Lørdagslook: An Endless Night with the Hatter

14.01.17
Lørdagslook: An Endless Night with the Hatter

Lørdagslook: An Endless Night with the Hatter

Makeupjunkies i hele verden måbede, da de første billeder af Urban Decay Full Spectrum Palette blev offentliggjort. Kunne det virkelig passe, at der ikke bare var en men flere gule nuancer i den nye palette… Og ja, det passer, den ellers så gulforskrækkede Wende Zomnir har lanceret en palette, der indeholder gule nuancer. Det er stort! Og selvom jeg troede min lykke var gjort, med den gamle Spectrum palette, så må jeg bare sige, at Full Spectrum er en sand farveeksplosion i forhold. Det er lykke i form af en palette!

Endless Night with the Hatter
Selvom jeg havde så mange farver til rådighed, så kastede jeg mig straks over den smukke klare grønne nuance Hatter. Det er inspireret af et look, jeg lagde en morgen for flere år siden, da jeg skulle møde Gregory Arlt, det var lilla nuancer i stedet for grønne, men princippet er det samme. Han komplimenterede mit valg af farver og den (på daværende tidspunkt) anderledes komposition. Sædvanligvis bruger man jo nuancer der er gråbrune i globelinjen, for at understrege den naturlige skygge, men her er det altså en klar grøn nuance, der indrammer den mørke glitrende skygge.

Lørdagslook: An Endless Night with the Hatter

  • Bryn: Der er heldigvis mange forskellige produkter til øjenbrynene, så hvis du ikke synes det ene fungerer, så er der med garanti et andet, der passer til dig. Selv er jeg virkelig glad for MAC Big Brow Pencil i farven Fling, der i øjeblikket er mit foretrukne produkt, fordi det simpelthen er så nemt og hurtigt at bruge, samtidig med at det holder bedre styr på viltre hår end meget andet jeg har prøvet.
  • Øjne: Som base på hele øjenlåget brugte jeg Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primer, derefter lagde jeg den lyse farve (1) fra Make Up For Ever Sculpting Kit (Sephora/Magasin) på hele øjenlåget. Langs vippekanten både oppe og nede lagde jeg MAC Modern Twist Kajal Liner i farven New Marine. Derefter startede jeg i øjenkrogen med den lyse guld nuance Goldmine (2) fra Urban Decay Full Spectrum Palette (Magasin), som jeg tonede sammen med Mean (3), der er lysegrøn med guld perlemor og derefter den klare grønne nuance Hatter (4), som jeg også lagde i hele globelinjen. Derefter duppede jeg Sephora Colorful Eyeshadow i farven Endless Night No 280 (Sephora/Magasin) på hele den bevægelige del af øjenlåget. Under øjet lagde jeg de grønne nuancer i samme rækkefølge som ovenfor.
  • Hud: Af en eller anden grund var jeg ildrød på hagen, så det dækkede jeg først med den rette nuance fra IsaDora Color Correcting Concealer i farven Nude Quartet. For at udjævne hudtonen lagde jeg derefter ProVoke Matt Fluid Foundation i hele ansigtet, den lægger sig virkelig pænt på huden, og så er holdbarheden virkelig god, samtidig med at den føles rar på huden.
  • Kinder: Først duppede jeg Sephora Wonderful Cushion Healthy Glow Cream Blush i farven Raspberry Splash 01 (Sephora/Magasin) på kinderne. Den er let at fordele og let at bygge op, hvis du vil have en stærkere farve. Derefter lagde jeg en blanding af de to øverste farver i Estée Lauder Pure Color Shimmer Powder i farven Sultry Glow øverst på kindbenet.
  • Vipper: Den klassiske Clinique High Impact Mascara er en god gammel favorit og yndlings mascara, den har jeg igen kastet min kærlighed på, og her lagde jeg et par lag på vipperne.
  • Læber: Det er længe siden, jeg har brugt den samme farve læbestift i længere tid af gangen, GOSH Copenhagen Velvet Touch Lipstick Matt i farven Smoothie er så fin og meget klædelig. Den er også vildt behagelig på læberne og holdbarheden er god.

Lørdagslook: An Endless Night with the Hatter

Det gik op for mig, at det er mere end seks år siden, jeg lagde den lilla øjenmakeup, jeg har ladet mig inspirere af her. Det er da helt vildt som tiden går i godt selskab… Tak fordi du læser med <3

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Helle

Hej…
Har du blå øjne ?… er vild med lineren fra MAC… er i tvivl om farven til mine blå øjne 🙂

Helene Randløv

Hej Helle
Mine øjne er grågrønne med et blåt skær… I mit gamle pas var der streg under samtlige farver 😀 Såøhh det er ikke så nemt at svare på. Den er helt sikkert fint til blå øjne, den har et meget grønt skær.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *