Fredagsfavorit: Tidligere favoritter

13.01.17
Fredagsfavorit: Nilens Jord Bronzing Powder i farven No. 507

Fredagsfavorit: Nilens Jord Bronzing Powder i farven No. 507

Alle mine favoritter fra denne uge har enten været nævnt i månedens favoritter, i tidligere fredagsfavoritter eller også er det nyheder jeg ikke må skrive om. Og helt ærlig flyder kreativiteten ikke i dag. Derfor er dette ikke som sådan en fredagsfavorit, mere en hyldest til favoritter i det hele taget. Prøv en gang at bladre gennem kategorierne med favoritter, der er MANGE, og mange af dem er naturligvis stadig favoritter, selvom de ikke bliver nævnt længere. Det er de produkter, hvor navnet er slidt af, dem du har brugt op flere gange og dem der igen er landet i tasken… fordi du kender effekten og funktionen så godt, og fordi du kan stole på dem, selv når forholdene måske er mindre end optimale.

Én gang favorit…
Som nævnt har vi skrevet om virkelig mange favoritter i tidens løb, dem jeg har samlet her er altså blot et udsnit. Det er de produkter, der altid finder tilbage til min hylde, og bare nogle af de produkter jeg har brugt i denne uge.
Det er sandsynligvis en samtale om historien bag Nilens Jord Bronzing Powder, der har sat tankerne i gang. I år har det lækre pudder i den fine krukke af porcelæn hele femogtredive års jubilæum. Det er absolut en hyldest værd! Og det synes jeg også mange af vores favoritter fortjener, derfor er der her et gensyn med nogle af dem, bare fordi det er dem, jeg har brugt i denne uge.

Broaer B2 Silver Shampoo: En af de mange lilla shampooer jeg har testet i de sidste par år. Den sørger for at det gule skær er ikke eksisterende, så det er en trofast ven. Når jeg meget snart går væk fra det lyse hår, er den stadig blandt de produkter, jeg løber tør for.

Sisley Black Rose Precious Face Oil: Mens min hud stadig er fugtig fra badet, presser jeg olien ind i huden med håndfladerne. Den gør en stor forskel ikke mindst på grund af den vidunderlige duft, som sørger for at humøret får et løft.

Erborian CC Crème Nude: Den har alt det jeg ønsker mig af en creme. Hudtonen bliver ensartet, porerne minimeret, den holder pænt og den er let i konsistensen.

MAC Big Brow Pencil: Tegne, tegne, tegne… og så lige en børste gennem. Så er der øjenbryn. Den er så rørende let og hurtig at bruge, at den altid ligger klar til de der dage, hvor der bare ikke er tid til andet end… ja bryn.

GOSH Copenhagen Forever Eye Shadow: Det er oftest de nyere matte versioner, jeg går efter, men de glitrede versioner er stadig flittigt brugt, når det skal gå lidt hurtigt. Holdbar og lynhurtig at lægge… hvad mere kan man ønske sig?

Clinique Cheek Pop: Det lykkedes mig at få taget hul på dem… især fordi der var en af vores læsere, der syntes, de var lidt træls. Det synes jeg overhovedet ikke, og det er derfor nogle af de blushes, jeg har brugt mest i de sidste par måneder.

NARS Audacious Lipstick: I øjeblikket tester jeg noget, som i de mellemliggende dage kalder på noget, der bare fungerer… Derfor fandt jeg mine læbestifter fra NARS frem, den der lette, lækre læbestift, der bare holder, bliver jeg aldrig træt af.

Hvilket produkt køber du igen og igen, fordi det bare aldrig svigter?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Annette Aarre Dalsgaard

Bioderma Sensibio H2O, Embryolisse lait creme concentre og Max Factor Masterpiece Mascara er gengangerne herhjemme 😀
Renser du så feks med Bioderma inden badet??? Og så bader, derefter sisley black rose precious faceoil og SÅ T-zone peeling og Anti-Age cremen derefter??
Jeg har lidt svært ved fremgangsmåderne….
Ligenu renser jeg med Bioderma efter bad, bruger derefter T-zone peeling eller Elizabeth Arden Superstart Serum Skin Renewal Booster, så serum feks Elizabeth Arden Ceramide Gold Daily Youth Restoring Serum Capsules eller Drops Of Youth Concentrate fra BodyShop. Derefter Anti-Age og Embryolisse lait creme concentre og lukker af med ansigtsolie på kinderne…..er jeg helt galt på den?

Helene Randløv

Hej Annette
Min egen hud er virkelig ikke glad for vand om morgenen, så jeg renser med en rensevand og undgår så vidt muligt vand i badet. Derefter syre… syre skal altid nederst. Og så olie. Når du bruger T-Zone Peeling, kan du ikke bruge den fremgangsmetode, jeg taler om i indlægget. Så du er slet ikke gal på den :-* Din fremgangsmåde passer perfekt til de produkter, du bruger.
Kh. Helene

Annette Aarre Dalsgaard

Tusind tak fordi du tog dig tid til at svare :-* God weekend!

Kir

Jeg køber igen og igen bareminerals pudder foundation i farven fairly light – den er perfekt til min meget lyse hud, blender smukt ind og kan bygges op. Min yndlingsmascara Lash Arcitecht fra Loreal fås nu i en udgave med fibre, og her er jeg på min tredje. Og nå ja, så er jeg på min anden T-zone peeling fra jer – den er fantastisk! Synes dog, at mit andet køb løber lidt hurtigere tør end det første, men jeg fandt ud af, at min kæreste også bruger den, fordi “den virker jo!” 😂

Satina Wandel

Jeg køber fast The Body Shop Vitamin E Moisture Cream, Nivea Essentials Micellar Water Sensitive Skin og Keratin Smooth serien fra Tresemmé – sidste nævne købte jeg første gang efter jeres indlæg om det og har så holdt ved 😉
http://nouw.com/satinawandel

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *