Lørdagslook: Christmas Vixen

26.11.16
Lørdagslook: Christmas Vixen

Lørdagslook: Christmas Vixen

Sponsoreret indlæg

I onsdags skrev jeg om Sandstone Scandinavia, som jeg gennem flere uger har testet grundigt… I øjeblikket er mine øjne tørre og irriterede, og derfor har jeg ikke haft så travlt med at teste mascaraen. Det var en ualmindelig dum beslutning, for jeg er nærmest ekspert i at stikke nye mascarabørster i øjet, og det betød, at jeg måtte lægge mig i selen for ikke at ødelægge hele looket, da jeg endelig fik taget mig sammen her for et par dage siden. Det er over min fatteevne, hvordan jeg stadig efter så mange år, bare er uvenner med nye mascarabørster. Heldigvis har det været den eneste udfordring omkring Sandstone Scandinavia, og den kan man altså ikke rigtig tørre af på andre end mig.

Christmas Vixen
Julearrangementer er nærmest ensbetydende med rød læbestift… i hvert fald for mig. Og selvom der måske nok er nogen, der mener, at man ikke BÅDE kan have masser af farve på øjnene og samtidig have røde læber, så er jeg, som du kan se, uenig. Faktisk synes jeg bare, at man skal gøre, præcis som man vil!
Oprindeligt havde jeg planlagt et ret roligt gyldent look med skarp eyeliner, men sådan endte det slet ikke, fordi de grønne nuancer simpelthen er SÅ fine, at jeg bare måtte tilføje noget grønt.

Lørdagslook: Christmas Vixen

 

Lørdagslook: Christmas Vixen

Som jeg også skrev i onsdags, er der masser af plads til leg med Sandstone Scandinavia, fordi produkter kan bruges til flere forskellige formål. Her brugte jeg for eksempel øjenbrynsfarverne til øjenskygge, det er oplagt at bruge mærket på den måde, du skal bare finde ud af, hvad der fungerer for dig.

Sponsoreret indlægskrevet i samarbejde med Sandstone Scandinavia

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Stine

Det er et rigtigt lækkert look! Og er du blevet klippet? Det ser megagodt ud 🙂
Jeg har været inde på deres website, for jeg kan rigtig godt li’ ideen bag brandet. Men jeg mangler sådan swatches af produkterne. For når man kun kan købe produkterne online, og de ikke er helt billige, er det bedst at have set swatches inden udskrivningen 🙂

helle

Din bedste frisure so far! – og make-u-mærket lyder til at være værd at se nærmere på:)

Tina

Det ser supergodt ud, hvis jeg kunne lægge sådan en flot make-up… Jeg øver videre 😀

Lotte

Det er dog den smukkeste røde læbestift jeg længe har set. 🙂 <3

HeLene

Ny frisure? Åh, flot. Den øjenskygge kombo ka jeg rigtig god li’
God Advent!

Christine

Super flot makeup og frisure!
Hvis ens creme er blevet glemt lidt for længe og lugter sådan lidt “smøragtigt” betyder det så at den er blevet for gammel? Det er ikke en ubehagelig lugt, men alligevel…

Katja Moikjær

Hvad er det for en creme?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *