Lørdagslook: Pride in Hervana

13.08.16
Lørdagslook: Pride in Hervana

Lørdagslook: Pride in Hervana

Kærlighed gør mig glad, mangfoldighed gør mig glad, regnbuer gør mig glad, og derfor fejrer jeg hvert år Pride! Selvom der i Danmark er forholdsvis stor åbenhed og accept i forhold til seksuel orientering og kønsidentitet, så er der stadig plads til forbedring. Hvorfor bliver de forskellige benævnelser for mennesker, der elsker hinanden, for eksempel brugt som skælsord…? Det er da sært og temmelig upassende!
Med en klump i halsen har jeg læst med på Daniels blog, når hans venner og bekendte har fortalt deres historier. Vi kæmper nok alle sammen med at få lov til, at være den vi er… især i teenageårene. For nogle bliver denne kamp ved, følelsen af at være lidt skæv og ved siden af er grundliggende. Og derfor skriver jeg dette indlæg op til den uge, hvor Copenhagen Pride 2016 starter frem for på dagen, hvor vi går paraden (altså på næste lørdag). Uanset hvilken holdning du har til makeup, håber jeg, at du har lyst til at blive klogere og støtte op om LGBT og Copenhagen Pride 2016 i hvert fald i den kommende uge.

Pride in Hervana
I sidste uge fandt jeg min elskede Hervana, som har været væk i et stykke tid. Og derfor har jeg naturligvis brugt den ekstra flittigt i den forgangne uge. Den har været så savnet, at jeg overvejede at købe en ny, og det siger immervæk ikke så lidt, når man har SÅ mange blushes at vælge mellem… Faktisk var mit regnbuelook tænkt til at indeholde en langt mere lige fordeling af farver, og det gjorde det første look, som jeg glemte at tage billeder af også… men i ugens løb, er det gået op for mig, at jeg meget mod mine forventninger kan tåle den røde farve i Morphe Brushes 35B – 35 Color Glam Palette. Det gjorde mig så glad, at den farve fik en central rolle.
Desværre havde mit kamera svært ved at fange nuanceforskellene, så for det første kan man slet ikke se, at øjenskyggen er pænt tonet ud, for det andet ser det helt overdrevet rødt ud på billederne, sådan så det ikke ud i virkeligheden. Det ved jeg fordi, jeg netop den dag fik flere kommentarer og komplimenter til makeuppen, om at det var fedt at se et look med rødt, der faktisk var anvendeligt.

Lørdagslook: Pride in Hervana

  • Bryn: Til at tegne brynene op brugte jeg Nilens Jord Browliner i farven No. 203 Light Brown og under brynet brugte jeg IsaDora Eyebrow Lifter Highlighting Pen.
  • Øjne: I inderste øjenkrog lysnede jeg først med IsaDora Eyebrow Lifter Highlighting Pen, derefter lagde jeg Makiash Satin Cream Eyeshadow i farven 1 Oyster på hele øjenlåget, alle øjenskyggerne jeg brugte er fra Morphe Brushes 35B – 35 Color Glam Palette. Først lagde jeg den beige (1) på hele øjenlåget, derefter lagde jeg øjenskyggerne i nummerorden langs nederste vippekant fra inderste øjenkrog og ud, det er altså den klare gule nuance (2), den lysegrønne nuance(3), den klare blå nuance(4) og yderst den klare lilla nuance (5), som jeg også trak lidt op mod globelinjen. Øjenskyggen på øverste øjenlåg er lagt ovenfra og ned, her startede jeg med den røde nuance (6) i globelinjen, under den lagde jeg den klare orange nuance (7) og til sidst som blikfang midt på øjenlåget lagde jeg igen den gule nuance(2). Langs vippekanten lagde jeg Anastasia Beverly Hills Waterproof Crème Color i farven Jet, jeg brugte ikke min sædvanlige pensel til at lægge eyeliner, og kombinationen af den silikonetip, jeg brugte, og denne eyeliner var en katastrofe… Derfor ser stregen meget ujævnt ud så tæt på…
  • Vipper: Langt de fleste af de mascaraer, jeg er vild med, har en børste med ”hår”, og helt generelt er jeg ikke så pjattet med gummibørsterne. Det er noget jeg er blevet mere og mere opmærksom på, og derfor er jeg tilbøjelig til at gribe efter gummibørsterne, fordi jeg VIL have dem til at fungere. Her har jeg lagt nogle lag af Nilens Jord Black Volume Mascara, der har en klassisk og lidt stor børste. Mascaraen er ret våd, så jeg fik griset vel rigeligt med den, men når den er tørret lidt ud, er jeg sikker på, at vi bliver gode venner.
  • Hud: Erborian er landet i Sephora, og i den forbindelse modtog jeg to spændende produkter, som jeg har brugt her. Som foundation brugte jeg Erborian Korean Skin Therapy CC Créme High Definition Radiance Face Cream (Sephora) og derefter duppede jeg Erborian Korean Skin Therapy 0.09 Touch Au Ginseng Creamy Powder Compact Velvety Effect Skin Perfector (Sephora) de steder, hvor huden behøvede lidt mere dækning.
  • Kinder: Hvis du endnu ikke har kigget nærmere på Urban Decays nye smukke highlightere, så har du virkelig snydt dig selv. De er så uendelig smukke og giver den fineste glød til ansigtet. Øverst på kindbenene lagde jeg Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Highlighter i farven Sin (Magasin), og Benefit Face Powder i farven Hervana (Sephora) lagde jeg i firserstil i en trekant fra tindingen og ind på kinden.
  • Læber: Som underlag for min nude læbestift Clarins Joli Rouge Lipstick i farven 745 Pink Praline brugte jeg Benefit Tinted Lip & Cheek Stain i farven Lolli Tint (Sephora) for at give den det hint af lilla, som blushen også har.

Lørdagslook: Pride in Hervana

Looket er langt fra perfekt, og der var flere ting end sædvanligt, der gik galt, alligevel har jeg valgt at bruge netop dette look. Det er nemlig bevis på, at ting ikke altid er perfekt, og at makeup blandt andet er leg og ballade. Mine lørdagslooks er tænkt som inspiration til fri leg, det betyder, at jeg tester en masse ting undervejs, og det er ikke altid, at jeg har en god oplevelse med redskaber eller produkter i første forsøg. Derfor håber jeg, at du vil bære over med mig og mine fejl.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Stine

Det er vildt og modigt. Og selvfølgelig bærer vi over med dig – som vi også bør bære over med os selv og alle andre, uanset hvem de er og hvem de elsker. For vi har alle sammen det til fælles, at vi er Perfectly flawed :-*

Mette

Jeg var heller ikke fan af mascara med gummibørster, men så mødte jeg Max Factor Masterpiece Max. Dén fungerer virkelig godt for mig 🙂
Hvor er dit über fede brillestel fra?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *