Lørdagslook: In Tinsel Town With Kylie

24.12.16
Lørdagslook: In Tinsel Town With Kylie

Lørdagslook: In Tinsel Town With Kylie

Selvom det er juleaftensdag, besluttede jeg mig for et rigtigt nytårslook… Det er tænkt som inspiration til næste lørdag, hvor de fleste giver den lidt mere gas med makeuppen. På den måde kan jeg nemlig holde mit løfte til mig selv, og nå BÅDE glitter og vipper. I dagens anledning har jeg valgt nogle vilde vipper fra Duff Lashes inspireret af Kylie Jenner, og smuk glitter fra Lit Cosmetics. Hvis du søger noget mere nedtonet, noget mindre avanceret eller noget mere farverigt, kan du kigge igennem tidligere lørdagslooks, hvor du med garanti kan finde et look, du finder mere passende. Du skal være meget opmærksom på vippernes længde, hvis du er brillebruger, grunden, til jeg ser lidt fjollet ud på billedet, er simpelthen, at jeg ikke kunne blinke ordentligt bag brilleglassene fordi vipperne blev fanget både når jeg åbnede og lukkede øjet.

In Tinsel Town With Kylie
Det er første look med MetalMatte Eyeshadow Palette fra Kat Von D på bloggen. Siden Månedens Favoritter: Oktober 2016 er der flere, der har spurt om ideer til at få brugt andet end de få neutrale nuancer i paletten. Paletten kan måske godt virke lidt uoverskueligt at komme i gang, for den indeholder mange farver, og sammensætningen er lidt anderledes i forhold til de fleste andre paletter. Mit bedste råd til at komme i gang er at gå efter det sikre look, og langsomt tilføje flere farver. Der er så mange spændende muligheder, fordi farverne umiddelbart synes lidt skæve men i virkeligheden passer så fint sammen.

Lørdagslook: In Tinsel Town With Kylie

Lørdagslook: In Tinsel Town With Kylie

Jeg beklager det lidt utydelige billede af produkterne, det blæste halvanden pelikan og så var det så småt begyndt at dryppe…
Looket er til dels inspireret af navnet og inspirationskilden til vipperne, hvorfor jeg valgte de lilla nuancer her. Selv har jeg ikke planlagt min makeup til nytårsaften, bortset fra at glitter nærmest er obligatorisk… måske som eyeliner og så en mørk lilla læbestift? Har du planer for din makeup til nytårsaften?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Janne

Fantastisk look der virkelig klæder dig – og frisuren!! Wauh! Glædelig jul til begge Pudderdåser.

Rikke

What Janne said 👌🏼✨😍

Julia

Pift! 😘 så flot til dig med håret! Dejligt med lidt inspiration til nytårslooket. God jul til jer begge 🙂

Lisa k

1000 tak for en inspirerende blok. Jeg bliver simpelthen nødt til at vide hvor dine briller er fra de er så flotte., Glædelig jul til jer 🎄

Eva Stentoft

Nøj, hvor ser du godt ud!
Tak til begge Pudderdåser for de altid konstruktive (og nyttige) indlæg.
Fortsat glædelig jul.

Hamsa Yassin

WOW <3 <3 <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *