Video: Sådan tegner du øjenbryn

21.10.12

Da jeg lavede dette tirsdagstip med en guide til øjenbryn, lovede jeg at lave en billedguide. Det er blevet til en video i stedet. Denne video er en guide til, hvordan du tegner dine bryn op, og hvilke pejlemærker du kan gå efter – især hvis du ikke har så mange hår til at starte med.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Liselotte

Fin, fin video, tak:-)
Jeg bruger relativt stærke briller (nærsynet), så jeg har fundet ud af at gøre mine bryn mere lige, så ser jeg mindre “overrasket” ud;-) Jeg skifter mellem en god Dior blyant (653 Blond) og Bobby Browns “Natural Brow Shaper” og så i “blond”.
Men jeg har faktisk også haft rigtig meget held med at vokse mine bryn ud. Der skete et eller andet mirakel, da jeg startede med at bruge Clinique’s Laser Focus Serum?! Ditto med øjenvipperne?!

Helle

Det har godt nok ikke noget med øjenbryn at gøre, men jeg mener at have læst en anmeldelse herinde af Matas Natur. Men nu kan jeg simpelthen ikke finde den. Er det mig der husker forkert eller har indlægget bare gemt sig? 🙂

Karin V. Sørensen

Hello 🙂
Endelig forstår jeg præcist hvad der menes når jeg før har læst om de tre punkter på øjenbrynet. Tak for en super forklaring!!!
kh Karin

Pudderdåse Helene

Hej Karin
Det er bare skønt, at du kan bruge det til noget 🙂
Kh. Helene

Sigrid Rosendahl

Hej Helene. Tusind tak for den fine video!
Hvordan finder man den rigtige ‘øjenbrynsfarve’?
Jeg har ikke ret tætte øjenbryn og vil meget gerne tegne dem op, men jeg synes altid det ser for voldsomt ud i farven, når jeg leger med det.
Prøvede Oriflames eyebrow kit fra sidste goodiebox, men den var for mørk.

Guide: Sådan tegner du dine øjenbryn op | Sart hud

[…] jeg ikke altid har tegnet mine bryn op, for de giver virkelig mit ansigt meget mere kant. Ovre hos Pudderdåserne kalder Helene vores øjenbryn for ansigtets brysteholder! Hilarious – men også virkelig […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *