Lørdagslook: Shamrock

18.03.17
Lørdagslook: Shamrock

Lørdagslook: Shamrock

I anledning af at det var Sankt Patricks dag i går, tænkte jeg, at lørdagens look skulle være grønt. Og sådan blev det. Det er snart længe siden jeg købte den lækre grønne Cracked Emerald fra MAC, og jeg har haft svært ved at lægge den fra mig, fordi den grønne nuance bare er så lækker. Samtidig er det et meget pigmenteret produkt, så selv den mindste smule rækker langt.

Shamrock
Alt det grønne skulle naturligvis have selskab af nogle flotte læber. Og her valgte jeg noget koral, i stedet for at holde fast i yndlingskombinationen med pink. Det er ellers noget af en opgave at vælge, hvilke af de vanvittigt fine farve kombinationer af Shade and Illuminate Lips jeg skal eje. Det er i hvert fald helt sikkert, at der skal føjes mindst en eller to af dem til Tantalize, som både er vildt flot og samtidig ret speciel.

Lørdagslook: Shamrock

  • Bryn: Efter at have givet området omkring øjenbrynene lidt foundation, tegnede jeg brynene op med Divaderme Brow FXII Terra i farven Terra Ash, hvorefter jeg redte brynene lidt igennem.
  • Øjne: Som primer på hele øjenlåget lagde jeg Sandstone Prime Time Eye & Lip Primer, derefter lagde jeg MAC Paints Kabuki Magic i farven Cracked Emerald kraftigst ved vippekanten og så tonet op og ud med en pensel. Langs øverste vippekant lagde jeg Marc Jacobs Fineliner Ultra Skinny Gel Eye Crayon i Blacquer (Sephora/Magasin) for at vipperne syner tættere. I kanten af den grønne cremeskygge lagde jeg Highlight (1) fra Kat Von D Shade +Light Eye i farven Sage (Sephora/Magasin) i globelinjen, og Contour (2) lagde jeg fra yderste øjenkrog op i globelinjen for at tilføje lidt dybde. Derefter lagde jeg den lysegule nuance med grønt perlemor Polline (4) i inderste øjenkrog, og derefter lagde jeg den mørke brune med grøn og turkis perlemor Veleno (5) under øjet begge to er fra Neve Cosmetics Duochrome Palette. Til sidst lagde jeg Define (3) fra Kat Von D Shade +Light Eye i farven Sage (Sephora/Magasin) i globelinjen.
  • Hud: Først lagde jeg primeren Delilah Under Wear Future Resist Skin Primer i hele ansigtet, derefter lagde jeg Delilah Time Frame Future Resist Foundation med en tæt rund pensel.
  • Kinder: Selvom Becca X Jaclyn Hill C Pop Collection Face Palette (Sephora/Magasin) kun findes i begrænset oplag, så bliver du nødt til at kigge nærmere på mærkes fantastiske blushes. Becca er jo kendt for glødende hud, men hendes blushes… De skal ses! Fra paletten brugte jeg C Pop (A) på kindbenene, og på kinderne blandede jeg Almond (B)og Pamplemousse (C)
  • Vipper: Et par lag med Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara så er vipperne klar til ballade.
  • Læber: Først lagde jeg den lyse farve fra Tom Ford Beauty Shade and Illuminate Lips i farven 04 Tantalize (Magasin) på hele læben, derefter duppede jeg den klare mørke koral nuance på midten af læben.

Lørdagslook: Shamrock

Hvis du er blevet nysgerrig på Neve Cosmetics, så kan du roligt give efter. De tre paletter jeg har købt er rigtig gode og øjenskyggerne er vildt fine. De er lidt pudsigt sammensat, og jeg savner nogle matte farver, men på den anden side, dem kan jeg jo finde andre steder.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Sine

Hej Pudderdåser.
Jeg har kombineret hud, også døjer jeg tid med små udbrud af bumser på hagen, samt talgknopper (hvide knopper).
Jeg har kigget lidt på Dermalogicas medibac serie (den hvide/grønne). Har I erfaringer med den serie, eller ved om nogle af bumseprodukter er pengene værd?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *