Tirsdagstip: De billigste og nemmeste øjenvippebukkere

24.01.12
Vatpinde

Foto: MuLaN

En indrømmelse: Jeg kan ikke finde ud af at få øjenvippebukkere til at virke. De første jeg prøvede gjorde ondt, og jeg nev mig selv med dem. Så købte jeg den hyper populære fra Shu Uemura. Det gjorde ikke ondt, det virkede bare ikke. Jeg kan ikke finde ud af det…

Så mødte jeg Helene, og hun betroede mig, at hun heller ikke kan finde ud af det. Til gengæld lærte hun mig noget andet, som jeg har gjort lige siden, som giver smukt bukkede øjenvipper.

Når mascaraen stadig er fugtig og ikke helt tør, tager du en ganske almindelig vatpind og holder den forsigtigt mod vipperne og presser dem opad. Så sidder du der og holder dem indtil vipperne er tørre. Du kan forme dem lidt som du vil med vatpinden ved at flytte på den. Eller du kan som mig lave den dovne og bare holde den lidt, og så vender de ellers flade vipper fint opad.

Hvordan har du prøvet at bukke vipper?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
34 kommentarer
Lise

Hvor er det rart at høre og godt tip- jeg synes også de er umulige at bruge. Hvis jeg bruger vippebukkeren inden mascara gør det ingen forskel og efter klumper det bare helt sammen.
Værst gik det da jeg læste et sted, at man skulle varme den op med hårtørren for bedste resultat – AV…….for…..jeg siger ikke mere. Brændte mig selvfølgelig på øjenlåget – men det burde jeg måske have regnet ud.

Mille

Mine øjenvipper går også nedad, og så snart de bliver bukket og jeg tager mascara på går de tilbage. Lige ind til jeg prøvede en mascara der var vandfast.
Så nu bukker jeg dem og tager vandfast mascara på og så bliver de der 🙂

Paula

Det bedste – og eneste – der fungerer for mig er en teske! Det har jeg nu brugt hver eneste dag de sidste 20 år. 🙂
Og jeg har som asiat stive øjenvipper, der stritter nedad – i bedste fald lige ud. Og en teske er det eneste som giver smukt buede vipper hele dagen. Jeg bruger den inden jeg kommer mascara på.
Det er svært at beskrive hvordan man gør – men det er altså noget med at vipperne skal ml. skekant og tommelfinger….og så bukker man bare op ad. 🙂

louise

Hej paula. Er skeen ind mod øjenlåget? Er også asiat og har aldrig oplevet at noget virkede for mig.. Mvh louise

Paula

Hej Louise
Det er lidt svært at beskrive, men jeg prøver lige: Altså, jeg holder teskeen i højre hånd med knyttet hånd og tommelfingeren nede i selve rundingen (hvor man spiser)…..så skal man vende hånden, så håndfladen vender ind mod øjet, og lægge skeen på øjenlåget lige over vipperne. Så ligger vipperne på skekanten, og du presser dem blidt med tommeltotten ind til skeen, mens du buer opad…….
I starten skal man lige gøre det et par gange for at få en ordentlig bue, der holder hele dagen. Men det er som om vipperne vender sig til det, og nu skal jeg kun lige give dem en enkelt hurtig tur. 🙂

Maria - Garderobeskabet

Nu er jeg heldigvis velsignet med ok lange og buede vipper fra naturens hånd, men har alligevel en billig øjenvippebukker fra Elf, som jeg synes, fungerer helt fint. Et lille tip, hvis man vil have bukket til at holde, er at varme øjenvippebukkeren en smule op med ens hårtørrer inden brug. Så fungerer den lidt som et krøllejern og holder bedre faconen 🙂

Maria+-+Garderobeskabet

Så lige Lises kommentar ovenfor. Man skal selvfølgelig ikke varme den op, så den bliver gloende rød, det tror jeg hverken vipperne eller den sarte hud rundt om øjnene har godt af.

Sigrid

Jeg er stor fan af vippebukkerne fra H&M de er vildt billige (omkring 50 kr) og virker! 🙂

MM

Jep:-) De er faktisk ret gode H&ms.
Damer – I må altså give vippebukkeren en chance til – det er mit YNDLINGSREDSKAB. Jeg varmer den også op med hårtørrer, når vipperne skal have ekstra mascara på.

Pudderdåse Katja

Jeg har givet den MAAAANGE chancer. Det er slut!

Estermarie

Mine vipper er fine og lange så jeg giver dem bare en masse mascara.
Men jeg tænkte på: Hvor mange timer holder sådan “et buk” egentlig??

Pudderdåse Katja

På mig holder det hele dagen med den rette mascara. Men det er meget individuelt alt efter hvor tunge vipper du har

Anna

For mig fungerer Shu Uemura vippebukkeren fantastisk! Dog er der stor forskel alt efter hvilken mascara jeg bruger. Jeg har haft en fra Lancôme (hypnose drama), der holdt vipperne buede gennem en hel dag. Nu har jeg en fra Clinique (high impact), der slet ikke kan holde vipperne buede. Så jeg tror, at det kommer meget an på ens mascara.

Pudderdåse Katja

Afgjort! Mascaraen er rigtig vigtig, lige gyldigt hvilken metode man bruger til at bukke sine vipper

Sacha

Hvor er det dejlig læsning!
Jeg har prøvet med sådan et torturinstrument og det eneste der skete at mine vipper bukkede i hakker, så mine ikke specielt lange vipper syntes endnu kortere.
Til gengæld har jeg formået at bukke vipperne ved hjælp af mascarabørsten, ved at bruge den til at holde på vipperne på samme måde som de damer gør med vatpinde 🙂

Pudderdåse Katja

Præcis! Samme effekt 🙂

Katrine S

Mange tak for tippet! Jeg har prøvet, og det virker i to minutter, men ligeså snart der er kommet to lag mascara på, bukker de ned igen…
Hugs, katrinedamsgaard.blogspot.com

Pudderdåse Katja

Selvtak 🙂 Kender problemet 😉

Annette

Jeg er rigtig glad for min øjenvippebukker fra Shiseido. Kan tydeligt se forskel på om jeg har brugt den eller ej.

Pudderdåse Katja

Der er heldigvis også mange det virker for 🙂

ida

Øjenvippebukkere har heller aldrig funget for mig – enten forsvinder effekten ellers bliver de helt kantede. Så jeg bruger faktisk bare pegefingrene – samme teknik som her med vatpindene :)) Det dur’, og så er det billigt!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *