Lørdagslook: Down To Earth

15.10.16
Down To Earth

Down To Earth

The Body Shop lancerede i sensommeren nogle meget lækre øjenskyggepaletter, det er sådan en jeg har brugt her, og så har jeg tilføjet en af de ting, der nok har overrasket mig mest fra MAC… og en helt fantastisk ny variant af den kendte Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipstick. Den er super holdbar, lækker på læberne og farverne er lige efter mit hoved. Alt det, den lækre konsistens og de smukke nuancer læbestiften findes i, gør den til et hit!

Down To Earth
For længe siden nævnte Katja Benefit They’re Real Tinted Lash Primer på Instagram (tror jeg det var…), helt ærligt har jeg ikke haft så travlt med at teste den, fordi den jo er brun, og det ikke rigtig matcher mine holdninger til mascara, men den giver vipperne en ret fin lethed, selv når du bruger den som primer under en sort mascara.

Down To Earth

  • Bryn: Efter jeg havde kastet et kort blik på de spæde brune nuancer fra øjenskyggepaletten, besluttede jeg mig for at markere brynene med GOSH Copenhagen Eyebrow Pencil i farven Dark Brown.
  • Øjne: Som primer lagde jeg først The Balm Put A Lid On It Eyelid Primer på hele øjenlåget. Derefter brugte jeg øjenskyggerne fra The Body Shop Down To Earth Eye Palette. Først lagde jeg den matte beige nuance Sahara Dune(1) på hele øjenlåget, den fine guld nuance med guld perlemor Aztec Gold(2) lagde jeg som highlight i inderste øjenkrog og ud under den nederste vippekant. I globelinjen lagde jeg den matte gråbrune nuance Peru Clay(3), og på øjenlåget lagde jeg den mørke gråbrune nuance med sølvperlemor Zawar Zink(4).
    Under øjet lagde jeg den mørke rødbrune nuance med rødt perlemor Bengal Granite(5) og til at markere øverste vippekant fra midten ud mod yderste øjenkrog brugte jeg den matte sorte nuance Black Canyon Onyx(6). Som blikfang mit på øjenlåget duppede jeg MAC Soft Serve Eye Shadow Cushy Life på med en flad pensel.
  • Vipper: Den gråbrune Benefit They’re Real Tinted Lash Primer(Sephora) giver vipperne et let og fjeragtigt look, der holder selvom jeg tilføjede flere lag Benefit Roller LashSuper-Curling & Lifting Mascara(Sephora). Jeg er ret vild med effekten, fordi vipperne ser meget mere fyldige og samtidig lette ud.
  • Hud: Først dækkede jeg rødme med MAC Match Master Concealer, hvorefter jeg duppede L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation på med den tilførende svamp.
  • Kinder: I foråret lancerede Urban Decay Beached Bronzer i farven Sun-Kissed(Magasin), der er den fineste lyse nuance, så selv jeg kan give den gas med bronzeren, det gjorde jeg i hårgrænsen, på kindbenene og lidt på hagen. Som highlighter brugte jeg den lyse fersken nuance med masser af guld og transparent perlemor(A) fra Smashbox L.A Lights Blush & Highlight Palette i farven Culver City Coral og som blush brugte jeg den smukke matte klare koral nuance(B) fra samme palette.
  • Læber: Skynd dig at prøve Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipstick i farven 25 Ever Sumptuous eller en anden farve efter smag… Du kommer ikke til at fortryde det, konsistensen er lækker cremet samtidig med, at den holder længe og ligger pænt på læberne uden at tørre dem ud.

DownTo Earth

I modsætning til tidligere års lanceringer af cremede øjenskygger fra MAC er Soft Serve Eye Shadow helt fantastisk. Faktisk er de så fine at jeg har investeret i flere af farverne. De er nemlig helt geniale at bruge som blikfang eller bare som glitter. Det er en rigtig dårlig idé at forsøge at tone farven ud med en pensel, for glitteret bliver spredt ud over kinderne, og det er ærlig talt træls.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
HeLene

Tak for pænt og inspirerende look!

Lone H

Wow det ser godt ud 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *