Fredagsfavorit: GOSH Forever Eye Shadow

04.07.14
GOSH Forever Eye Shadow

GOSH Forever Eye Shadow

Inden jeg blev en dåse, var jeg storforbruger af MAC’s øjenskyggestifter. De var perfekt base for alle de looks, jeg dengang kunne komme i tanke om. Da de udgik, blev jeg tøsefornærmet og stoppede med at bruge dem fra den ene dag til den anden, og jeg har ikke kigget mig tilbage siden… Da GOSH i det spæde forår præsenterede deres nye cremede øjenskygger Forever Eye Shadow, havde jeg ikke i min vildeste fantasi drømt om at vende tilbage til denne type øjenskygge.

Glitter og gensyn
At jeg alligevel blev meget nysgerrig på de fine øjenskyggestifter, skyldes ene og alene de otte superfine farver. De kaldte simpelthen på at blive testet, og meget hurtigt var det meget mere end farverne, som var interessante. Først og fremmest er de otte farver næsten uden undtagelse temmelig glitrende, og selvom det sædvanligvis betyder, at jeg holder mig væk, blev en hel del af dem pludselig en naturlig del af makeuppen, fuldstændig som deres udgåede forgænger.

GOSH Forever Eye Shadow Swatches

Lynmakeup
Til at starte med havde jeg faktisk lidt vanskelligheder med at få GOSH Forever Eye Shadow til at holde. Det synes jeg selvfølgelig var ret ærgerligt, når nu det er en af de ting, som skulle være særligt ved dem, som navnet også antyder. Koden knækkede jeg først en morgen, hvor jeg havde sindssygt travlt. Den dag glemte jeg nemlig at lægge den mørke pudderskygge i globelinjen, som jeg plejer. Det er en gammel vane at starte med farven i globelinjen, og den hænger rigtig godt fast. Af en eller anden grund er denne metode knap så anvendelig sammen med Forever Eye Shadow. Gør du det den anden vej rundt, er der absolut ingen problemer med holdbarheden.

Til hverdag og fest
De er rigtig holdbare på huden, så længe du altså bruger dem ”rigtigt”. Det betyder, at de lige skal fordeles lidt på låget. De er perfekte til effekter oven på en anden øjenskygge, og jeg er også vild med at bruge dem som farve under nederste vippekant. Looket kan både være helt intenst med en gennemfarvet og glitrende finish, men de er også lette at tone ud, og til et smokey eye er de virkelig anvendelige.

GOSH Forever Eye Shadow koster 89,95 kroner, og de kan købes i Matas, større supermarkeder, stormagasiner og på GOSHs eget site.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Cecilie P.

Hej 🙂 kan de bruges i den våde kant på øjet, tror du?

Helene Randløv

Hej Cecilie
Nej, det tror jeg ikke, men jeg har ikke prøvet. Der er alt for meget glitter i, til at jeg vil bruge dem sådan.
Kh. Helene

Katrine B

Hold dog op, hvor er farverne dog lækre! Jeg er især vild med de tre første – de er jo bare helt perfekte til en småtravl hverdag, hvor man bare liiiiige vil have lidt på øjnene.
Havde slet ikke selv opdaget de her, så tak for tippet!

Helene Randløv

Hej Katrine
De er nemlig perfekte til det formål!
Kh. Helene

Lise P

Hej Helene!
Jeg håber du kan hjælpe mig. Efter at have læst anbefalingen og set de smukke farver på håndryggen købte jeg straks et par stykker. Da jeg så får påført en af skyggerne på øjenlågene, oplevede jeg, at farven ligesom “gled væk” fra globen. Jeg bruger normalt en paint pot fra Mac som base under pudderskygger, men er det så også nødvendigt her? Kan jeg godt lægge eyeshadow sticksene oven på en primer eller paint pot skygge? Blev ret skuffet, da jeg synes, de var meget holdbare på håndryggen, men alligevel “flytter sig”, når de bliver lagt.
Kærlig hilsen en fast læser

Helene Randløv

Hej Lise
Det er ikke nødvendigt for mig, men derfor kan det godt være det for dig :-/ Prøv eventuelt at tone farven ud lidt efter lidt (helst med en pensel) og læg mere på, hvis du vil have farven mere intens.
Hvis det fortsat smelter eller glider, så prøv med Paint Pot under. Men altså… der er virkelig meget få ting, som holder i denne varme 🙂 Så du må ikke fortvivle endnu :-*
Kh. Helene

Lise P

Mange tak for svar 🙂 Det vil jeg prøve.

Helene Randløv

Jeg håber det lykkes Lise :-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *