Fredagsfavorit: Clinique Cheek Pop

02.09.16
Clinique Cheek Pop

Clinique Cheek Pop

Hver gang jeg har sat mig med computeren i dag, har jeg skrevet på Månedens Favoritter: August 2016, fordi jeg regnede med at udgive dem i dag… men jeg er altså ikke helt færdig med indlægget. Det har sådan set været en ret rolig dag med masser af familiehygge, men da jeg efter den sædvanlige fredagsfilm med mine tre skønne mennesker opdagede, at tiden var løbet fra mig… skyndte jeg mig at skrive om en helt anden favorit, der faktisk er blevet nævnt på bloggen før. Det er de vanvittigt smukke Clinique Cheek Pop, som endelig er blevet mine. Selvom jeg stadig ikke har taget dem i brug, ligger de fremme og er til stor glæde hver eneste dag. Den slags produkter har vi her på bloggen altid kaldt kæleprodukter… I dette tilfælde ligger de fire kæleblushes klar til brug, og jeg har lovet mig selv, at tiden er ind til at svinge penslen, så jeg kan få glæde af andet end deres smukke ydre.

I mellemtiden
Siden jeg skrev om Clinique Cheek Pop tilbage i februar 2014, har Clinique lanceret intet mindre end otte nye farver… og jeg krydser fingre for, at det en dag er nogle, vi får glæde af i Danmark, for flere af dem er så lyse og fine, og passer perfekt til den helt lyse hud, som jeg jo selv er i besiddelse af både sommer og vinter. Indtil Clinique beslutter sig for at lancere dem her hjemme, må vi dog kigge efter dem uden for landets grænser…

Forhandlere og en anbefaling
De fire smukke nuancer af Cheek Pop finder du i Magasin, Sephora og udvalgte Matas, hvor de koster 195 kroner. Du kan selvfølgelig også købe dem online på Cliniques.dk, der er Cliniques egen webshop, hvor du i øvrigt kan finde gode tips til både makeup og hudpleje. Det er et site, der er værd at klikke rundt på, om ikke andet for at blive lidt klogere på nogle af de mange effektive produkter.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *