Lørdagslook: Gold (G)riot

26.08.17
Lørdagslook: Gold (G)riot

Lørdagslook: Gold (G)riot

Der er få interesser, der har fulgt mig, så længe som kunst har. Derfor bliver jeg altid nysgerrig, når store som små mærker samarbejder med eller lader sig inspirere af kunstnere. Da UD Jean-Michel Basquiat blev lanceret i USA i forsommeren, troede jeg slet ikke, at kollektionen ville blive lanceret i Danmark. Der er jo både en palette med brune nuancer og en mere farverig palette med grønne, blå, lilla og pink nuancer. Den sidste købte jeg i Berlin, midt i juli, da den endnu ikke var landet i Danmark. Kollektionen er ualmindelig fin, og særligt The Gallery Blush Palette er i mine øjne værd at købe. Desværre er jeg ikke herre over vejret, så billederne blev taget i regnvejr…

Gold (G)riot
Jean-Michel Basquiat var en rebel, han var ikke fan af normerne, og han gjorde oprør med sin kunst. Som grafittikunstner var han vant til at bruge ord i sin kunst og den stil tog han med over på lærrederne. Gold Griot, forestiller jeg mig, er Urban Decays hyldest til Jean-Michel Basquiat som fortæller, kunstner, digter og de adskillelige andre titler man kan hæfte på ham. Farvevalget og det fine kunstværk der pryder selve emballagen, passer i hvert fald i den forestilling.
Selvom den flotte dybe blålilla nuance i paletten fristede voldsomt, så turde jeg ikke bruge den, hvis nu mine øjne blev irriterede. Der var nemlig ikke lige mulighed for at have makeupfjerner og så videre med, da jeg skulle ud.

Lørdagslook: Gold (G)riot

Der indgår reklamelinks i teksten

Lørdagslook: Gold (G)riot

Det er blevet så populært med de der topcoats til læberne. De fleste af dem er virkelig smukke, men ikke så rare på læberne… Er det noget, du bruger?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Anne - Sofie A

Pæne briller, klær’ dig fantastisk godt ja solbriller kan jo laves til et par læsebriller, god ide. Tak.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *