Pudderdåsernes Anti-age Ansigtscreme – nu med ekstra niacinamid

01.02.16
Pudderdåserne Musthave Anti-age ansigtscreme

Pudderdåserne Musthave Anti-age ansigtscreme

Vi har besluttet at sætte koncentrationen af niacinamid op fra 1 procent til 2 procent i vores Anti-age ansigtscreme. Fordi niacinamid bare er sådan en ingrediens, man ikke kan få nok af.

Niacinamid er en af vores yndlingsingredienser, fordi den er så alsidig. Den kan:

  • Forbedre hudens elasticitet og barrierefunktion
  • Mindske hyperpigmentering
  • Mindske rødme og post-inflammatorisk hyperpigmentering efter for eksempel akne
  • Forbedre hudtonen og mindske porer
  • Mindske rynker

Og listen er længere endnu. Hvis du vil læse mere om niacinamid, se link til undersøgelser mm., så kig her hos Paula’s Choice eller her hos FutureDerm.

Så værsågod – mere niacinamid fra os til jer. Og tak fordi I har taget så pænt imod vores produkter. Det betyder så utrolig meget for os, at I også kan lide det, vi har lavet.

Her kan du købe det
Ændringen er sket i vores produktion fra november. Der er ikke tale om en stor relancering, hvor vi fjerner de gamle produkter, laver ny emballage eller lign., så jeg kan ikke engang fortælle jer, hvordan I er sikre på, at det er den nye version, I finder i butikken. Vi ville bare lige stille og roligt putte lidt mere godt i den til jer.

Prisen er også den samme som altid – 195 kroner for 50 ml. Som altid kan I købe den på Goshcopenhagen.dk, i Matas og i Magasin.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
48 kommentarer
Julia

Hej med jer 🙂
Jeg har et spørgsmål. Jeg overvejer at bruge jeres anti-age som natcreme. Men kan man det? For der står på jeres side at den skal anvendes som serum? KH

Katja Moikjær

Selvfølgelig kan du det 🙂 Forskellen på en creme og en serum er alene konsistensen. Og denne er ikke ret fed, men derimod let i konsistensen, så det kommer lidt an på hvor tør hud du har?

Julia

Jeg har normal/tør hud, men det er ikke derude hvor det er sensitiv hud i hvert fald.

Teresa

Dejligt!! Er snart med at løbe tør, så det er perfekt timing!

Katja Moikjær

Perfekt 😀

Line

Elsker jeres produkter. Jeres T-zone peeling har reddet min hud som har været plaget af acne i 5-6 år og adskillige andre produkter. Så TAK!

Katja Moikjær

Tak fordi du siger det :-*

Mette

Vil den kunne hjælpe på rødmen efter en hudafskrabning? (Cykelstyrt, stor afakrabning på kinden, det er helet men nu er huden rød i hele området).

Katja Moikjær

Hvor længe er det siden det skete?

Mette

Det er 1 måned siden nu.

Anne Sofie

Har I nogen erfaring med de cremer, som er lavet på snegleslim? Haha, nok lidt random spørgsmål. Men har læst så meget om det! Og kunne godt tænke mig at få jeres besyv med (:

Emilie

Hej dåse-damer!
Åh hvor er det altid dejligt at læse det, I skriver, for I går sådan i detaljer og er SÅ troværdige!
Og så ser I brand-godt ud på billederne fra fest i weekenden – især med nød-sneaks’ne 🙂
Jeg skifter lige emne fra jeres eget produkt til et spørgsmål:
Jeg har søgt på øjencremer på jeres blog, og kan høre, I har flyttet jer lidt i holdning undervejs 😉
Jeg er utroligt skeptisk over for det, og jeg er typen der nyder en stribet Matas-dagcreme. Jeg er godt nok begyndt at bruge prøver på Estee Lauders hypede ANR serum under cremen (ind til prøverne slipper op) – men jeg gør absolut ikke forskel på mine øjne og resten af mit ansigt.
Men nu har jeg købt Origins GinZing Øjencreme med i et tilbud, og har tænkt mig at bruge den når jeg nu har den!
Men hvad mener I nu? Sidst jeg kan se, I skrev, var i 2014 – måske er standpunktet atter skiftet?
Jeg er 24, så nogen ekspedienter siger GÅ I GANG! Andre siger, jeg kan vente, men ingen siger don’t sweat it.
Kh Emilie

Rikke

Jeg ærgrer mig gevaldigt over, at jeres T-zone (og vel også denne) kommer i så små størrelser – 100 ml ville være dejligt! Især fordi alt-i-en cremen er i en 150 ml (at priseforskellen også er relativt stor, må jeg vel så leve med ;-)). I har ikke overvejet en større udgave?

Katja Moikjær

Kære Rikke. Det kan jeg godt forstå. Men der er stor forskel på, hvad de produkter koster at producere. De aktive ingredienser i de to syrepeelinger og i Antiage Ansigtscremen er i en anden kategori. Så derfor er prisforskellen sådan.
Kh. Katja

Bettina

Fantastisk 🙂
Jeres produkter har reddet min hud efter års kamp med bumser og hudorme efter p-pille stop. Har tidligere købt mig fattig i forskellige produkter, men med Pudderdåserne; t-zone peeling, anti-age og alt i en creme har jeg ikke haft hverken en bums eller en hudorm siden. Jeres produkter har sågar holdt mig fri for udbrud her under min graviditet.
Af hjertet TAK 🙂

Anne

Reagerede din hud også sindssygt, da du stoppede med p-piller? Jeg nåede at være stoppet i et par måneder, så blussede jeg fuldstændigt op, som et rash. Det er et par år siden, og har nu næsten fået bugt på det – ved at være tilbage på pillerne, desværre. Fortæl hvad du gjorde!! Er pudderdåserne din eneste redning?

Rannvá

Hej du. Jeg fik acne/bumser efter p-pillestop. Jeg prøvede mange forskellige midler i 4 år. Det der hjalp mig var ‘smooth skin treatmemt’ fra Danish skin Care. Jeg bruge t-zone pelling inden.. Den var også god. Men den anden hjalp mig mere. Jeg troede ellers at t-zone peeling (pudderdaaserne) og smooth skin treatment (Danish skin Care) var det samme. Men der var en forskel for mig. Men jeg kan tilføje at resten af min familie elsker alt i en creme 😉 (jeg skal bare have en federe om vinteren) jeg håber det kan hjælpe dig. Vh

Ditte

Jeg har også døjet meget med hudorme og bumser efter jeg stoppede på p-piller for et år siden. Det viste sig i ansigtet, kæbe/hals, bryst og ryg. Rigtig træls 🙁 Min læge fortalte mig, at det kunne tage et års tid før min hormonbalance var normal igen – og jeg skal ikke kunne sige, om det er fordi der nu er gået så lang tid eller om det skyldes noget andet, men min hud begynder endelig at blive pænere nu 🙂 Jeg er RIGTIG glad for Pudderdåsernes T-zone peeling, jeg bruger den dog kun i ansigtet. Men hvis jeg kan se der er en bums på vej på ryg eller bryst, dupper jeg gerne med peeling og så forsvinder den tit 🙂
Desuden læste jeg også om zinktabletter som dåserne skrev et indlæg om engang, og det synes jeg også har hjulpet 🙂

Bettina

Den gik totalt amok, da jeg stoppede med p piller. Har virkeligt prøvet sindssygt mange produkter, frugtsyre peeling og creme på recept fra lægen – og i perioder at give huden ro. Bastion kunne i perioder holde det nede.
For mig har Pudderdåserne været det eneste, der virkede i længden, og elsker den simple rutine og ingenting tvivl om, at min hud også har haft godt af at ‘slippe’ for alle de tidligere skrappe produkter. Det tog en god 1,5 – 2 måneder før jeg virkeligt begyndte at se resultatet. Om det kan virke for dig også kan jeg ikke garantere – jeg håber det 🙂

Mie k

Hvilken aldersgruppe passer cremen til! Jeg er 30 og tænker at jeg måske snart skal bruge en creme med andet end bare fugt i.

Pernille S

Jeg er kun 29 og har brugt den længe, den er virkelig god som base under make up – men det er mere fordi huden virker glat og pæn nu, end langsigtet jeg bruger den:)

Katja Moikjær

Alle der vil gøre noget ved alderstegn. Det kan være fra de allerførste spæde rynker til de allerældste. Når det kommer til indholdet af cremerne betyder det faktisk ikke noget.

Berit Mundt

Hej. Elskede jeres cremer, men de gav mig desværre et gyseligt rocasea udbrud. Jeg mistænker frugtsyrepeelingen…. Nu er det under kontrol og jeg vil rigtig gerne tilbage til jeres antiage. Jeg havde ikke haft rocasea i ca 10 år så min hun kan vel ikke være SÅ sart…Jeg bruger nu kun fugt serum og “rocasea cremer” Tror I det er ok at begynde på jeres Antiage og Alt i en creme igen? Mange hilsner Berit

Katja Moikjær

Hej Berit. Er det AHA-serum du mener? Det lyder meget sandsynligt. Du må aldrig bruge produkter med glykolsyre/frugtsyre, når du har rosacea! Det er meget vigtigt. Du kan i stedet bruge salicylsyre, som der er i T-zone peelingen. Jeg har kort berørt det her: https://pudderdaaserne.dk/2014/09/13/hvilken-syre-skal-jeg-vaelge-aha-bha-eller-en-af-de-andre/ men ellers læs hvad Paula Begoun skriver også: http://www.paulaschoice.com/expert-advice/rosacea/_/rosacea-causes-and-treatments
Glykolsyre er tit for skrap kost til rosacea. Jeg kan selvfølgelig ikke sige med sikkerhed at det er den alene. Men AHA er ikke et godt valg. Salicylsyre er derimod ofte en hjælp, da den virker antiinflammatorisk.
Hvor har du købt den henne?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *