Lørdagslook: Igniting the Nebula

07.01.17
Lørdagslook: Igniting the Nebula

Lørdagslook: Igniting the twinkle

Min glæde ved Metal Matte Paletten kan næsten ikke beskrives, derfor var jeg nødt til at bruge den til endnu et look, mens det stadig er muligt at få fingrene i den. Selvom jeg har nævnt det flere gange, så er det altså den mest alsidige palette, jeg til dato er stødt på. Lige med hensyn til det, er jeg uendelig ked af, at paletter og makeup i det hele taget bliver pensioneret så hurtigt her hjemme. Det er naturligvis et valg jeg har taget, fordi jeg selv gang på gang er blevet forelsket i et eller andet produkt, som er blevet vist i et blad, på YouTube eller andet steds online for derefter at finde ud af, at produktet er umuligt at opstøve. Mig bekendt er det sket to gange her på bloggen, at jeg har brugt noget, der er udgået, og begge gange har jeg ikke været klar over det, og så har der heldigvis været fine alternativer. Selvfølgelig er der nærmest ingen, der køber ind til et look, men muligheden skal i hvert fald være der, hvis du falder for noget af det, du ser.

Igniting the Nebula
Til dette look sker der en del på øjnene OG på kinderne OG på læberne. Det var nemlig meningen, at jeg ville vise en mere nedtonet version af Metal Matte, men så ville penslen noget andet. Og så var det pludselig farverigt og glitrende.

Lørdagslook: Igniting the twinkle

  • Bryn: Med en pensel tegnede jeg brynet op med Depend Eyebrow Pomade Colour Cream i farven Taupe, derefter redte jeg dem igennem med en børste.
  • Øjne: Som primer brugte jeg Jane Iredale Smooth Affair for Eyes i farven Gold på hele øjenlåget. Derefter lagde jeg den lyse beige nuance Bone fra Kat Von D Metal Matte Palette (Sephora/Magasin) på hele øjenlåget, så lagde jeg den mørke beige nuance Suede i globelinjen, og derefter lagde jeg den sarte lyserøde nuance Glitz, den lyselilla nuance Twinkle, den lyse søgrønne nuance Ignite, den dybe flaskegrønne nuance Watt, den dybe blå nuance Nebula og til sidst den dybe bordeaux nuance Volt fra inderste mod yderste øjenkrog. Under øjet lagde jeg først NYX Jumbo Eye Pencil i farven 604 Milk, derefter lagde jeg Twinkle i inderste øjenkrog, Nebula på midten og til sidst Volt i yderste øjenkrog. Til sidst lagde jeg den sorte Jet langs øverste vippekant under vipperne.
  • Hud: Som base på huden for min foundation lagde jeg Revlon Photoready Perfecting Primer i farven 001 (Magasin), derefter duppede jeg Revlon Photoready Airbrush Effect Makeup (Magasin) på med en svamp.
  • Kinder: Som bronzer på kindbenene, i hårgrænsen og over øjenbrynene lagde jeg IsaDora Face Sculptor i farven 11 Natural Bronze (A)(Magasin), derefter lagde jeg Sandstone Scandinavia Highlighter i farven 509 Aura på kindbenene, og lige under kindbenet lagde jeg & Other Stories Blusher i farven Ecarlate Pink.
  • Vipper: Med flere lag af volume mascaraen Revlon Ultra Volume Mascara (Magasin) formede jeg vipperne.
  • Læber: Den skønne cremede Estée Lauder Pure Color Envy Lipstick i farven 340 Envious, lagde jeg på hele læben, hvorefter jeg duppede overskydende farve af med en serviette. Som highlight midt på læben lagde jeg Urban Decay High-Color Lipgloss i farven Assassin (Magasin).

 

Lørdagslook: Igniting the twinkle

Hvis du stadig er i tvivl, om Kat Von D Metal Matte Palette er noget for dig, så skal du nok til at tage en beslutning. Paletten findes kun i en begrænset periode, så når den er væk fra butikkerne, bliver den svær at få fat i.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Morten Andreasen

Hvor ser du skøn ud!

Dorthe

Jeg elsker dit hår😍
Hvilke farver er brugt -striber, bund, lyst, mørkt -det er helt som jeg ønsker.

Else

Jeg er svært begejstret for dit look, farverigt og shimmery klæder dig:*

Grete

Jeg er svært begejstret for min KvD MetalMatte palette. Det kan virke skræmmende med alle de stærke farver, men sandheden er at ALT kan blendes som drøm og dermed tones ned til hverdag (og piftes up til fest 😊). Og så er den bare sååååå inspirerende både til fest og hverdag. Jeg har haft den 2 mdr og jeg bliver ved med at finde nye kombinationer og muligheder. Og kvaliteten er super (det er meget godt man får for pengerne).

Nanna

Lige nu er paletten på tilbud med 30% i Sephora Frederiksberg Centret. Mener den kommer ned på ca. 330 kr.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *