Lørdagslook: Summer Glow

20.08.16
Lørdagslook: Summer Glow

Lørdagslook: Summer Glow

Selvom jeg forrige lørdag sludrede lidt om farven blå og et forsøg på at beherske mig i forhold til brugen af lige den farve, så er det altså vanskelligt, når der er så mange virkelig fine sommerlooks, der netop indeholder denne nuance… Estée Lauder lancerer hvert år en Bronze Goddess kollektion med nogle smukke gyldne nuancer og som regel en varierende nuance af turkis. Det er og bliver også en af mine yndlings kombinationer om sommeren… Så i stedet for at holde mit løfte, fulgte jeg paletten.

Summer Glow
Du må ikke hade mig alt for meget, for da jeg lagde denne makeup, var det stadig muligt at få fingrene i den alt for pæne Estée Lauder Bronze Goddess Summer Glow Multi-Palette… Det er det måske endnu, men det er desværre ikke lykkedes mig at finde den online. Selvom der er noget rart ved at have tingene samlet… især om sommeren, så er det muligt at finde lignende farver. Så hvis du er træt af, at du ikke har fået fingrene i paletten, vil jeg gerne kigge nærmere på mulighederne for nuancer, der ligner…

Lørdagslook: Summer Glow

 

Lørdagslook: Summer Glow

Kombinationen af de to meget glossy og transparente læbestifter er jeg helt vild med, og de to har faktisk boet i min taske i et godt stykke tid, fordi de både letter de fleste looks og humøret en hel del. Hvis du er lidt nervøs for at bruge klare pink, orange, koral ja selv røde nuancer, kan jeg varmt anbefale at vælge en transparent læbestift eller en gloss. På den måde kan du lettere vænne dig til de farver, du måske ikke er så tryg ved. Du kan læse hele tippet i Tirsdagstip: Væn dig til farver.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
mulle

hvor kan man finde benefit henne ud over i sepnora? jeg er blevet vild med deres roller lash mascara og goof proof brow pencil. jeg kan ikke finde det nogen steder på nettet enten har de det ikke eller også sender de ikke til dk

Katja Moikjær

Ingen desværre. Det er temmelig irriterende 🙁

mulle

ok og det er bare træls nå så må jeg se om jeg kan lokke en af mine venner til at købe det for mig og så sende det til mig.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *