Lørdagslook: Live Long And Prosper

10.09.16
Lørdagslook: Live Long And Prosper

Lørdagslook: Live Long And Prosper

Da jeg for snart mange måneder siden hørte, at MAC ville lancere en kollektion i samarbejde med Star Trek i anledning af 50-års jubilæet for det kendte franchise, blev jeg ærlig talt rørt… Jeg har naturligvis ikke fulgt med i halvtreds år, men jeg har fulgt med, i hvert fald den sidste halvdel…
Da MAC så var med på Comic-Con henover sommeren, så jeg flere af produkterne fra denne lancering på blogs og YouTube… Det er da fantastisk, at MAC kan få nogle helt andre mennesker til at besøge noget så nørdet som Comic-Con <3 Det er jeg vild med!
Pludselig en dag landede LLAP i min postkasse, og jeg fnisede lidt ved tanken om de utallige YouTube’ere, jeg har set, der pludselig altid har ELSKET Star Trek… de kæmpede nemlig alle sammen med udtalen af navnet på netop denne læbestift.

Live Long And Prosper
LLAP er naturligvis en forkortelse af Live Long And Prosper, som selv wannabee Trekkies helt sikkert burde vide… Og det er altså ikke hånligt ment! Det er skrevet med et smil, for jeg synes overhovedet ikke, at man behøver at elske Star Trek for at elske makeuppen… men hey hvorfor så foregive det?
Her har læbestiften lagt navn til hele dette look, og selvom det nok ikke er en læbestift, der kommer i fast rotation her hjemme, er det nu alligevel sjovt at gå rundt med noget, der er så anderledes, end det jeg plejer at bruge på læberne.

Lørdagslook: Live Long And Prosper

  • Bryn: Til at markere øjenbrynene brugte jeg først den pigmenterede voks fra Eyelure London Brow Palette Brow Trio i farven No.30 Blonde, derefter brugte jeg lidt af skyggen i midten og til sidst lagde jeg highlighteren under brynet. Derefter redte jeg brynene igennem med Rimmel London Brow This Way Brow Styling Gel i farven 003 Dark Brown.
  • Øjne: Som primer brugte jeg min evige favorit Too Faced Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer (Sephora) på hele øjenlåget. Derefter brugte jeg øjenskygger fra Urban Decay Vice Ldt. Reloaded (Magasin). Først lagde jeg den matte beige nuance Anonymous (1) på hele øjenlåget, mod yderste øjenkrog lagde jeg den matte gråbrune nuance Suspend (2) i globelinjen, og i inderste halvdel af globelinjen lagde jeg den matte mørke gyldne beige nuance Laced (3). I inderste øjenkrog lagde jeg den lyse perlemorsbeige nuance med sølv glitter Midnight Cowboy (4), på midten af låget lagde jeg den lyse støvede orange nuance med pink og kobber perlemor Moonflower (5) og i yderste øjenkrog lagde jeg den dybe rustrøde nuance med helt fint pink, lilla og guld perlemor Gash (6). Under øjet lagde jeg den pink nuance med transparent perlemor Hot Pants (7) på den inderste halvdel og den lilla nuance med helt fint blåt og pink perlemor Freakshow (8) på den yderste del
  • Vipper: En af mine nyeste favoritter på mascarafronten er GOSH Copenhagen Rebel Eyes Long Wear Volume Mascara og det er den jeg har brugt her.
  • Hud: Rødme dækkede jeg først med MAC Mineralize Concealer, hvorefter jeg duppede Smashbox Camera Ready BB Water SPF 30 på med en svamp.
  • Kinder: Som highlighter brugte jeg den superglitrede Urban Decay Naked Illuminated Shimmering Powder For Face And Body i farven Aura (Magasin). Den matcher læbestiften perfekt og glitre som fik den penge for det <3. På kindæblerne lagde jeg Inika Mineral Blush i farven Peachy Keen 04.
  • Læber: For give et hint af farve duppede jeg først Benefit Tinted Lip & Cheek Stain i farven Posie Tint (Sephora) på læberne, derefter lagde jeg MAC Lipstick i farven LLAP på med en pensel.

Lørdagslook: Live Long And Prosper

Hvis du er til Star Trek inspireret makeup skal du tjekke de forskellige looks ud hos MAC, og så skal du være hurtigere end lynet, hvis du skal nå at have fingrene i produkterne. I går var jeg forbi butikken i Købmagergade og der kunne man stadig købe LLAP og andre produkter, jeg købte selv Super Slick Liquid Liner i Nocturnal og Pure Show.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *