Fredagsfavorit: Browgame Precision Brow Kit

Fredagsfavorit: Browgame Precision Brow Kit
23.02.24
Fredagsfavorit: Browgame Precision Brow Kit

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Selvom mine bryn er temmelig sørgelige, så kan hårene virkelig blive lange. Det er ikke ret feminint og heller ikke helt det, jeg drømmer om, når jeg ønsker mig ”mere bryn”. Browgame Precision Brow Kit ¤ er sådan et kit, der hjælper mig med at få holdt brynene korte. Sættet står i et glas, så jeg kan snuppe det, når jeg opdager, at hårene er blevet for lange. Det har været den bedste løsning for mig, og jeg har virkelig prøvet en del. Sættet består af en skarp saks, en børste og en pincet. Jo, jeg har da massevis af andre pincetter, men jeg har godt nok haft fat i mange sakse… Ingen af dem har gjort mine bryn en tjeneste. Nu siger jeg ikke, at det er saksenes skyld, at jeg ikke er verdensmester i brynklipning. Faktum er at denne saks ikke har fejlet mig endnu.

Øjenbrynssaks

Hemmeligheden, tror jeg, er saksens skarphed og størrelse. For nylig klippede jeg mine øjenbryn med sådan en vildt smart sag… Det virkede okay, indtil et nys kom bag på mig. Det endte med et karseklippet bryn… det er svært at se, fordi mine øjenbryn jo er tatoverede. Alligevel bliver man voldsomt selvbevidst, når man ikke ser ud, som man plejer.
Det er sådan, Browgame Precision Brow Kit ¤ vandt mit hjerte. Der skal jeg være mere end almindelig uheldig for at komme galt afsted. Det er altid, når jeg har mindst tid, at jeg opdager, brynene er buskede. Da handlingen kræver bare en smule præcision, er det bedst med redskaber, der fungerer uanset hvad.
Saksen har i øvrigt også vist sig effektiv til klipning af overskæg… Ja, det er altså ikke mig, men mine knægte der udøver den disciplin.

Browgame Precision Brow Kit ¤

Det fine sæt, som jeg er blevet overraskende glad for fås i forskellige helsekostbutikker. Blandt andet i Helsebixen *, hvor Browgame Precision Brow Kit ¤ koster 225 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *