Lørdagslook: Liner.designer

11.02.17
Lørdagslook: Liner.designer

Lørdagslook: Liner.designer

I flere måneder har den lille plekter-lignende dims Liner.designer by Beautyblender ligget nede ved siden af mine pensler… Der har den sådan set ligget fint, men det har irriteret mig temmelig meget, at jeg ikke bare kunne tage mig sammen til at prøve den. Den ene dag efter den anden gik med at kigge på den, og derfor måtte der lidt planlægning til. Derfor var den oplagt at bruge til et look, som jeg kunne sætte lidt mere tid af til.

Liner.designer
Det er virkelig en skam, at den fine palette fra GOSH Copenhagen, ikke har fået mere opmærksomhed, for den indeholder nærmest alt, hvad du skal bruge til din makeup. Her har jeg brugt den både som highlighter, bronzer, øjenskygge og som øjenbrynsfarve.
Det virkede helt fjollet, at Liner.designer bare har ligget… For den var virkelig let at bruge, så alle mine bekymringer, om at den nok var besværlig at bruge, var absolut overflødige. Det er et rigtig godt værktøj til dig, der drømmer om et lækkert divalook, uden at have held med den flydende eyeliner.

Lørdagslook: Liner.designer

Lørdagslook: Liner.designer

Kender du det med at udskyde noget bare for at finde ud af, at det er helt ukompliceret? Du behøver selvfølgelig et håndfrit spejl og en eyeliner, der giver noget farve. Egentlig var jeg lidt træt af mit eget valg, for den er rigtig god til de fine linjer og knap så god til at fylde ud med, men det gik, og så fik jeg den erfaring med.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Louise

Med fare for at være for krævende… er det så muligt at ligge et billede op (måske på jeres Instagram), hvor du ligger liner.designeren i de to positioner? Altså du ved, så er det VIRKELIG skåret ud i pap for os liner-idioter 😀

Helene Randløv

Hej Louise
Tjo, det vil jeg godt prøve, dog med fare for at mislykkes 😛
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *