T-Zone Peeling til manden – nu uden lyserød

T-Zone Peeling til mænd
01.04.17

T-Zone Peeling til mænd

Vi har fået rigtig mange ønsker fra mænd og især fra deres koner og kærester: Vil I ikke nok lave en serie til mænd? Og nej, det vil vi selvfølgelig ikke!

Selvom indholdet i vores produkter er lige så velegnet til mænd som til kvinder, lader vores lyserøde emballage åbenbart til at afskrække mange. Hvilket er en skam, for hvis der er nogen derude, der har brug for T-Zone Peeling, så er det alle dem, der barberer sig i ansigtet hver dag. Man finder næppe en mere oplagt aftershave end T-Zone Peeling med dens effektive indhold af salicylsyre.

Så værsågod her er den: T-Zone Peeling til manden. Helt samme ingredienser men i en begrænset periode med en forsigtig, grå og minimalistisk etiket. Bortset fra undertitlen og farven er det altså helt det samme produkt, som den T-Zone Peeling du kender.

Forskellen på herre- og dameprodukter
Der er normalt ingen meningsfuld forskel i indholdet på produkter til mænd og kvinder. Produkter, der bliver solgt til mænd, adskiller sig normalt på to måder: Duft og emballage. Der findes ikke særlige ingredienser, der er mere velegnede til mænd end til kvinder. Og da vi ikke har parfume i vores produkter, så er der kun emballagen tilbage. For både mænd og kvinders hud har brug for præcis den samme hudpleje.

Den ultimative aftershave
Den lille forskel og fordel, der alligevel er værd at fremhæve er barbering. Og det er netop den, der gør T-Zone Peeling så oplagt til manden, at vi nu har valgt at lave netop den i en særlig version til de lyserød-forskrækkede.

Indholdet af 2% salicylsyre samt 1% niacinamid gør T-Zone Peeling til den perfekte aftershave. Ligesom salicylsyre kan forebygge hudorme og bumser, kan den også forebygge røde knopper, irritation og indgroede hår efter barbering. Brug den i hele ansigtet efter barbering – og igen om aftenen. (Og ja, T-Zone Peeling er selvfølgelig også den perfekte aftershave til resten af kroppen, uanset om du er mand eller kvinde).

Spørgsmål og svar

Virker T-Zone Peeling til manden anderledes eller bedre end T-Zone Peeling? Nej – der er kun farven på etiketten til forskel.

Skal jeg kun bruge den i T-zonen? Nej, du skal bruge den i hele ansigtet, på halsen, på ryggen eller hvor du nu bruger den.

Hvor ofte skal jeg bruge den? Start med at bruge den en gang om dagen i hele ansigtet efter barbering. Når du har gjort det i 2-4 uger, så kan du øge til 2 gange om dagen. Den anden gang bruger du den bare direkte på tør hud.

Skal den ikke vaskes af? Nej, du skal smøre den på og lade den blive på huden.

Er der bivirkninger? I starten kan du opleve en let prikken, lidt irritation eller måske endda flere bumser end du plejer at have. Det er helt almindelig og går over igen. For at mindske risikoen for bivirkninger i starten skal du nøjes med at bruge T-Zone Peeling til manden gang om dagen i de første 2-4 uger, indtil din hud har vænnet sig til den.

Hvorfor lugter den sådan? Salicylsyre har en skarp lugt. Vores produkter er uparfumerede, og derfor kan vi ikke bare maskere lugten med parfume. Den skal have den lugt, der er ikke noget galt med dit produkt.

Kan jeg ikke lige så godt bruge den lyserøde, selvom jeg er mand? Jo!

Læs mere om T-Zone Peeling her – indholdet er som sagt helt det samme.

Her kan du købe den
T-Zone Peeling til manden koster 195 kroner for 50 ml. – samme pris som T-Zone Peeling. Vi har kun lavet et begrænset parti, og du kan indtil videre kun købe den direkte hos os på GoshCopenhagen.dk.

OBS: Du kan forudbestille den nye T-Zone Peeling allerede fra i dag, men den er først klar til levering omkring start uge 15.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
Christine

Åh er det, er det ikke?… Det må da næsten være en aprilsnar ? 😀 men håber snart at se mere fra jeres hånd! Mangler en altid en god let og økonomisk rimelig solcreme – gerne med mineralske filtre. Og måske en foam Wash eller cream cleanser… 😊

Katja Moikjær

Du kan købe den lige her – den er skam god nok 🙂 http://www.goshcopenhagen.dk/da/pudderdaserne-t-zone-peeling-til-manden.html
Og joooo der er nok også noget mere på vej

Christine

Ha ha okay, så er det bare datoen der driller mig 😀

Sandra

Jeg elsker jeres t zone peeling! Damen i Matas havde dog nær fået et hjertestop, da jeg sagde, at jeg efterfølgende brugte jeres alt i en creme i ansigtet. Det mente hun bestemt ikke man kunne, da det er en bodylotion, og det måtte man ikke bruge i ansigtet? Synes dog jeg har læst det modsatte her på jeres blog, eller er jeg helt galt på den?

isa

Pointen med alt i en er vel at man kan bruge den alle steder, så det er nok bare matasdamen der er lidt forvirret.

Pernille Østergaard Madsen

Har nu brugt t-zone peelingen 2 gange om dagen i 2 uger og har ikke haft en eneste bums siden. Er happy!!!

Helene Randløv

Weeeeheee!
Kh. Helene

Tat

Tror min kæreste vil være interesseret i den! Er den også god til ar fra bumser? Og lige en anden ting, anbefaler i at man bruger solcreme hver dag, nu når der er syrer i, eller er det ikke så vigtigt?

Katja Moikjær

Kære Tat. Ar fra bumser er lidt kompliceret. Det kommer an på om det er gamle eller nyere ar? T-Zone Peelingen er god til rødme efter bumser og bumser men ikke til gamle ar. Og ja, solcreme er meget vigtigt. Det er det altid. Kh. Katja

Tat

Tak for svar!
Øv, det er både når der kommer ar fra nye bumser, men det er også gamle ar han gerne vil få til at synes mindre :/ kunne Aha serumen måske være bedre til dét?

Katja Moikjær

Jeg synes bestemt han skal starte med T-zone Peelingen og først få styr på at forebygge nye bumser. Gamle ar er vanskelligere at behandle og AHA er heller ikke nogen mirakelkur til det. Tag det en ting ad gangen og start med T-zone Peelingen.

Morten

Er den her peeling neutral i duften da jeg er allergisk?

Katja Moikjær

Kære Morten. Den er helt uden parfume. Kh. Katja

BHA-fan

Hej dåserne 🙂
jeg går med en drøm om at i laver et flydende eller på anden måde lettere udgave af eres t-zone peling. Den er nemlig desvære ikke hel god til fedtet hud… (hvis man allerede ligner en der har smurt en spiseskefuld olivenolie i kryderen ser man sig helst fri fra at smøre sig ind i creme eller andre ‘fugt givende’ produkter.)
MVH BHAfanen

Helene Randløv

Hej Line
Det er ikke et fugtgivende produkt trods konsistensen. Salicylsyre vil på sigt normalisere olieproduktionen, så vi har mange glade brugere af T-Zone Peeling… også dem med fedtet hud. Har du prøvet den i en periode? Ellers vil jeg anbefale dig at du bruge denne fra The Ordinary (NR. 9)

Signe

Øv altså. Det ser ikke ud til, at produktet bliver solgt længere. Jeg var ellers helt klar til at købe det. Er der mere mandeemballage på tegnebrættet?

Helene Randløv

Kære Signe
Nej, det var en joke, det er jo præcis det samme produkt. Du kan købe den lyserøde og så let som ingenting pille etiketten af. Så kan du skrive nummer eller hvad som helst andet på.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *