Lørdagslook: Grand Entrance

04.02.17
Lørdagslook: Grand Entrance

Lørdagslook: Grand Entrance

Er der noget, der kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på mig, så er det brun læbestift, og selv om jeg udmærket ved, at netop denne nuance er helt umulig at komme uden om, så har jeg stædigt valgt den fra. Men da den vildt lækre Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer blev lanceret i Danmark, var der netop en brun nuance blandt de femten nuancer… og så virkede det alligevel logisk at se frygten i øjnene. Og selv om den farve nok ikke bliver en favorit foreløbig, så var det ikke helt så slemt som frygtet at lægge halvfemser klassikeren på læberne igen.

Grand Entrance
Desværre kan man ikke se den fine effekt fra highlighteren på billederne, men den var der… Og jeg er simpelthen så glad for den trio fra IsaDora, som jeg også brugte flittigt til dette look. Den bliver selvfølgelig brugt som highlighter, men den er også i gang på øjnene og på læberne.

Lørdagslook: Grand Entrance

Lørdagslook: Grand Entrance

Det er sjovt at se, hvordan de forskellige trends går igen, og selvom det ikke er spor nyt… Så er det sjovt at opleve, hvordan jeg selv reagerer, nu hvor mange af de trends fra min ungdom går igen. Der er bestemt nogle af dem, der er mere velkomne end andre 😀

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Randi

sidder lige og kigger siden igennem. Har set flere af dine looks. Det her klæder dig virkelig godt.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *