Tirsdagstip: De billigste og nemmeste øjenvippebukkere

24.01.12
Vatpinde

Foto: MuLaN

En indrømmelse: Jeg kan ikke finde ud af at få øjenvippebukkere til at virke. De første jeg prøvede gjorde ondt, og jeg nev mig selv med dem. Så købte jeg den hyper populære fra Shu Uemura. Det gjorde ikke ondt, det virkede bare ikke. Jeg kan ikke finde ud af det…

Så mødte jeg Helene, og hun betroede mig, at hun heller ikke kan finde ud af det. Til gengæld lærte hun mig noget andet, som jeg har gjort lige siden, som giver smukt bukkede øjenvipper.

Når mascaraen stadig er fugtig og ikke helt tør, tager du en ganske almindelig vatpind og holder den forsigtigt mod vipperne og presser dem opad. Så sidder du der og holder dem indtil vipperne er tørre. Du kan forme dem lidt som du vil med vatpinden ved at flytte på den. Eller du kan som mig lave den dovne og bare holde den lidt, og så vender de ellers flade vipper fint opad.

Hvordan har du prøvet at bukke vipper?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
34 kommentarer
Sophie

Jeg er helt på jeres side.. Øjenvippebukkere og jeg bliver aldrig gode venner!
Kommer der ikke “vat fnuller” på jeres vipper når i bruger en vatpind?

Pudderdåse Helene

Hej Sophie!
Nej, det har jeg aldrig oplevet. Det er ikke enderne (vat-delen), men selve pinden, du skal bruge…eller det er i hvert fald det jeg gør 😀
Mange hilsner
Helene

Sophie

Åh.. så forstår jeg bedre 🙂 må helt klart prøves så..

Bine

Jeg har aldrig mødt nogen der ikke kunne få øjenvippebukkere til at virke, så det har jeg da ihvertfald nu!
Jeg ville simpelthen ikke kunne leve uden min øjenvippebukker. Ville endda gå så langt at sige, at det er et af mine yndlings redskaber.. Uden den sidder min mascara forfærdelig. Og min er endda en billig sag hos Matas, intet fancy fra Shu Uemura.
Håber at i derude finder andre alternativer, ligesom der her er nævnt med vatpinden 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Bine
For mit vedkommende handler det ikke om at få den til at virke, for det går glimrende. Effekten efterfølgende er bare så ligegyldig, at jeg synes, det er spild af tid 😛
Jeg har tit og ofte brugt vippebukker på andre med stort held, mine egne vipper er bare for fine til at bukket holder, når mascaraen kommer på, desværre tåler jeg ikke vandfast mascara (som Mille skriver), som ganske rigtigt holder langt bedre på formen på vipperne.
Mange hilsner Helene

Michelle

Hvor er det SKØNT at læse at man ikke er alene om ikke at synes godt om den pokkers vippe bukker… Mig har den aldrig gjort noget godt for. Tvært imod har den svækket mine vipper så meget at de til sidst knækkede – altså efter længere tids mishandling med vippe bukkeren – og nu gider jeg altså snart heller ikke mere… Må prøve det med vatpinden, eller skeen, selvom jeg ikke helt forstår fidusen, for jeg er træt af ødelagte vipper men lige-ud-strittende vipper er bare heller ikke acceptabelt. 😉

Dina Holmer

Jeg bruger øjenvippebukker hver dag. Mine vipper er lange og stikker lige ud, så synes det ser helt forkert ud, hvis jeg ikke bukker dem. Jeg bruger Kurlash, den kan købes i matas. Har prøvet den billige fra Matas, og den fungerer slet ikke for mig. Men Kurlash virker virkelig godt. Jeg bukker vipperne flere steder for at undgå de knæk I andre snakker om så vipperne får en flot stor bue. 🙂 Jeg kunne forestille mig, at hvis man har korte vipper kan “knækket” nok ikke undgås fordi der ikke er så meget vippe af kunne bukke. Men Kurlash kan helt klart anbefales! 🙂

Vanessa

Hej, har lige et spørgsmål. Har også opgivet øjenvippe.bukker!
Men. Jeg har brugt nanolash vippeserum, og har nu fået naturligt fine og lange vipper – som også bøjer flot! Bortset fra, det er som om vipperne på mit venstre øjenlåg ikke er nær så lange eller bøjer flot som på højre.
Har I et godt råd/alternativt til vippebukker, som ikke kræver mascara?
Jeg har netop brugt vippeserummet for at stoppe helt med at bruge mascara. En sjælden gang laver jeg eyeline underlinen, som I har vist på video herinde – og så ligner det jeg har mascara på! 🙂
Men altså. Udover vippeserummet, kan jeg på nogen måde få vipperne på mit venstre øje til at bøje lige så smukt som på højre? 🙁
Hilsen fortvivlede mig, der elsker jeres blog og råd (især fordi you are keeping it real!). I reklamerer aldrig for noget, der er løgn, man får altid ærlig meninger hos Jer og I tør sige, hvis der er noget, som er spild af penge – og tid! 😀

Helene Randløv

Kære Vanessa
Mange tak for tillid og ros! Det er nok sådan fra naturens side, jeg vil foreslå dig et øjenvippekrøllejern, altså en vippebukker med varme i. Det er lettere at bruge, end det lyder. Og så er det vanvittig effektivt. Søg efter Heated Eyelash Curler, så du kan se, hvad jeg taler om 🙂 Eyelure har for eksempel en: Heated Eyelash Curler.
Kh. Helene

BellaKarla

jeg kan varmt anbefale et permanent vippe buk. Det er guld værd!

Helene Randløv

Hej BellaKarla
Det er noget man skal have vipper til, man kan nærmest ikke se forskel på mine vipper om de er blevet bukket eller ej.
Kh. Helene

Karina

Når du har kommet ø sket mascara på, så tager du din føntørre og blæser dine vipper opad… Vupti og bum…

Helene Randløv

Hej Karina
Tak for tip… jeg springer over, mine øjne dør, hvis jeg nærmer mig med min føntørrer.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *