Effektiv og mild øjenmakeupfjerner: Garnier Eye Make-up Remover 2in1

17.01.14
Garnier øjenmakeupfjerner

Garnier Eye Make-up Remover 2in1 øjenmakeupfjerner

Garnier har – til min store overraskelse – lavet nogle gode og milde hudplejeprodukter på det seneste. Det har ellers aldrig været min favoritserie, men de sidste par produkter, jeg har prøvet derfra, har jeg været stor fan af. Og nu har Garnier også lavet en suveræn øjenmakeupfjerner til 55 kroner, der er mild, effektiv og uden parfume. Og som jeg kan tåle!

Jeg kan finde mange øjenmakeupfjernere på det danske marked, der virker. Men ikke mange, som ikke føles som syre i mine sarte øjne. Udover min seneste favorit fra La Roche-Posay er dette nok den eneste.

Og til den pris kan jeg ikke sige så meget andet til Garnier Skin Naturals Eye Make-Up Remover 2in1 end: Prøv den!

Her kan du købe det
Den nye øjenmakeupfjerner fra Garnier er i butikkerne, men jeg kan endnu ikke finde den på nettet. Du kan købe den i Matas, større supermarkeder mm. til 55 kroner. eChemist har den oven i købet til blot 24 kroner og gratis fragt!

PS. Garnier påstår, at brug af denne øjenmakeupfjerner giver tættere vipper på fire uger. Jeg har ikke brugt den intensivt nok til at kunne teste, men jeg tillader mig at tvivle på, at man vil se nogen tydelig effekt. Garnier Eye Make-Up Remover 2in1 indeholder aminosyren arginine. De studier af arginine og hårvækst, der findes, handler om at spise arginine som kosttilskud.

PPS. Garniers gamle flydende øjenmakeupfjernere, som jeg hørt godt om fra flere af jer, udgår nu og bliver afløst af denne.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
24 kommentarer
Simone

Hej Pudderdåserne!
Har i mange år været fast bruger af deres gamle makeupfjerner, så det var en sørgelig nyhed at den ville udgå. Jeg har meget sart hud rundt om øjnene, og reagerer meget hurtigt. Især makeupfjernere med olie, har det med at forværre det, og kan se at denne er todelt. Hvordan synes I at den føles, når der er olie i?

Katja Moikjær

Som sagt så fungerer den her fremragende for mig. Absolut et forsøg værd synes jeg.

Jeanett

NOOOO… jeg var STOR fan af den gamle, blå sensitive udgave – denne her giver mig ‘tåge’ i øjnene, den der belastende film for synet.. bruger jeg den forkert?!
Kan man ikke få den gamle et eller andet sted? Har I set den på nogle webshops?

Jeanett

hva’ hva’ hva’ 😀

Katja Moikjær

Nej jeg har ikke set den 🙁 Beklager, det er SÅ surt, når favoritter udgår. Prøv fx engelske e-chemist og chemistdirect og selvfølgelig eBay.

Viola

Når jeg går ind på Echemist og ligger et par make-up fjernere og en micellaire rensevand i mim kurv vil de have 31 kr for fragten. Er de holdt op med at sende gratis til DK?
Knus

Katja Moikjær

Ja de der 🙁 Det er et gammelt indlæg det her, desværre

Helene Randløv

Hej Mette
Det har vi skrevet et indlæg om her: PHMB
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *