Lørdagslook: Very Posh

15.04.17
Lørdagslook: Very Posh

Lørdagslook: Very Posh

I forrige uge droppede jeg helt lørdagslooket, jeg havde ellers mange tossede ideer i anledning af den første april. Desværre var det først på selve dagen, ideerne kom til mig, og der havde jeg slet ikke tid til at lave ballade. Katja og jeg var nemlig på kursus… vi er i gang med et nyt og virkelig spændende projekt, som vi snart er klar til at løfte sløret for. Og det var selvfølgelig vigtigere end tosserierne. Og sidste uge… ja, der gik alt bare galt. Og så blev det altså ikke til noget med det look, selvom det hele var skrevet og blot skulle udgives. Looket kommer her, og jeg har brugt en ret så fin kollektion…

Very Posh
Når jeg ikke har nævnt kollektionen, som Victoria Beckham har lanceret i samarbejde med Estée Lauder, er det simpelthen fordi jeg regnede med, at produkterne ville være udsolgt, inden jeg nåede at få looket på. Men forleden opdagede jeg, at det ikke er tilfældet. Derfor har jeg brugt produkterne til et lidt festligt smokey eye. Der er en del af produkterne, jeg har kig på, så det kan godt være jeg lige selv skal nå at shoppe.

Lørdagslook: Very Posh

Lørdagslook: Very Posh

Hvis du er vild med samarbejdet mellem Victoria Beckham X Estée Lauder skal du nok ikke vente alt for længe med at købe produkterne, de har som nævnt allerede været i butikkerne længe, og de er ret lækre, god kvalitet og fine.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *