Lørdagslook: Modern Renaissance

01.10.16
Lørdagslook: Modern Renaissance

Lørdagslook: Modern Renaissance

Det har været lidt et puslespil at planlægge lørdagslooks i forhold til forskellige lanceringer, variation og så videre, og i sidste uge valgte jeg så at udgive noget andet, end det jeg havde planlagt, fordi det passede bedre med tiden. Nu sidder jeg så her med et look, der måske nok ligner noget, du har set andre steder, men til mit forsvar kan jeg så nævne, at billederne her blev taget tilbage i midten af august.  Og så mange looks er der trods alt ikke med røde nuancer her på bloggen…

Modern Renaissance
Det var med en vis nervøsitet jeg endelig testede Modern Renaissance, der er den første permanente palette fra Anastasia Beverly Hills… Det er da også typisk, at netop den eneste permanente palette skal indeholde så mange røde nuancer… Nå men udfaldet var heldigvis godt, jeg havde makeuppen på i mange timer, uden at mine øjne reagerede på den. Det er i sig selv en succes! Kombinationen af de meget kolde nuancer på læberne og kinderne og de meget varme nuancer på øjnene. Var en pludselig indskydelse, og jeg elskede resultatet.

Lørdagslook: Modern Renaissance

  • Bryn: Selvom man synes, at man har husket det hele, så er der naturligvis af og til noget, der smutter alligevel… Så ja… jeg glemte altså at rede brynene igennem, og det er altså derfor, de er så kraftigt optegnede. Det er ellers den fine Elizabeth Arden Beautiful Color Natural Eye Brow Pencil i farven Brownette 03 jeg har brugt her, og der er faktisk en børste til at rede brynene med i den modsatte ende af blyanten.
  • Øjne: Som primer under øjenskyggerne brugte jeg NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base (Sephora), der er fordelt på hele øjenlåget. Derefter brugte jeg følgende øjenskygger fra Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette (Sephora). Først lagde jeg Tempera (1) en varm beige nuance med hvidt perlemor inderst i øjenkrogen, derefter lagde jeg Buon Fresco (2) en lys lyng nuance med ganske lidt transparent perlemor på hele øjenlåget, og i yderste øjenkrog lagde jeg Golden Ochre (3) en lys gylden okker nuance med transparent perlemor fra vippekanten op mod globelinjen. Derefter lagde jeg farverne i globelinjen, fra yderste øjenkrog mod inderste er det først den dybe brune nuance med en smule transparent perlemor Cyprus Umber (4), den blodrøde nuance med en smule transparent perlemor Red Ochre (5), den klare pink nuance med en smule transparent perlemor Love Letter (6) og ind mod inderste øjenkrog er det den rustrøde nuance med en smule transparent perlemor Realgar (7). I yderste øjenkrog lagde jeg den dybe pink nuance med transparent perlemor Venetian Red (8). Midt på øjenkrogen lagde jeg Vermeer(9) en varm helt sart pink nuance med masser af transparent perlemor med en let fugtet pensel, og ind mod øjenkrogen lagde jeg den lyse gyldne beige nuance med masser af guld perlemor Primavera (10).
    Som eyeliner langs øverste vippekant lagde jeg Urban Decay Razor SharpLong-Wear Liquid Eyeliner i farven Snakebite (Magasin), der er en metallisk bronze nuance.
  • Vipper: Den nyeste mascara fra Marc Jacobs har simpelthen høstet så mange roser, at jeg blev nødt til at få den testet. Det er første gang jeg prøver den, men umiddelbart er mit indtryk af den godt. Her er det altså nogle lag af Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume Mascara i farven 10 Noir (Sephora).
  • Hud: Som primer brugte jeg NYX Shine Killer, derefter lagde jeg den skønne Tom Ford Bronzing Primer (Magasin) som bronzer. Da den egentlig er for mørk, valgte jeg at lægge den under Too Faced Born This Way Absolute Perfection Foundation (Sephora), som jeg duppede på med en svamp.
  • Kinder: På kindbenene lagde jeg først den helt lyse blåtonede babypink nuance med hvidt og sølv perlemor (A) fra Sleek Highlighting Palette i farven Solstice, derefter lagde jeg den varme lyse fersken nuance med transparent perlemor (B) fra samme palette for at varme op, da den pink nuance bliv alt for kold. På kinderne lagde jeg Delilah Colour Blush i farven Opera 2202, der simpelthen matcher læbestiften så fint.
  • Læber: Den nyeste lancering i MACs Viva Glam serie MAC Viva Glam i farven Ariana Grande 2 er som navnet antyder nummer to i rækken fra Ariana Grande, den smukke matte pink nuance er så kold, at den næsten er lilla. Ovenpå læbestiften lagde jeg Benefit Ultra Plush Lip Gloss i farven Kiss You (Sephora) for at understrege den kølige nuance.

Lørdagslook: Modern Renaissance

Faktisk var det netop MAC Viva Glam i farven Ariana Grande 2, der inspirerede mig til hele looket, fordi jeg syntes, det ville være sjovt at kombinere de meget varme nuancer på øjnene med de meget kølige nuancer på læber og kinder.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Rikke

De farver er SÅ flotte til dig! Wauw!

Helene Randløv

Mange tak Rikke <3

Carina

Nu kommentere jeg ikke så tit, men de farver klæder dig helt vildt godt!

Helene Randløv

Mange tak Carina :-*

Julia

Ej, jeg har simpelthen luret på Modern Renaissance paletten så længe, og nu har jeg bare endnu mere lyst til at klikke den hjem! Du ser brandgodt ud! 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *