Lørdagslook: Blue Wonder

23.04.16
Lørdagslook: Blue Wonder

Lørdagslook: Blue Wonder

Aveda formår gang på gang at imponere og inspirere med deres smukke looks og kollektioner, hver eneste gang, får jeg vanvittigt lyst til at eje hver eneste øjenskygge, blush, lipliner, læbestift og så videre. Det er svært for mig at sætte en finger på, hvad det egentlig er ved Aveda, der facinerer mig så meget. Konklusionen er vist, at sådan er det bare, og derfor har jeg accepteret det, og med mellemrum slubbet min besættelse løs på bloggen…
Sommerens smukke kollektion Indian Summer er selvfølgelig et vælg af smukke og anvendelige nuancer både til øjne og læber. Det er især de tre produkter, jeg har brugt her, som er blevet brugt flittigt.

Blue Wonder
Der er en særlig nuance af blå, der altid fanger mine øjne og derfor kastede jeg mig nærmest også over Blue Wonder, da jeg så den første gang. Farven er især blevet brugt flittigt til smokey eyes, men den er naturligvis også fin til detaljer og alt mulig andet.

LørLookBlueWonderøjne

  • Bryn: Med Urban Decay Brow Beater Microfine Brow Pencil And Brush i farven Taupe (Magasin) markerede jeg først mine øjenbryn. For mere fylde og hold redte jeg dem igennem med Benefit Gimme Brow Brow-Volumizing Fiber Gel i farven Medium/Deep. Til sidst tegnede jeg en streg med IsaDora Eyebrow LifterHighlighting Pen fra midten af brynet ind mod næseryggen et smule forbi brynet på hver side.
  • Øjne: Som primer brugte jeg Smashbox 24Hour Photo Finish Shadow Primer, derefter lagde jeg NARS Velvet Shadow Stick i Hollywoodland (Sephora ) midt på øjenlåget og i inderste øjenkrog. Fra begge øjenkroge og ind mod den lyse farve lagde jeg Aveda Petal Essence Eye Definer 999/Sea Fern (blandt andet Palma og Magasin) og tonede farverne sammen med en tæt pensel. Fra IsaDora Eye Shadow Quartet i farven 06 Nude Sand (Magasin) brugte jeg den matte rødbrune nuance i globelinjen, hvorefter jeg lagde Aveda Petal Essence Single Eye Color i farven 966/Lilac Glow (blandt andet Palma og Magasin) på den lyse farve midt på øjenlåget og i inderste øjenkrog. På hver side af den lyse nuance oven på den blågrønne blyant lagde jeg Kjær Weis Eye Shadow i farven Blue Wonder, hvorefter jeg tonede de to farver sammen med Urban Decay Eyeshadow i farven Lounge (Magasin).
  • Vipper: Hver gang jeg får fat i MAC Upward Lash Mascara i farven Upward Black, fniser jeg lidt ved tanken om, at det ikke var særligt høje tanker, jeg havde om den i starten. Det var dens udformning, som en forvokset læbestift, der irriterede mig lidt. Da jeg så havde prøvet den, måtte jeg straks revurdere min holdning, og siden har jeg købt den en del gange.
  • Hud: Efter øjenmakeuppen var lagt lagde jeg Estée Lauder Enlighten EE Even Effect Skintone Corrector (Magasin) i hele ansigtet, derefter matterede jeg T-zonen med Benefit Hello Flawless Custom Powder Cover-Up For Face (Sephora).
  • Kinder: Først lagde jeg bronzer fra Smashbox Contour Palette over øjenbrynene og i hårgrænsen lagde jeg en smule contour fra samme palette. Øverst på kindbenene lagde jeg The Balm Cindy-Lou Manizer, derefter lagde jeg IsaDora Perfect Powder Blusher 13 Perfect Peach.
  • Læber: Først lagde jeg Aveda Nourish Mint Smoothing Lip Color i farven 945/Pink Peppertree på hele læben. Derefter duppede jeg Elizabeth Arden Sunset Bronze Prismatic Lip Gloss i farven 03 Sunset Kiss (Magasin) på midten af læberne.

Lørdagslook: Blue Wonder

Da jeg brugte en af Elizabeth Arden Sunset Bronze Prismatic Lip Gloss for et par uger siden, skrev jeg samtidig lidt om min glæde ved duo chrome… og det er fællesnævneren i dette look, da både øjenskyggen fra Aveda og den fra Urban Decay har den fine effekt.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Cendie

Godt navn – Blue Wonder! HOLD NU FAST et smukt resultat! Du er en sand kunstner ud i små lærreder 👀 Bliver lige fascineret hver gang over din evne til at se sammensætningerne blandt alle de smukke nuancer!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *