Lørdagslook: Prismatic

09.04.16
Lørdagslook: Prismatic

Lørdagslook: Prismatic

Det fine sommerlook Sunset Bronze fra Elizabeth Arden har jeg glædet mig vanvittig meget til at vise på bloggen. Looket består af syv forskellige produkter: En meget fin øjenskyggepalette, en skøn highlighter, to lækre bronzere og tre helt åndssvagt smukke lipglosses. Udover de lækre produkter fra Sunset Bronze kollektionen prøvede jeg for første gang produkter fra Milani, der stille og roligt bevæger sig ind på det danske marked, YAAAAAAY!

Prismatic
Det er efterhånden sjældent, at jeg falder for sommerkollektionerne… Gyldne og rolige farver siger mig jo ikke så meget, men Elizabeth Arden fangede mig allerede med emballagen, og da det gik op for mig, at de tre lipglosses er duo chrome var jeg solgt. Hver gang der bliver lanceret produkter, der er duo chrome slår mit hjerte en kolbøtte af glæde. Det er en af de effekter, der altid har facineret mig, så det kløede i fingrene, for at prøve de tre glosses med det samme. Desværre har jeg ikke fanget effekten på billedet, til gengæld jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg er blevet spurgt om, hvad det er for en læbestift jeg har haft på.

Lørdagslook: Prismatic

  • Hud: Med fingrene fordelte jeg Milani Prime Shield Face Primer i hele ansigtet, ovenpå lagde jeg NARS Velvet Matte Skin Tint Broad Spectrum SPF 30 Sunscreen (Sephora), som jeg duppede på med en pensel.
  • Kinder: I hårgrænsen, over øjenbrynene, på hagen og på kindbenene lagde jeg først Elizabeth Arden Sunset Bronze Prismatic Bronzing Powder i farven Warm Bronze 01 (Magasin), derefter lagde jeg Elizabeth Arden Sunset Bronze Prismatic Highlighter i farven Eclipse 01 (Magasin) øverst på kindbenene og på amorbuen. På kinderne er det den smukke Milani Powder Blush i farven 08 Tea Rose, som jeg næsten ikke kunne holde ud at tage i brug… fordi den er så fin.
  • Bryn: Når der foregår meget på øjnene, kan jeg godt lide at brynene er lyse, og Urban Decay UD |Gwen Stefani Brow Box i farven Bathwater Blonde (Magasin) er helt tilpas, og det er derfor tit den, jeg griber efter, når brynene skal være nedtonede. Samtidig er emballagen jo så nuttet med prikker ligesom både blush- og øjenskyggepaletten.
  • Øjne: Først lagde jeg GOSH Copenhagen Forever Eye Shadow Matt Eye Shadow Stick i farven Twisted Brown i et v fra vippekanten op mod globelinjen i yderste øjenkrog og tonede ud farven ud med en pensel. På hele øjenlåget lagde jeg Make Up For Ever Artist Shadow Matte Finish i farven M-530 Eggshell (A) (Sephora), hvorefter jeg lagde den fine creme nuance(1), den lyse koral nuance (2), den lyserøde nuance (3) og den brune nuance (4) fra Elizabeth Arden Sunset Bronze Prismatic Eye Shadow Palette i farven Summer Seduction 01 (Magasin) fra inderste mod yderste øjenkrog. Langs øverste og nederste vippekant lagde jeg Milani Shadow Eyez 12 HR Wear Eyeshadow i farven 07 Black Ink, som jeg tonede ud med Make Up For Ever Artist Shadow Matte Finish i farven M-110 Cement (B)(Sephora) langs øverste vippekant og den smukke lilla nuance (5) fra Elizabeth Arden Sunset Bronze Prismatic Eye Shadow Palette i farven Summer Seduction 01 (Magasin) langs nederste. Til sidst lagde jeg Make Up For Ever Artist Shadow Matte Finish i farven M-110 Cement (B)(Sephora) i globelinjen.
  • Vipper: Det gik lidt for stærkt, da jeg tog Sisley So Curl Curling Fortifying Mascara i farven 1 Deep Black på, og jeg havde ikke opdaget omfanget af mit griseri på øjenlåget, før jeg tog billedet. Fordi jeg blev helt optaget af, hvor meget mascaraen fik mine vipper til at bue.
  • Læber: Lyse beige og brune læbestifter bliver nok aldrig noget, jeg kommer til at gribe efter ofte, men kombinationen af GOSH Copenhagen Velvet Touch Lipstick Matt i farven 011 Nougat og Elizabeth Arden Sunset Bronze Prismatic Lip Gloss i farven 01 Moonlight Kiss (Magasin) har jeg fået så mange komplimenter for, at den er blevet genbrugt til flere andre looks.

Lørdagslook: Prismatic

De sidste mange kollektioner fra Elizabeth Arden har jeg været vild med og Sunset Bronze er ingen undtagelse. Fra denne kollektion er det især Elizabeth Arden Sunset Bronze Prismatic Highlighter i farven Eclipse 01 og de tre smukke Elizabeth Arden Sunset Bronze Prismatic Lip Gloss i farverne 01 Moonlight Kiss, 02 Midnight Kiss og 03 Sunset Kiss.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
HeLene

Yay, jeg har lige købt den matte skygge penne fra gosh når jeg gik amok i pudderdåse produkter på gosh.dk for nylig.
Men, hvad er duochrome? Jeg har googlet men kan ikke finde ud af det, da de mest viser øjenskygger. Findes der billigere alternativer? Jeg kunne godt tænke mig en nude læbefarve som gav komplimenter, da jeg plejer at få the muppet look med de fleste nude gloss og har brugt en del penge på at mislykkes med det look LOL

Helene Randløv

Hej HeLene
Duo Chrome er betegnelsen for et produkt, der har én nuance og perlemor i en eller flere andre nuancer. På den måde kan du afhængigt af underlaget fremhæve den ene eller den anden nuance. Giver det mening? Eksempelvis øjenskyggen Vex fra MAC, der er gråbeige, rosa eller grøn afhængigt af, hvordan lyset rammer den, og hvad underlaget er.
Det eneste andet mærke, der mig bekendt har duo chrome gloss er det polske mærke Inglot, men det kan man ikke få i Danmark mere. Det er MEGET svært at finde den helt rigtige nude nuance.
Hvilke har du prøvet, måske kan jeg hjælpe med nogle af mine favoritter…
Kh. Helene

HeLene

Tak, jeg tager gerne imod forslag. Det var i en periode hvor jeg prøvede at finde *min nude* som jeg testede og købte flere fra bobbi brown, clinique og EA men de blev aldrig gode på. Husker ikke navne Men jeg opgav det og har brugt berry eller ufarvet-gloss siden da. Men på senere tid har jeg blevet bidt af det igen og tænker at jeg må prøve at finde en, der også passer mig, gerne en glossende med lidt dybde, men som ikke er brun som chocolade heller og ikke for meget glimmer a la disco…
Men svært er det, og jeg har lidt bakteriefobi så jeg kan jo ikke teste testerne på læben men kommer til at købe det der virker godt men som kommer ud forkert, mange farver er jo smukke på hånden. Så denne gang vil jeg gerne begynde i de helt billige mærker, så hvis jeg finder en der er god i farven, eller næsten god så kan jeg så tage den med og sammenligne farven på hånden med en dyrere, mere luksus variant, tænker jeg. Man skal vel ikke give op? =)
Det med duo chrome lyder spændende det må testes! Tak for forklaring!

Helene Randløv

Kære HeLene
Du skal teste lipgloss/læbestifter hos MAC, de klipper applikatorerne af, så du ikke behøver at være nervøs for, at de er blevet brugt på andre. Og så vil jeg vædde med at de har en, der passer! Og nej! Selvfølgelig skal du ikke give op, men det kan bare være SÅ svært! Jeg vil lige kigge på mine egne favoritter… Jeg skrev dem engang i en kommentar… prøver lige at finde den.
Det lykkedes sandelig, prøv at læse kommentarerne til dette indlæg
Kh. Helene

Stine

De Arden lipglosser er så flotte! Hvis man kun må få een, hvilken skal jeg så vælge?

Helene Randløv

Kære Stine
Moonlight Kiss er min favorit, fordi det lilla skær er så smukt… Sunset Kiss er mindst lige fin… men lidt mere hverdag efter min mening. Midnight Kiss er bestemt også fin, men der er effekten ikke så markant. Jeg arbejder på en anmeldelse… som kommer hurtigst muligt!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *