Lørdagslook: It’s Complicated

18.02.17
Lørdagslook: It’s Complicated

Lørdagslook: It’s Complicated

I min søgen efter noget helt andet fandt jeg en virkelig fin læbestift… en klar pink nuance med en smule blåt perlemor, den er forholdsvis mat og holder godt på læberne. Frenemy er en ny favorit, som jeg har brugt mange gange siden den dag, den dukkede tilfældigt op. Som du måske ved, hvis du har læst med længe, er en af de kombinationer, jeg sværger til pink læbestifter og grønne øjenskygger. Sandstone Scandinavia skrev jeg en del om op til jul, og jeg er langt fra færdig med de skønne produkter.

It’s Complicated
Looket er overhovedet ikke vanskelligt at lægge. Navnet er blot en sær sammentænkning af navnet på læbestiften og den mørkegrønne øjenskygge, fordi det er det jeg forestiller mig, at den sære forholdsstatus på facebook dækker over.
Det var første gang, jeg prøver Becca, som jo især er kendt for de smukke highlightere i hvert fald på YouTube.  Udover highlighteren har jeg prøvet en matterende primer, som jeg lige skal teste lidt mere, inden jeg skriver om den. Mit første indtryk er dog virkelig godt, så anmeldelsen kommer nok snart…

Lørdagslook: It’s Complicated

Lørdagslook: It’s Complicated

For noget tid siden købte jeg nogle forskellige makeupprodukter i Normal, blandt andet W7 Porefection! Pore Minimizer og Wet’n’Wild Lash-O-Matic Fiber Extension Kit, som jeg testede for første gang. Begge dele er jo rørende billige, så jeg glædede mig til at se om de kunne holde, hvad de lover.  Og det job gjorde de altså ret godt begge to.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Baysen

Hvordan er MAC Big Brow pencil i forhold til Maybelline Brow Drama Pomade? Er den lige så stor og chunky? Det kan jeg nemlig ikke lige vurdere via linket 🙂

Helle

Kære pudderdåser. Undskylder på forhånd mit spørgsmål om et helt andet emne. Hvad vil I anbefale til ar/pigmentforandringer efter akne. Jeg har nogle få strukturforandringer, røde og brune mærker på den ene kind og hage efter akne (muligvis i kombination med p-piller). Kigger på eucerins even brighter clinical concentrate og to produkter fra beaute pacifique (scars and stripes samt brown pigment equalizer) – Hvad er mon bedst?
Min hud er desværre ikke glad for salicylsyre, så jeg har udelukket clinique.

Bodil

Hvor er det en flot læbestift- man bliver helt glad af den! Tak for at I også orker at teste ting fra Normal – må prøve den poreminimicer snart!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *