Lørdagslook: Før festen

Pudderdåsernes Anti-age Ansigtscreme – nu med ekstra niacinamid

Pudderdåserne Musthave Anti-age ansigtscreme

Vi har besluttet at sætte koncentrationen af niacinamid op fra 1 procent til 2 procent i vores Anti-age ansigtscreme. Fordi niacinamid bare er sådan en ingrediens, man ikke kan få nok af.

Niacinamid er en af vores yndlingsingredienser, fordi den er så alsidig. Den kan:

 • Forbedre hudens elasticitet og barrierefunktion
 • Mindske hyperpigmentering
 • Mindske rødme og post-inflammatorisk hyperpigmentering efter for eksempel akne
 • Forbedre hudtonen og mindske porer
 • Mindske rynker

Og listen er længere endnu. Hvis du vil læse mere om niacinamid, se link til undersøgelser mm., så kig her hos Paula’s Choice eller her hos FutureDerm.

Så værsågod – mere niacinamid fra os til jer. Og tak fordi I har taget så pænt imod vores produkter. Det betyder så utrolig meget for os, at I også kan lide det, vi har lavet.

Her kan du købe det
Ændringen er sket i vores produktion fra november. Der er ikke tale om en stor relancering, hvor vi fjerner de gamle produkter, laver ny emballage eller lign., så jeg kan ikke engang fortælle jer, hvordan I er sikre på, at det er den nye version, I finder i butikken. Vi ville bare lige stille og roligt putte lidt mere godt i den til jer.

Prisen er også den samme som altid – 195 kroner for 50 ml. Som altid kan I købe den på Goshcopenhagen.dk, i Matas og i Magasin.

 

46 kommentarer

 • Julia

  Hej med jer :)
  Jeg har et spørgsmål. Jeg overvejer at bruge jeres anti-age som natcreme. Men kan man det? For der står på jeres side at den skal anvendes som serum? KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Selvfølgelig kan du det :) Forskellen på en creme og en serum er alene konsistensen. Og denne er ikke ret fed, men derimod let i konsistensen, så det kommer lidt an på hvor tør hud du har?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julia

   Jeg har normal/tør hud, men det er ikke derude hvor det er sensitiv hud i hvert fald.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Dejligt!! Er snart med at løbe tør, så det er perfekt timing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Elsker jeres produkter. Jeres T-zone peeling har reddet min hud som har været plaget af acne i 5-6 år og adskillige andre produkter. Så TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vil den kunne hjælpe på rødmen efter en hudafskrabning? (Cykelstyrt, stor afakrabning på kinden, det er helet men nu er huden rød i hele området).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Har I nogen erfaring med de cremer, som er lavet på snegleslim? Haha, nok lidt random spørgsmål. Men har læst så meget om det! Og kunne godt tænke mig at få jeres besyv med (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej dåse-damer!
  Åh hvor er det altid dejligt at læse det, I skriver, for I går sådan i detaljer og er SÅ troværdige!
  Og så ser I brand-godt ud på billederne fra fest i weekenden – især med nød-sneaks’ne :)
  Jeg skifter lige emne fra jeres eget produkt til et spørgsmål:
  Jeg har søgt på øjencremer på jeres blog, og kan høre, I har flyttet jer lidt i holdning undervejs ;)
  Jeg er utroligt skeptisk over for det, og jeg er typen der nyder en stribet Matas-dagcreme. Jeg er godt nok begyndt at bruge prøver på Estee Lauders hypede ANR serum under cremen (ind til prøverne slipper op) – men jeg gør absolut ikke forskel på mine øjne og resten af mit ansigt.
  Men nu har jeg købt Origins GinZing Øjencreme med i et tilbud, og har tænkt mig at bruge den når jeg nu har den!
  Men hvad mener I nu? Sidst jeg kan se, I skrev, var i 2014 – måske er standpunktet atter skiftet?
  Jeg er 24, så nogen ekspedienter siger GÅ I GANG! Andre siger, jeg kan vente, men ingen siger don’t sweat it.

  Kh Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ærgrer mig gevaldigt over, at jeres T-zone (og vel også denne) kommer i så små størrelser – 100 ml ville være dejligt! Især fordi alt-i-en cremen er i en 150 ml (at priseforskellen også er relativt stor, må jeg vel så leve med ;-)). I har ikke overvejet en større udgave?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Rikke. Det kan jeg godt forstå. Men der er stor forskel på, hvad de produkter koster at producere. De aktive ingredienser i de to syrepeelinger og i Antiage Ansigtscremen er i en anden kategori. Så derfor er prisforskellen sådan.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Fantastisk :)

  Jeres produkter har reddet min hud efter års kamp med bumser og hudorme efter p-pille stop. Har tidligere købt mig fattig i forskellige produkter, men med Pudderdåserne; t-zone peeling, anti-age og alt i en creme har jeg ikke haft hverken en bums eller en hudorm siden. Jeres produkter har sågar holdt mig fri for udbrud her under min graviditet.

  Af hjertet TAK :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Reagerede din hud også sindssygt, da du stoppede med p-piller? Jeg nåede at være stoppet i et par måneder, så blussede jeg fuldstændigt op, som et rash. Det er et par år siden, og har nu næsten fået bugt på det – ved at være tilbage på pillerne, desværre. Fortæl hvad du gjorde!! Er pudderdåserne din eneste redning?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rannvá

   Hej du. Jeg fik acne/bumser efter p-pillestop. Jeg prøvede mange forskellige midler i 4 år. Det der hjalp mig var ‘smooth skin treatmemt’ fra Danish skin Care. Jeg bruge t-zone pelling inden.. Den var også god. Men den anden hjalp mig mere. Jeg troede ellers at t-zone peeling (pudderdaaserne) og smooth skin treatment (Danish skin Care) var det samme. Men der var en forskel for mig. Men jeg kan tilføje at resten af min familie elsker alt i en creme ;-) (jeg skal bare have en federe om vinteren) jeg håber det kan hjælpe dig. Vh

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Jeg har også døjet meget med hudorme og bumser efter jeg stoppede på p-piller for et år siden. Det viste sig i ansigtet, kæbe/hals, bryst og ryg. Rigtig træls :( Min læge fortalte mig, at det kunne tage et års tid før min hormonbalance var normal igen – og jeg skal ikke kunne sige, om det er fordi der nu er gået så lang tid eller om det skyldes noget andet, men min hud begynder endelig at blive pænere nu :) Jeg er RIGTIG glad for Pudderdåsernes T-zone peeling, jeg bruger den dog kun i ansigtet. Men hvis jeg kan se der er en bums på vej på ryg eller bryst, dupper jeg gerne med peeling og så forsvinder den tit :)
   Desuden læste jeg også om zinktabletter som dåserne skrev et indlæg om engang, og det synes jeg også har hjulpet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

   Den gik totalt amok, da jeg stoppede med p piller. Har virkeligt prøvet sindssygt mange produkter, frugtsyre peeling og creme på recept fra lægen – og i perioder at give huden ro. Bastion kunne i perioder holde det nede.

   For mig har Pudderdåserne været det eneste, der virkede i længden, og elsker den simple rutine og ingenting tvivl om, at min hud også har haft godt af at ‘slippe’ for alle de tidligere skrappe produkter. Det tog en god 1,5 – 2 måneder før jeg virkeligt begyndte at se resultatet. Om det kan virke for dig også kan jeg ikke garantere – jeg håber det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie k

  Hvilken aldersgruppe passer cremen til! Jeg er 30 og tænker at jeg måske snart skal bruge en creme med andet end bare fugt i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille S

   Jeg er kun 29 og har brugt den længe, den er virkelig god som base under make up – men det er mere fordi huden virker glat og pæn nu, end langsigtet jeg bruger den:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Alle der vil gøre noget ved alderstegn. Det kan være fra de allerførste spæde rynker til de allerældste. Når det kommer til indholdet af cremerne betyder det faktisk ikke noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Mundt

  Hej. Elskede jeres cremer, men de gav mig desværre et gyseligt rocasea udbrud. Jeg mistænker frugtsyrepeelingen…. Nu er det under kontrol og jeg vil rigtig gerne tilbage til jeres antiage. Jeg havde ikke haft rocasea i ca 10 år så min hun kan vel ikke være SÅ sart…Jeg bruger nu kun fugt serum og “rocasea cremer” Tror I det er ok at begynde på jeres Antiage og Alt i en creme igen? Mange hilsner Berit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cendie Dyekjær-Themsen

  Nåååååee hvor er i søde! Tusinde tak – DKs kvinder vil være “stramme og glatte i betrækket” pga jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hejsa :) Jeg er nysgerri…
  Jeg elsker jeres tzone peeling som jeg bruger hver dag og som har gjort et kæmpe stykke arbejde for min ellers ret sørgelige hud. Kæmpe tak for det!!
  Så nu vil jeg gerne prøve flere af jeres produkter!
  Min hud er (desværre) tidlig ældet, hyperpigmenteret, tør, store pore og ja, nok mest af alt solskadet.
  Hvad er jeres bud? Skal jeg prøve denne eller olien? vi taler om dagen oven på t-zone peelingen.
  Om natten bruger jeg bioeffect egf.
  Kærlige hilsner
  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Olien! Helt klart. Den er virkelig forrygende. Du må bare ikke bruge den samtidig med egf. EGF ødelægges af olie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Tuinde tak for feedback. den vil jeg glæde mig til :) nej så vil jeg bruge den om dagen og egf´en om natten. Så skulle jeg vist være godt dækket ind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det tror jeg også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej igen Kajta :) Øv bøv… Jeg kunne kunne ikke tåle olien. Og jeg aner virkelig ikke hvorfor… for tidligere allergitest har vist at jeg ikke har nogen form for allergi selvom jeg engang imellem bliver ramt. Denne gang var det desværre af olien. Har du eventuelt et bud på hvad det kan være for en ingrediens i olien som kan fremkalde den reaktion? Altså røde sviende øjen, stoppet næse og brændende hud…
   – og gad vide om jeg mon ville ku tåle anti age cremen i stedet.
   Kram fra Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Camilla. Undskyld, jeg har tabt din kommentar i strømmen af kommentarer. Gider du sende mig en mail i stedet? katja@pudderdaaserne.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er det afgjort, NU må jeg fået prøvet jeres produkter, og denne bliver den første :) Har haft så mange jeg gerne ville bruge op først, men nu kan jeg altså ikke vente længere. Den her lokker på den gode måde :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mikkelsen

  Er der spf i cremen? Og er det nødvendigt at bruge cremer med det i? Jeg er så forvirret over hvad man skal bruge som 27 årig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Camilla
   Nej, der er ikke SPF i nogen af cremerne. Og ja, SPF er nødvendigt hvis du vil beskytte huden mod UV lyset som ælder din hud.
   Har du læst dette indlæg om hudplejerutiner?
   Min egen rutine ser sådan ud:
   Morgen
   Rens med rensevand eller i badet med olie
   Behandling i form af serum og peeling
   SPF 50 altid hele året rundt!

   Aften
   Fjerne øjenmakeup
   Rense med olie
   (eventuelt rensevand)
   Behandling i form af peeling og serum
   Creme

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mikkelsen

  Tak for dine råd og god weekend :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Hej med jer, jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve nogle af jeres lækre cremer. Jeg har dog brug for lidt råd omkring hvilke man kan bruge når man har rosacea. Jeg ved de skal være uden olie for det reagerer jeg voldsomt på.
  Mvh Tanya

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Tanya. T-zone peelingen indeholder salicylsyre og Anti-age ansigtscremen indeholder 2% niacinamid -begge ingredienser har en dokumenteret effekt på rosacea. Der er sheasmør i antiage ansigtscremen, men ellers ingen olie i.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvorfor er der silikoner i jeres antiage creme ? Er det ikke bare ligegyldig syntetisk konsistens-giver som tager pladsen fra bedre plejende ting såsom naturlige fedtstoffer ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Marie
   Det har vi, fordi vi synes, det giver en blød og rar konsistens. Det er ikke bare en ligegyldig ingrediens i vores optik, og vores Anti age Creme er netop formuleret med henblik på, at den skal være let, hvorfor den ikke er særlig rig på fedtstoffer i det hele taget.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kian

  Hej dejlige damer
  Jeg har brugt Anti age cremen længe, men efter jeg startede på en ny er min hud ind imellem mere rød og varm når jeg har brugt den. Kan det være min rosacea der ikke kan lide den ekstra niacinamid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Dag : Aha serum , niacimid, antiagecreme, solcreme.
  Nat: Aha serum, niacimid, avitamincreme5%, ansigtsolie.
  Ser det fornuftigt ud, er 61 år 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det gør det i hvert fald! Held og lykke med det :-*

   Hvis du ikke har brugt A-vitamin før, er det VIRKELIG vigtigt, at du starter forsigtigt med A-Serum 2%. Da det er en meget effektiv ingrediens i en høj koncentration, kan huden reagere temmelig voldsomt med tørhed, svie, rødme… det minder mest om en forbrænding.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej! Jeg har brugt jeres niacinamid de sidste uger og min hud slår virkelig ud og bliver rødmende efter brug. Jeg lider af rosacea, kan det have noget at sige?
  Mvh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Cecilie
   Hvordan slår du ud? Hvordan bruger du cremen og sammen med hvilke produkter?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Før festen