Lørdagslook: Bittersweet

06.02.16
Lørdagslook: Bittersweet

Lørdagslook: Bittersweet

Mine pensler har deres eget liv…
Da jeg begyndte at lægge makeup, havde jeg et helt klart billede af, hvordan det endelige resultat skulle være… Efter sidste lørdag er der nemlig en sød læser, der spurgte til mere hverdagsmakeup, og selvom dagens look er ret meget hverdag for mig, så er jeg godt klar over, at det nok er langt fra de flestes opfattelse af hverdagsmakeup. Det startede også helt uskyldigt med en gråtonet mørk beige og så var der lige pludselig lilla på penslen… Og det endte med at være et ret mørkt smokey eye.
Hverdagsmakeuppen skal nok komme… men i dag var der åbenbart nogle lilla tanker, der skulle ud…

Bittersweet
Til looket har jeg brugt den nye og i mine øjne helt vildt anvendelige øjenskyggepalette fra GOSH Copenhagen. Oprindeligt ville jeg skeje ud på læber og kinder, det har nemlig irriteret mig, at jeg ikke har brugt den meget fine lilla Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Blush i farven Bittersweet, der matcher læbestiften (og glossen, som jeg før har brugt) af samme navn… for jeg kigger næsten på dem dagligt, fordi jeg er helt tosset med farven.

Lørdagslook: Bittersweet øjne

Lørdagslook: Bittersweet Produkter

Min første blush fra MAC var en nuance af lilla, og jeg har været ret vild med lilla blushes lige siden. Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Blush i farven Bittersweet ser vild ud, men den er meget smuk, og den kan sagtens lægges helt diskret.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Karin VS

Kære Helene 🙂
Du er som altid så dygtig til at lave forskellige looks. Og jeg er ret glad for du har brugt en palette fra Gosh. Jeg har nemlig købt en rigtig flot palette – mest med lilla farver – fra Gosh, og den er SUPER smuk, men holder ikke fem minutter 🙁 hvordan får du dine farver til at holde mere end til du har lagt mascaraen på plads?
Knus Karin

Karin VS

PS – og jeg bruger primer! Den fra UD som hjælper alle men andre øjenskygger til at sidde solidt fast til de skal af igen 🙂

Helene Randløv

Hej Karin
Mange tak for ros :-*
Hvordan lægger du skyggerne på, kan det mon have noget med metoden at gøre? Jeg har aldrig problemer med holdbarheden på GOSHs øjenskygger, heller ikke selvom jeg bruger UDPP. Så jeg kan ikke genkende problemet. Når de andre øjenskygger holder, burde GOSH også gøre det… Fortæl noget mere :-*
Kh. Helene

Karin VS

Jeg venter til primeren fra Urban Decay er klar til brug, (alle farverne er fra min Gosh palette) og så plejer jeg at lægge en bundfarve over hele øjenlåget, dernæst en farve der blendes ud i globelinien, og den holder overhovedet ikke. Jeg har også prøvet med Gosh ved øjenvipperne, ligesom en eyeliner, og i de andre mærker jeg har (fx Lancome, Nars, Urban Decay og Dior) holder de til de blir renset af, men Gosh fordufter hurtigt.
Jeg har prøvet med den mørkeste i globelinien: hurtig væk, jeg har prøvet en af farverne med shimmer på den bevægelige del af øjenlåget: hurtig væk. Så jeg ved ikke hvad det er jeg gør forkert når jeg nu godt kan få det til at fungere i de andre mærker 🙂
God aften til dig 🙂
Knus

Helene Randløv

Hej Karin
Jeg tror ikke, du gør noget forkert, det undrer mig bare. Bruger du pensel eller applikator til øjenskyggerne?
Nu har jeg fundet paletten frem og vil prøve mig frem i løbet af de næste dage. Så kan jeg bedre tale med om de pågældende øjenskygger.
Kh. Helene

Karin VS

Altid pensel. Forskellige fra Sigma og Mac 🙂

Helene Randløv

Thumbs up :-* Jeg kigger på det!
Kh. Helene

Karin VS

Du er altid så sød :-*

Julia

Hvor er det fint – elsker den lilla blush!

Helene Randløv

Hej Julia
Mange tak :-*
Dét gør jeg også… Så megafin <3
Kh. Helene

Heidi Winther

Wow, det look klæder dig virkeligt godt!
Jeg har forelsket mig i blush’en “fetish” fra UD – mon ikke den kommer med mig hjem næste gang jeg er i magasin (når læbestifterne fra Gwens kollektion kommer) 🙂

Helene Randløv

Hej Heidi
Helt generelt er alle After Glow Blushes bare SÅ fine! Jeg er selv ret vild med Fetish, så den kan jeg varmt anbefale.
Kh. Helene

Else

Suhuhuhuhuperflot – og om det er et hverdagslook eller ej er vist op til den enkelte:)

Helene Randløv

Hej Else
Mange tak! Ja, det med hverdag er jo et fortolkningsspørgsmål… og jeg lever efter at hver dag, er en fest! 😀
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *