Lørdagslook: First Dance

17.12.16
Lørdagslook: First Dance

Lørdagslook: First Dance

Egentlig havde jeg planlagt, at der skulle vipper og glitter på dagsordenen her i de sidste uger i december, men jeg har simpelthen ikke nået det, så jeg har valgt det af de looks, jeg havde liggende, der var mest glitret og alligevel ret underspillet og nedtonet. Det har altid fascineret mig, hvor stor en forskel et markeret bryn gør for både ansigtet og makeuppen, og det er noget, jeg synes er sjovt at eksperimentere med.

First Dance
Navnet på looket er inspireret af mit første bekendtskab med en Tom Ford øjenskygge palette, og af selve navnet på den palette jeg brugte, den hedder nemlig Last Dance. Den turkis nuance der glitrer på midten af øjenlågene, er jeg fuldstændig forelsket i. Og jeg glæder mig til at lege mere med skyggerne i paletten for konsistensen er virkelig lækker.

Lørdagslook: First Dance

  • Bryn: Den smarte spidse applikator i Smashbox Brow Tech Shaping Powder i farven Taupe gør det muligt at fylde mine sparsomme bryn ud, så det ser helt naturligt ud. Her valgte jeg dog at markere brynet meget mere, fordi der netop var så meget glitter på øjnene. For ekstra fokus på den mere markerede form lagde jeg den knækkede hvide nuance Flagstone (1) fra Sephora Overcast Filter Palette(Sephora) under øjenbrynet som highlighter.
  • Øjne: Som primer på hele øjenlåget lagde jeg først Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primer, derefter markerede jeg øverste vippekant med Marc Jacobs Beauty Highliner Gel Crayon i farven Blacquer(Sephora). Med de lækre skygger fra Sephora Overcast Filter Palette(Sephora) lagde jeg en blød kontur for at understrege de naturlige skygger. Ført lagde jeg den varme beige nuance med masser af perlemor Happy Days (2) i inderste øjenkrog og på hele øjenlåget. I globelinjen lagde jeg først den gråbrune nuance med let perlemor Smoke Signals (3), derefter intensiverede jeg med den mørkegrå nuance med let perlemor Berlin Underground (4) for til sidst at tone lidt af den sorte nuance med let perlemor Black Lace (5) ud fra vippekanten i yderste øjenkrog og op i globelinjen. På inderste tredjedel af øjenlåget lagde jeg den smukke glitrende gråbrune nuance June Gloom (6). På den yderste tredjedel af øjenlåget lagde jeg den mørkegrønne nuance med fint perlemor fra Tom Ford Eye ColorQuad i farven 21 Last Dance(Magasin), og på midten af øjenlåget duppede jeg den glitrende turkis nuance fra samme palette, der også changerer lilla på grund af det pink perlemor.
  • Hud: Som base på huden brugte jeg Dior Pore Minimizer Skin Refining Matte Primer, som jeg desværre ikke var opmærksom på, er udgået. Derefter duppede jeg Nimue Pro Age Foundation på med en svamp for til sidst at mattere huden med Delilah Pure Touch Micro-fine Loose Powder i farven Transclusent 4501.
  • Kinder: På kindæblet lagde jeg Benefit Box O’ Powder i farven Dallas(Sephora/Magasin). Lad dig ikke forvirre af, at jeg her har brugt Box O´Powder Paletten Cheekathon, der kommer helt sikkert andre paletter fra Benefit, denne version var bare et musthave for mig, men der var så få af dem i DK at det aldrig gav mening at skrive om den. Du kan købe alle blushes enkeltvis i Sephora.
  • Vipper: Godt nok er jeg sjældent gode venner med en ny mascara de første par gange, efter jeg tager den i brug. Efter flere forsøg tør jeg godt sige, at jeg ikke bliver fan af Make Up For Ever Excessive Lash(Sephora/Magasin), effekten er fin, men den er umulig at få af igen… eller det er den i hvert fald på mig.
  • Læber: Måske skulle læberne have været mere nedtonede, men den intense pink nuance med et hint af koral ProVoke Real Matt Lipstick i farven 603 Passion Rouge kaldte på mig. De matte læbestifter fra ProVoke er simpelthen fantastiske, husk at prøve dem, når du kommer forbi Salling, hvor der bliver solgt Irena Eris.

Lørdagslook: First Dance

Det er lidt sjovt at se det lange hår, fordi det på mange måder er så længe siden, jeg blev klippet og på samme tid, er der nærmest kun gået et øjeblik. Der ligger billeder af tre looks tilbage, hvor jeg har langt hår. Og jeg debatterer lidt med mig selv, om det er ligegyldigt, at de kommer hulter til bulter med andre og nyere looks, eller om det er bedre, at jeg bare får dem sendt af sted, så jeg kan starte på en frisk…

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
HeLene

Fint look!
Og glædelig jul til er to! <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *