Lørdagslook: Smitten Halo

08.10.16
Lørdagslook: Smitten Halo

Lørdagslook: Smitten Halo

De søde PR damer, der lægge ører til alle vores spørgsmål, forbereder sig altid godt, og derfor kan de uden problemer svare på mit evige billespørgsmål… Under normale omstændigheder ville sådan en rød mascara nemlig ALDRIG få lov at nærme sig mine øjne, men den indeholder ikke det fine røde farvestof karmin fra cochenillelus, der både får mine øjne til at hæve op og blive HELT røde. Når nu den er uden, synes jeg, at den fortjener lidt omtale og ikke mindst, at jeg bruger den. Her valgte jeg at matche øjenvipperne med læberne, og ellers holde looket i rolige nuancer. Set i bakspejlet skulle jeg nok have valgt lidt koldere nuancer…

Smitten Halo
Der er faktisk temmelig mange nuancer, der kan udgøre et væsentligt problem, når makeuppen skal lægges, når nu man har sarte øjne. For det meste kan mine øjne godt håndtere farvestofferne, når bare jeg er mere forsigtig, OG jeg er meget opmærksom, især når makeuppen skal af igen.

Lørdagslook: Smitten Halo

 

Lørdagslook: Smitten Halo

Hvis du er på udkig efter en palette med gode brune nuancer til din hverdagsmakeup, så er IsaDora Eye Color Wonder Bar i farven 01 Wonder Nudes et rigtig godt valg. Det er en palette fyldt med gode og pigmenterede øjenskygger, der er lette at tone ud eller lægge helt intenst, hvis du mere er til det look.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *