Lørdagslook: Exorcism

02.01.16
Lørdagslook: Exorcism

Lørdagslook: Exorcism

Når man har været syg i mere end en uge, begynder man at overveje, hvad der skal til for, at man bliver rask. En af de ting, der altid virker for mig, er rød læbestift i bedste ”fake it ’til you make it”-stil. Min makeup var ikke planlagt på forhånd, så da jeg havde lagt øjenmakeuppen, spurgte jeg derfor min yngste søn til råds. Valget stod mellem en lækker pink og en klassisk rød nuance, men sønnike ville det anderledes. Han mente nemlig, at det var den der mørke bordeaux nuance fra forleden, jeg skulle have på… Og det var Exorcism. Det var først, da jeg skrev produkterne op, det gik op for mig, hvor velvalgt denne læbestift er, for det er netop en eksorcisme, jeg har brug for…

Exorcism
Det har kriblet i mine fingre for at bruge den smukke dybe lilla nuance Deep Purple fra Self-Made paletten. Desværre kan jeg jo ikke rigtig tåle de lilla nuancer, så det tog lidt tid, før jeg tog mod til mig. Resten af paletten har jeg brugt flittigt de dage, hvor jeg har haft overskud til makeup. Den er ret fantastisk, så til jer der har spurgt, om den er nødvendig i samlingen, så er svaret ja! Selvom jeg har mange paletter, så er der, som jeg tidligere har nævnt, noget helt særligt over Anastasia Beverly Hills paletterne. De ser ikke spændende ud ved første øjekast, men de kan noget andet. Som altid er øjenskyggerne meget pigmenterede og lette at tone ud.

Lørdagslook: Exorcism

  • Øjne: Den mørkeste øjenskygge i paletten er den sorte Spirit Rock, som egentlig er mat med lilla, blåt og sølv glitter i. Hvorfor den selvfølgelig drysser, når man begynder at tone ud. Derfor startede jeg med øjenmakeuppen, som blev lagt på en base af Clarins Instant Light Eye Perfecting Base i farven 00 (Matas, Magasin og Sephora). Derefter markerede jeg vippekanten med Urban Decay 24/7 Waterline Eye Pencil i farven Mood (Magasin), der er en dyb grå nuance.
    Derefter lagde jeg skygger fra Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Palette Self-Made. Først lagde jeg den gråbeige nuance med pink perlemor Blush (1) på hele låget, derefter lagde jeg den lyse mintgrønne nuance Isla (2) i inderste øjenkrog. Fra yderste øjenkrog og op i globelinjen lagde jeg den matte dybe brune nuance Hot Chocolate (3). I yderste øjenkrog lagde jeg den matte sorte med lilla, blåt og sølv glitter Spirit Rock (4), og på midten af øjenlåget lagde jeg den lyse fersken nuance Sherbet (5) for til sidst at lægge den meget glitrede gammelrosa nuance Pink Champagne (6) mellem Sherbet (5) og Isla (2). Under øjet lagde jeg den dybe blålilla nuance Deep Purple (7) langs vippekanten fra inderste mod yderste øjenkrog, hvor jeg afsluttede looket med Spirit Rock (4) som eyeliner langs øverste øjenvippekant og op i en vinge mod det yderste af brynet.
  • Bryn: Det er den lyse Eyelure Brow Pencil i farven 30 Blonde jeg har brugt til at tegne øjenbrynene op, hvorefter de blev redt i facon.
  • Hud: Først fordelte jeg Glo Minerals Luxe Liquid Foundation med en pensel, derefter matterede jeg T-zonen med Tromborg Mineral Pressed Powder.
  • Kinder: Først er Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Blush i farven Fetish (A) lagt som en trekant fra hårgrænsen og ned mod mit wannabee smilehul. Derefter lagde jeg Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Blush i farven Rapture (B) lidt under Fetish (A) inde mod hårgrænsen, som highlighter øverst på kindbenet og på amorbuen brugte jeg en lille prøve jeg har af The Balm Mary-Lou Manizer.
  • Vipper: Midt i min ”fake it ’til you make it”-proces besluttede jeg mig for at tilføje kunstige vipper, her er det modellen Alayah fra Depend. Det er en fest vippe og de har nogle fine brune detaljer. Det passede bare ikke så godt til mit look, så jeg lagde et lag NARS Audacious Mascara (Sephora) nedefra og op. Sådan at detaljerne stadig kan ses oppefra, når jeg blinker.
  • Læber: Som afslutning brugte jeg Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick i farven Exorcism (den kan købes i Sephora fra sidst i februar). Det er en meget holdbar formel, så jeg vil anbefale, at du lægger den med en pensel, så du er fri for at bruge den tilhørende applikator.

Lørdagslook: Exorcism

Det bedste ved at have mine drenge med på råd, er at de er lykkeligt uvidende om, at der findes regler. Når jeg spurgte min yngste om læbestiften, var det fordi, hverken pink eler klassisk rød helt passede. Og nude var for kedeligt, men det var heller ikke det rigtige. Og efterfølgende synes jeg egentlig, at yngsten ramte plet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Mette

Self-made er SÅ lækker! Mine yndlingsfarver er blossom, treasure, metallic plum og pink champagne. Den palette har fået mig i gang med de mere rosa og lilla farver – and I love it 🙂

Helene Randløv

Yaaaay! Hvor er det cool! Det er en helt ekstremt pæn palette <3
Kh. Helene

Mette Greve

Fakt it till you make it virker altid! Alle de steder, jeg kan komme til det, promoverer jeg oregano olie kapsler (billigst hos helseplus). Havde selv influenza/halsbetændelse/lungebetændelse fire gange sidste vinter, men startede med kapslerne 1. november og har ikke været syg en eneste gang!

Helene Randløv

Hej Mette
Det lyder spændende og lidt klamt 😛 Men minus sygdom lyder alligevel ret tiltalende 😀
Kh. Helene

Natasja

Hvor klæder læbestiften og vipperne dig bare!

Helene Randløv

Hej Natasja
Mange tak <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *