Lørdagslook: Mauvelous

05.11.16
Lørdagslook: Mauvelous

Lørdagslook: Mauvelous

Da Charlotte lancerede sin egen makeuplinje, var jeg ved at springes af nysgerrighed men også af stolthed, fordi jeg ved, hvor svært det er at få den følelse selv. Man er selvfølgelig glad, men det hele føles bare så uvirkeligt. Desværre havde jeg først mulighed for at komme til Randers længe efter lanceringen, og siden har jeg glædet mig over produkterne <3 Det helt vildt svært at udvælge produkter, som skal være repræsentative for en hel makeuplinje, men jeg valgte nogle af dem, som jeg ved, at Charlotte selv er stolt af.

Mauvelous
Hvis der er nogen, der ved, hvad kunderne vil have, så er det Charlotte, og det er naturligvis ud fra den viden hele linjen er skabt. For eksempel har hun en masse støvede lynglilla og gammelrosa nuancer, det er nogle af dem, der klæder alle, men først er blevet rigtig populære inden for det sidste års tid. Charlotte har manglet dem hos de øvrige makeupmærker, og sådan er ROCK Makeup blevet til.

Lørdagslook: Mauvelous

  • Bryn: Til optegning af brynene brugte jeg Anastasia Beverly Hills Brow Definer i farven Medium Brown.
  • Øjne: Som base på hele øjenlåget lagde jeg Benefit Creaseless Cream Shadow i farven Bikini-Tini(Sephora) Fra paletten Too Faced Chocolate Bon Bon Eye Shadow Collection(Sephora) lagde jeg Divinity (1) en helt lys beige nuance med en smule helt fint pink og guld glitter i øjenkrogen. På hele den bevægelige del af øjenlåget lagde jeg først Molasses Chip (2) en gylden lysebrun nuance med masser af helt fint pink, sølv og guld perlemor og oven på den langs vippekanten, lagde jeg Satin Sheets (3) en helt sart babypink nuance med masser af guld og lidt sølv perlemor med en let fugtet pensel.
    Derefter lagde jeg den varme matte lysebrune nuance Almond Truffle (4) fra yderste til inderste øjenkrog lige over globelinjen. I selve globelinjen lagde jeg den kølige matte gråbrune nuance Pecan Praline (5). Under øjet lagde jeg Earl Grey (6) en dyb gråtonet indigo nuance med masser af blåt, pink, lilla og guld perlemor.
  • Vipper: Denne mascara har jeg hørt vanvittig meget godt om, så det var ærlig talt på tide, at jeg fik prøvet den. Og det gik ret godt, selvom den jo er helt ny. Jeg er sikker på, at GOSH Copenhagen Show Me Volume Mascara og jeg nok skal blive venner.
  • Hud: Som primer brugte jeg Maybelline New Baby Skin Instant Pore Eraser, og derefter duppede jeg Delilah Time Frame Future Resist Foundation SPF 20 på med en svamp. I T-zonen brugte jeg Makiash Perfect Finish Loose Powder for at holde huden mat.
  • Kinder: Som highlighter øverst på kindbenene lagde jeg ROCK Makeup Sheer Glo Lotion i farven 3 Glo Pink, og på kindæblerne lagde jeg den smukke støvede blomme nuance ROCK Makeup Blusher i farven 310 Mauvelous.
  • Læber: Hvis du læser med regelmæssigt ved du, at jeg ELSKER IsaDora… IsaDora Twist-Up Matt Lips i farven 50 Naked er ikke længere ny, men den er simpelthen så fin, og konsistensen er en perfekt kombination af en fugtgivende læbestift og en ekstra holdbar mat læbestift… Og så er den SÅ behagelig på læberne.

Lørdagslook: Mauvelous

Du kan snart læse mere om de produkter, jeg har prøvet fra ROCK Makeup, men en ting er sikkert, næste gang jeg er i Randers skal jeg have noget mere…
Det er lidt sjovt at bruge en øjenskygge, der ligger så tæt op ad den mørke farve i mine øjne… og det er normalt noget jeg fraråder, men jeg har brugt farven før og vidste derfor, at den fungerer uden at stjæle fokus fra mine øjne.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Anne

Hej pudderdåserne
Det her handler godt nok ikke om jeres indlæg men jeg har brug for jeres hjælp!
Jeg formoder at jeg har keratosis pilaris og døjer med hudorme og forstørrede pore. Vil brug af HTH creme (som har carbamid og AHA) og en BHA peeling (til porerne) være en for skrap omgang? Eller vil en carbamid creme og BHA peeling være bedre?

Katja Moikjær

Kære Anne
Hvor sidder din keratosis pilaris?

Anne

Det er på mine kinder og mellem mine øjebryn 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *