Lørdagslook: Pretty Basic

04.03.17
Lørdagslook: Pretty Basic
Lørdagslook: Pretty Basic
Dåse i blæsevejr…

Det er altså ikke SÅ nemt, når alle er vildt begejstrede, og man overhovedet ikke forstår hvorfor. Sådan har jeg altid haft det med de mange varianter af Naked paletter fra Urban Decay. ”Kan du ikke bare finde på noget…” sagde Katja, da hun havde købt Urban Decay Naked Ultimate Basics til mig, og jo… det kan jeg sagtens, for det er en fin palette. For de fleste er paletten med garanti rigeligt både til hverdag og fest, men jeg ville være meget ked af at undvære de mere sprælske farver.

Pretty Basic
Den fine palette Urban Decay Naked Ultimate Basics kan sagtens bruges til festlige looks, og dette look er med garanti vildt nok for nogen. For mig er det som titlen antyder ret almindeligt, men det skal der selvfølgelig også være plads til. Fordi jeg tog det mere rolige valg til øjnene, fik læberne en virkelig skøn og iøjnefaldende koralpink nuance, og brynene blev markeret lidt mere og mørkere end sædvanligt.

Lørdagslook: Pretty Basic

  • Bryn: For at holde looket sammen vælger jeg næsten altid lidt mørkere bryn, når øjenmakeuppen er diskret. Denne gang brugte jeg Nilens Jord Brow Auto Pen i farven 214 Light Brown.
  • Øjne: På hele øjenlåget lagde jeg By Terry Ombre Blackstar ”Color-Fix” Cream Eye Shadow i farven 4 Bronze Moon som primer. For at markere øverste vippekant brugte jeg MAC Technakohl Liner farven Cool Jazz. Først lagde jeg den helt lyse beige nuance med perlemor Blow (1) fra Urban Decay Naked Ultimate Basics  på hele i inderste øjenkrog, derefter lagde jeg den matte beige nuance Nudie (2) på hele øjenlåget og op mod øjenbrynet. I globelinjen lagde jeg den mørke matte beige nuance Commando (3), under den lagde jeg den lyse matte gråbrune nuance Tempted (4) og langs vipperne lagde jeg den matte mørkebrune nuance Lethal (5).
  • Hud: Det er blevet meget populært med virkelig dækkende foundations, mange af dem fungerer overhovedet ikke på min hud, så jeg var lidt nervøs, da jeg prøvede IsaDora Coverup Foundation & Concealer første gang. Den nuance jeg brugte her var lidt for mørk, så jeg valgte at supplere med en lysere MAC Studio Fix Perfecting Stick. Begge dele fungerer rigtig godt både sammen og alene, samtidig var resultatet overraskende mat og holdbart.
  • Kinder: Ny er den ikke, faktisk er den fine trio så gammel og brugt, at jeg nok burde smide den ud, men Shiseido Face Color Enhancing Trio i farven RS1 gør mig glad. De tre nuancer kan sagtens bruges samtidig, hvis din pensel er bred nok, ellers er det også fint at blande dem og de kan naturligvis også bruges hver for sig.
  • Vipper: Mit første møde med Smashbox Indecent Exposure efterlod mig med en ”den skal jeg da have” følelse, for resultatet på modellen var så flot. Selvfølgelig havde hun også fine vipper, men den længde, form og fylde var ærlig talt imponerende. Helt samme effekt lykkedes det mig ikke at opnå denne gang, men den har bestemt potentiale.
  • Læber: Da jeg så Rimmel London Exaggerate Full Colour Lip Liner i farven 103 Pink A Punch, var jeg med det samme klar over at jeg ville kombinere den med Revlon Colorburst Matte Balm i farven 210 Unapologetic. Det viste sig dog at være en elendig idé, for de to produkter nægtede at samarbejde. Begge produkter fungerer virkelig godt hver for sig, men sammen var de mildest talt en katastrofe.

Lørdagslook: Pretty Basic

Personligt følger jeg ikke kedelige regler om at vælge enten øjne eller læber som fokus. I mine øjne skal det bare passe sammen, så gør det ikke noget, at både læber og øjne er mørke, men hvis jeg blev tvunget til at vælge, så ville jeg nok vælge læber… i hvert fald i øjeblikket. Mine øjne gider nemlig ikke altid makeup, og så er det altså lækkert med farve på læberne.
Hvad ville du vælge?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *