Fredagsfavorit: Benefit Roller Lash (med rabatkode)

13.11.15
Benefit Roller Lash

Benefit Roller Lash

Jeg har et sæt ynkelige øjenvipper fra naturens side. Små, korte og ikke mindst flade. Og da jeg ikke tør bruge eyelash extensions og ikke har timer nok i min dag til at bruge kunstige øjenvipper, så er det godt, at der findes nogle ganske spektakulære mascara derude.

Spændt bue
At give fylde og længde kan de fleste mascara efterhånden. Det er der ikke længere noget nyt i. Men at få mine stive små vipper til at bue og ikke mindst holde buen er en bedrift, det ikke er lykkedes nogen før Benefit Roller Lash.

Benefit Roller Lash er da også lavet med netop dette formål, hvilket navnet også antyder. Nemlig at bue vipperne og ikke mindst holde det curl. Og det kan den altså. Bedre end nogen anden, mine små vipper har forsøgt sig med.

Jeg har efterhånden forholdsvis tunge øjenlåg, og selvom jeg sagtens kan skabe et curl med andre mascara, er der ingen af dem, der holder mere end 30 minutter. Det gør Roller Lash.

Benefit har da også før været gode til at lave dramatisk mascara, og denne er ingen undtagelse. Men effekten er en noget anden.

Børsten er buet og med bittesmå hårde plastik-bristler. Mascaraen er vandfast, men ikke holdbar på samme måde, som mine holdbare favoritter.

Mindre god på nederste vipper
Jeg kan til gengæld ikke få den til at fungere optimalt på de nederste vipper – hvilket muligvis handler mere om mine evner end om produktet, men de nederste vipper spiller nu også en meget lille rolle i denne sammenhæng. Dem ynder jeg alligevel at bruge tube-mascara på, der ikke drysser – uanset hvad jeg har på de øverste vipper. Det er nemlig ofte de nederste vipper, der er skyldige, når der er problemer med pandaøjne.

PS. Jeg har aldrig været storbruger af øjenvippebukkere. Helenes trick med et vatpind fungerer langt bedre for mig.

Her kan du købe det
Benefit Roller Lash koster 210 kroner i Sephora.

Du kan også købe den online på lookfantastic.com til 200 kroner, og rabatkoden LFSAVE giver lige nu 15 procent på næsten alle mærker på lookfantastic.com og virker også her.

Der er gratis fragt ved køb over 50 pund. Og lookfantastic.com sender fra England, så der er ikke problemer med told og moms.

I øvrigt har jeg opgivet at finde ud af, hvornår Lookfantastic sender Benefit til Danmark, og hvornår de ikke gør. På nogle produkter står der at Benefit ikke sendes til Danmark, men altså IKKE på Roller Lash. Den sender de og flere andre.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
Karin VS

Synes du ikke den er svær at rense af igen?:-)

Teresa

Den er ikke super nem, men meget nemmere at få af en fx Better than sex-mascaraen. Jeg er også kæmpe fan af Roller Lash’en 🙁

Katja Moikjær

Sjovt, den har jeg heller ikke problemer med. Altså… Når alt andet fejler, så tager denne alt på mig: http://pudderdaaserne.dk/2014/01/17/effektiv-og-mild-ojenmakeupfjerner-garnier-eye-make-up-remover-2in1/
Men vores egen makeupfjerner plejer også at virker fint?

Katja Moikjær

Ikke specielt. Hvad bruger du?

Karin VS

Jeg bruger Bioderma 🙂 og i forhold til andre mascaraer jeg bruger, Lancome, selv den med den sjove hals(som også er lidt svær at få af), er det den der sidder bedst fast. Og jeg gør det på nøjagtig samme måde som når jeg renser de andre af. Men flot er den 🙂

Bettina

Den franske Sephora webshop sender til DK, har netop modtaget min sidste bestilling 🙂

Karin VS

Yay! Tusind tak for info :grinning:

Anna

Jeg har fuldstændig lige øjenvipper, og intet andet end en øjenvippebukker kan ændre det. Jeg synes denne mascara lyder fantastisk, men kan ikke forstå hvordan den kan bue noget der fra naturens side er helt lige. Kan du forklare?

Katja Moikjær

Nej, beklager 😀 Jeg ved ikke nok om kemien bag, og det er svært at finde information om. Men jeg vil tro, at de bruger nogle polymerer som danner en særlig film uden på vipperne. Børsten spiller også en væsentlig rolle.

Stine

Hej dåser. Tak for en fantastisk blog, som jeg har stor tillid til. Jeg har hørt så meget om MK olie som skulle være godt for både det ene og det andet. Har I nogle erfaringer eller tanker om dette? Kh.

Helene Randløv

Hej Stine
Katja kan ikke tåle det, og jeg er simpelthen et fjols til at få det spist/drukket, fordi jeg synes at det smager skrækkeligt. I de perioder hvor jeg har husket at tage det, er min hud helt anderledes blød og meget mindre tør, så det har helt afgjort en effekt. I forvejen kæmper jeg med at få spist morgenmad, og selvom jeg er vild med effekten, så er det glas olie hver morgen lige ved at tage pippet fra mig.
Så hvis man kan holde det ud, vil jeg varmt anbefale det.
Kh. Helene

Katja Moikjær

Min egen mening er at olie og fedt i maden er godt. Men jeg foretrækker at spise den som mad.
Og så kan jeg ikke tåle kæmpenatlysolie, som der er i. Husk på at kosttilskud også kan have bivirkninger.

Stine

Tak for jeres svar! Hvis man skulle tage en (neutral- eller velsmagende) olie og putte i smoothies, på brød mm., hvilken vil I så anbefale til pænere hud? jeg døjer især meget med sår og ardannelse på benene

Katja Moikjær

Mere fedt i kosten generelt er godt mod tørhed. Jeg kender ikke til nogen dokumentation for at en bestemt olie i kosten eller taget som tilskud har nogen særlig effekt på huden.

Johanne

Jeg synes virkelig også dette er en god mascara – måske endda den første der fik det til at gå op for mig, at jeg ikke nødvendigvis skal leve med helt flade og kedelige vipper. Siden hen har jeg eksperimenteret med vandfaste mascara – og hold da op en forskel det gør. Ville bare ønske de ikke var så umulige at få af igen!

Mari

Hej! Lookfantastic har fået en dansk hjemmeside, http://www.lookfantastic.dk, hvor de sælger nars, benefit osv. 🙂

H

Elsker denne mascara! Her er et tip til at fjerne den let: stik pegefingrene og tommeltotterne ind under den varme hane og fugt vipperne med varmt vand. Klem let sammen om vipperne med våde fingre og træk væk fra roden. Skyl fingrene for mascaraen og gentag til du ikke kan se så meget farve på fingerspidserne længere. Derefter renser du ansigt med din sædvanlige rens og kører lige en gang hen over øjnene også (brug en rens der er mild, så det ikke svier i øjnene). Det virker supergodt med Rollerlash, samt alle mascaraer fra Max Factor og clinique. Altså dem der ikke er vandfaste selvfølgelig!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *