pensel – og gør det
Jeg er rigtig glad for Sephoras brynpensel, der er meget anderledes end andre brynpensler. Den er spids og lidt blødere. Jeg har skrevet mere om den her. Helene bruger Anastasias egen pensel, som er en klassisk skråpensel, når hun bruger Dipbrow.

Det skal ikke opfattes (okay lidt måske) som om, jeg advarer mod at bruge Dipbrow. For det er et fremragende produkt som brugt rigtigt og med øvelse kan give smukkere resultater end noget andet brynprodukt. Bare husk at se på dig selv – kritisk – i dagslys. For brugt forkert kan det også se langt værre ud end noget andet brynprodukt, jeg kender.

PS. Vi har desværre ikke lige en video, hvor vi bruger Dipbrow, men jeg vil gerne linke til denne gamle video af Helene, der viser, hvordan man tegner sine bryn op – trods videoens fremskredne alder og tvivlsomme tekniske kvalitet, så gælder de gode råd stadig, og uanset hvilket produkt du bruger.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks)
Anastasia Dipbrow koster 219 kroner i Sephora. Du kan også købe den på Beauty Bay til 139 kroner. House of Stars og Nelly sælger også Dipbrow.

Depend Eyebrow Pomade koster 129 kroner i Matas.

Nordicfeel er billigst til 119 kroner med gratis fragt.

 

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Mia / sortpastel.dk

Man skal helt klart være forsigtig med sådan en pomade.
Der er lige kommet en helt ny eyebrow pomade fra Loreal, som jeg har skrevet om på min blog 🙂 Bruger ikke pomade til hverdag, det er lidt for tidskrævende. Så det er mere, hvis jeg fx skal i byen.

Anna

Jeg bruger anastasias dipbrow pomade dagligt og synes ikke, det tager lang tid overhovedet. Med rutinen synes jeg det er en af de hurtigste måder at tegne brynene op på.

Mathilde

Er beautybay.com en sikker hjemmeside at handle pp? 🙂

Katja Moikjær

Det er en engelsk webshop. Du får ikke ekstra told og moms på. Jeg har aldrig haft problemer med dem i hvert fald 🙂

Salli Marianna Villefrance

Ja ja og ja… Bare ja!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *