Lørdagslook: Breezy Cheeks

14.05.16
Lørdagslook: Breezy Cheeks Ellos

Lørdagslook: Breezy Cheeks Ellos

Sponsoreret indlæg

Det kan næppe komme bag på nogen, at jeg er meget glad for Makiash, som jeg har skrevet en del om og nævnt i rigtig mange lørdagslook efterhånden. Både Makiash og Beauty by Ellos er kun tilgængeligt på Ellos.dk, men der er naturligvis også et hav af andre mærker i shoppen, og en del af dem er svære at støve op i butikkerne i Danmark. Derfor er jeg virkelig glad for, at det er muligt at shoppe online hos Ellos.dk, hvor der ofte ryger nogle af de mange fristelser i kurven, når jeg alligevel shopper tøj eller interiør.

Breezy Cheeks
Det er et par måneder siden jeg købte den fine blush Breezy Cheeks, jeg var lige ved at ødelægge det hele, den første gang jeg ville prøve den, for jeg havde ikke læst beskrivelsen af den, og derfor var det altså ikke gået op for mig, at det er en creme blush. Heldigvis stak jeg en serviet i den inden, for at være helt sikker på, at den havde den nuance, jeg gik efter til det pågældende look, så jeg nåede at duppe den forsigtigt på kinderne i stedet for at mose penslen ned i produktet. Det er en lidt sjov konsistens, og det er en ret lækket pudret finish, den får på kinderne.

Lørdagslook: Breezy Cheeks Ellos.dk

Lørdagslook: Breezy Cheeks Ellos.dk

Har du testet noget af makeuppen fra Beauty by Ellos og Makiash? De produkter jeg har testet, er alle virkelig god kvalitet til meget fornuftige priser. Begge mærker er fabrikeret i Europa og der er kælet for sortimentet, og udvalget af farver er roligt og overskueligt for de fleste.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ellos.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Ella

Du ser skidegodt ud, Helene – og de briller er virkelig gode til dig! :-*

Malene

Hvor er brillerne fra? 😊

Helene Randløv

Hej Malene
Dit spørgsmål var desværre druknet i kommentarer, det beklager jeg!
De er fra Dolce&Gabbanas Black Lace Kollektion, som du kan finde hos Profil Optik :-*
Kh. Helene

Trine Lykke

Jeg har købt den lækre Makiash loose powder på jeres anbefaling – og den er skøn! Især for os, der har de fine rynker om øjnene, hvor det sædvanlige pudder samler sig og gør rynkerne endnu tydeligere! Har dog svært ved at undgå pudder overalt… Har købt den store børste, som I anbefalede, men er nu gået over til min MAC kabuki i stedet. Kan du måske lave en video, hvor du viser, hvordan du bruger den store børste til pudderet? (Og undgår at miste en masse løst pudder undervejs…😉) Jeg har desuden lige købt Shiseidos farveløse faste pudder i lufthavnen, fordi jeg netop er så glad for den fra Makiash. 😊

Helene Randløv

Kære Trine
Jeg beklager det langsommelige svar! Jeg prikker nogle få huller i den forsegling, der sidder over hullerne, når man åbner pudderet, ellers vælter det nemlig ud over det hele. Det er nok lidt for sent nu, og derfor ville jeg vælge at hælde lidt ud på håndryggen eller i en serviet, på den måde kan du meget bedre dosere pudderet. Hvis du bare husker at slå overskydende pudder af penslen, bør du ikke opleve at pudderet ender alle andre steder.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *