Lørdagslook: Minor Sin

12.12.15
Lørdagslook: Miner Sin med Urban Decay Vice 4

Lørdagslook: Miner Sin med Urban Decay Vice 4

I går var jeg til Pre Opening Party på Salotto 42 i Pilestrædet, det verdenskendte og anderledes italienske barkoncept er nemlig kommet til København. Baren i Rom er især kendt for knivskarpt interiør, gode cocktails og lækker musik, i København bliver der tilføjet smukke tasker og dejlige dufte… Og så har det altså sin charme at blive kigget dybt i øjnene og blive kaldt bella donna, når man bestiller sin cocktail.
I anledningen af åbningen besluttede jeg at være klædt i ”guld” nederdel og top, hvorfor makeuppen var et forholdvis klassisk smokey eye og nude læber. Som resten af ugen brugte jeg UD |Gwen Stefani paletten, og selvom der er masser af looks tilbage i den, besluttede jeg mig for at vise dig en anden palette fra Urban Decay denne lørdag.

Vice 4
Inden Urban Decay var kendt for noget som helst Naked, var deres fokus på farver og masser af dem. Lanceringerne af Vice paletterne har jeg altid fulgt med i, selvfølgelig fordi de altid har set så fine ud. Nu hvor jeg også er velkendt med formlerne, kunne jeg næsten ikke vente med at få fingrene i Vice 4, da den landede i Danmark.
I tirsdags skrev jeg lidt om at få brugt alle øjenskyggerne i dine paletter, men det er da ingen hemmelighed, at der er nogle farver, som jeg ikke rigtig selv får brugt. Dem valgte jeg at basere et look på, og i al beskedenhed er jeg ret tilfreds med det.

Miner Sin
Nu er synder ikke noget, jeg plejer at bekende her på bloggen, og det har jeg sådan set heller ikke tænkt mig at gøre i dag. Men en bekendelse kan du godt få… jeg er en festabe og jeg er vild med at danse. Det sker oftere og oftere, at der kommer nogen af vores læsere og siger hej, når de ser mig i byen, det synes jeg er vildt hyggeligt, bare så du ved det…
Her brugte jeg som nævnt nogle af de farver, som på ingen måde er de farver, jeg ellers går efter. Men jeg er faktisk så vild med resultatet, at jeg nok kommer til at kaste mig over dem igen… Når man først går i gang kommer der jo oftest flere ideer til, og det endte med, at jeg blev inspireret til at prøve nogle ret spøjse kombinationer, som i hvert fald virkede godt, da jeg legede med øjenskyggerne på hånden.

Lørdagslook: Miner Sin

 • Øjenbryn: Inden brynene blev tegnet op med Elizabeth Arden Beautiful Color Natural Eye Brow Pencil i farven Natural Beige 02, duppede jeg lidt foundation på området omkring øjenbrynet.
 • Øjne: Sædvanligvis synes jeg ikke eyeliner på den inderste vippekant er noget der holder. Urban Decay 24/7 Waterline Eye Pencil i farven Legend (Magasin) har fuldstændig ændret på den opfattelse. Nu ville jeg ALDRIG lægge en mørk eyeliner på den nederste vippekant, men hvis du er til det, så skal du prøve den. Den holder længere, end noget andet jeg har prøvet. Her brugte jeg den til at markere øverste vippekant.
  Derefter lagde jeg Urban Decay Eyeshadow Primer Potion i farven Minor Sin (Magasin) på hele den bevægelige del af øjenlåget. Den har en fin beige nuance og er fyldt med perlemor, så du kan også bruge den alene eller som highlighter. I globelinjen lagde jeg først Urban Decay Eyeshadow i farven Beware (Magasin).
  Urban Decay Vice 4 Eyeshadow Palette (Magasin) blev kigget igennem, hvorefter jeg fandt de øjenskygger, der matchede Flame (), som var den farve, jeg havde mindst lyst til at bruge. Over globelinjen lagde jeg den semimatte lyse beige nuance Framed (1), derefter lagde jeg den matte orangebrune nuance Bitter (2) for mere dybde i globelinjen. På den inderste del af øjenlåget lagde jeg Fast-Ball (3) en klar koral nuance med pink perlemor. Til at tone Fast-Ball ud mod inderste øjenkrog brugte jeg Bones (4) en lys knækket creme nuance med pink perlemor. På den bevægelige del af øjenlåget lagde jeg Flame (5) fra vippekanten, hvorefter jeg lagde Delete (6) en mørkebrun med rødt og guld perlemor på den yderste tredjedel af øjenlåget og op i globelinjen.
  Under øjet lagde jeg Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil (Magasin), og oven på lagde jeg Harlot (7) på den inderste halvdel af øjet og Beat Down (8) på den yderste halvdel halvdel og trak farven op til globelinjen.
  Langs øverste vippekant lagde jeg den matte Make Up For Ever Ultra Ink Liner Matte Liquid Liner (Sephora).
 • Hud: Drys og lignende rensede jeg af med en vådserviet, derefter lagde jeg Makiash Primer Fresh & Matt i hele ansigtet. Make Up For Ever Ultra HD Invisible Cover Foundation (Sephora) lagde jeg med meget lette strøg med en løs foundation pensel. I flere uger har jeg kæmpet med denne foundation, og derfor besøgte jeg søde Victoria i Sephora i sidste uge og bad om hjælp. For mig er det nemlig fuldstændig uacceptabelt, at jeg ikke kan få noget til at fungere. Alle uden undtagelse har spurgt, hvorfor i alverden jeg ikke bare accepterer, at den ikke passer til mig. Svaret er enkelt, det kan jeg nemlig ikke! Tænk hvis andre står i den situation og giver op? Det er min opgave at få ting til at virke og skrive hvordan her på bloggen. Det er jeg glad for, for nu ligger den lækre foundation, som den skal. De silikonebaserede primere fungerer ikke særlig godt på min hud, og når jeg lagde denne foundation, kunne den slet ikke gribe fast. Samtidig har jeg nok været lige voldsom nok, i hvert fald fungerer det fint, når den bliver lagt med lette strøg og en løs pensel.
 • Kinder: På kinderne lagde jeg først highlighteren fra Make Up For Ever Sculpting Kit i farven Shade 2 (Sephora), derefter lagde jeg den blåtonede pink nuance Robotic (A) fra NARS Steven Klein One Shocking Moment Cheek Studio Palette(Sephora) bagerst på kinden, derefter lagde jeg den lækre orange Luster (B) på det forreste af kinden. For lidt mere glitter tilføjede jeg Yves Rocher Universal Complexion Palette på kindbenet.
 • Vipper: Min favorit mascara i øjeblikket er Urban Decay Perversion Mascara (Magasin), og derfor var det naturligvis den, der landede på vipperne.
 • Læber: For at fremhæve det lilla i øjenmakeuppen valgte jeg at bruge Urban Decay Revolution High-Color Lipgloss i farven Bittersweet (Magasin) på læberne. Den er simpelthen så fin, og så holder den ret godt taget i betragtning, at det er en gloss.

Lørdagslook: Miner Sin

Hvilke farver undgår du oftest at bruge på øjnene? Ja, og på læberne og kinderne for den sags skyld?
Gul, grøn, blå, lilla, turkis og rød er jeg ikke bange for, men jeg ryster i bukserne ved synet af de rødbrune nuancer til øjnene. På læberne er det de lyse lyserøde eller brune nuancer, jeg vælger fra. Og på kinderne er det især de rødbrune blushes jeg undgår.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Sacha/jordforbindelsen

Uh… Det er nok den pæneste øjenmake-up du har vist – ikke at de andre har været grimme, slet ikke. Men den her, den giver mig lysten til at tage make-up på igen.
Jeg er lidt af en kylling overordnet set, da jeg primært har bevæget mig rundt i de brune, beige også naturlignende grønne nuancer, med undtagelse af en enkelt 80’er inspireret palette (lyserød, sort, sølv og hvid) fra The Body Shop for et par år tilbage, som blev brugt som sammen med de neutrale, sådan forsigtigt.
Men jeg får helt lyst til at springe ud i ukendt farvand, når jeg ser make-uppen i dette indlæg.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *