Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum – fyldigere bryn med 15% rabat

28.11.18
Sanzi Beauty Brow Serum

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum

Reklame for Sanzi Beauty

Sanzi Beauty er kendt for deres prisvenlige, milde og effektive øjenvippeserum, som vi har skrevet om flere gange. Nu har Sanzi skabt en serum til dig, der vil have fyldigere bryn: Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum.

Som i andre gode vippe- og brynserum går de aktive ingredienser igen. De peptider, som virker på øjenvipperne, virker naturligvis også på øjenbrynene. Men der er alligevel en vigtig forskel, der gør Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum særligt velegnet til brynene – mere om det længere nede.

Kombination af flere effektive ingredienser
De aktive stoffer i Sanzi Beauty Eyebrow Enhacing Serum er en kombination af flere effektive ingredienser. Kombinationen af netop disse fire ingredienser stimulerer væksten af de små nye hår. Sanzi kombinerer et prostaglandin-lignende stof med to peptider samt arginin. Vi har tidligere skrevet om denne kombination her.

Det er kombinationen af netop peptider, det prostaglandin-lignende stof samt arginin, der gør Sanzi Beauty Eyebrow Enhacing Serum til et produkt, der virker. Øjenbrynene kan både blive fyldigere og stærkere, hvis du bruger den hver dag.

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum

Tilpasset brynene
Du finder som den samme kombination i Sanzi Beautys gode Eyelash Growth Serum til øjenvipperne. De to produkter har dog en enkelt ingrediens, der adskiller dem. Nemlig hydrogeneret amerikansk olie. Hvis du nogensinde har læst tips rundt omkring på nettet især på Pinterest, ved du, at amerikansk olie bliver forherliget for mange fantastiske egenskaber. God fugt og næring til selve hårene er en rigtig god ting, men amerikansk olie kan naturligvis ikke få hverken vipper eller bryn til at gro på egen hånd.

Du kan selvfølgelig sagtens bruge Sanzi Beauty Eyelash Serum til brynene også (den anden vej rundt duer til gengæld ikke!). Men den oliebaserede formel gør, at Sanzi Beauty Eyebrow Enhacing Serum er et produkt, der er specielt tilpasset brynene. Den lipgloss-lignende applikator-fod gør det nemt og hurtigt at påføre produktet til brynene. Olien giver også produktet en federe konsistens, der gør den nemmere at påføre brynene, og den fungerer samtidig som en let voks, der holder brynene let på plads i løbet af dagen.

Rabatkode på 15%
Hvis du bruger koden PD2 får du lige nu 15% rabat på hele Sanzi Beauty. Du kan bruge koden her.

Reklame for Sanzi Beauty

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Annalise

Er super glad for deres vippeserum, kunne godt være man skulle prøve deres brynserum også 🙂

Tenna

Hej Pudderdåser 😊
Jeg har selv prøvet øjenvippe serum og opnået stor effekt. Hvad er jeres tanker om miljøstyrelsens advarsler omkring øjenvippe serum for et par år siden?
Rigtig god weekend 😊

Katja Moikjær

Jeg kan ikke finde andet end en DR nyhed. Har du mere end det?

Mette

Tror I, at man kan skifte fra M2 til Sanzi brynserum uden at starte forfra?

Helene Randløv

Hej Mette
Det kan jeg simpelthen ikke svare på.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *