Lørdagslook: Golden Opulence

12.09.15
Lørdagslook: Golden Opulence

Lørdagslook: Golden Opulence

I dag skulle jeg have været til fest, og det var den makeup, jeg ville tage billeder af, men det eneste fornuftige jeg har taget mig til i dag, er at vinke farvel til min søde veninde, udover det blev jeg i sengen. I går skulle jeg med min veninde, der har været på lynvisit i København, ud at spise og hygge, så det var oplagt at få styr på lørdagens look Golden Opulence der.
Hele min familien har ligget syge hele ugen, og nu er det så blevet min tur, det er jeg ret så træt af, men jeg har efterhånden lært, at det langt fra kan betale sig at trodse symptomerne og vælge fest og arbejde over helbredet…

Golden Opulence
Forleden sludrede jeg lidt om efterårets fine makeupkollektion fra Elizabeth Arden. Kollektionen var lagt klar til brug, så jeg kunne gribe den ved lejlighed, så jeg havde ikke testet tingene før. Derfor valgte jeg at bruge hele kollektionen samtidig.

Lørdagslook: Golden Opulence øjne

Lørdagslook: Golden Opulence produkter

Sædvanligvis giver jeg den mere gas, når jeg skal i byen, men i går var det altså ret roligt måske lige bortset fra læberne.

Har du et mere eller mindre fast gå-i-byen look?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Louise

Har I egentlig lavet en anmeldelse af L’oreal paletten? Overvejer at investere i denne frem for de dyre af slags (Jeg kigger på dig, urban Decay!)

Julie

Kære verdens bedste pudderdåser, redningskvinder og dejlige kvinder.
Jeg har nu i meget lang tid forsøgt at finde en bha, der ikke medførte en mærkelig skinnende “film” i min pande. Jeg har prøvet alle Paulas 2 % versioner. På trods af deres meget forskellige konsistens, så medførte de alle det samme, min pande skinnede som en julekugle.. Selvfølgelig meget lidt pænt – og jeg var faktisk ved at give op på bha. i hvert fald i panden 😉 hvilket ærgede mig meget – for under “filmen” var huden flot!
MEN så prøvede jeg jeres t-zone peeling, og i den sidste måneds tid har min pande været mat med flot hud – win-win! Så tusinde tak!!!
Nu krydser jeg bare fingre for, at det varer ved 🙂

Pia

Kære Pudderdåser.
I er intet mindre end fantastiske ❤️ jeg er selv uddannet kosmetolog, negleteknikker, stylist mv. og har arbejdet i branchen over 20 år og synes selv, at jeg har rimeligt styr på en masse vedr. skønhed og pleje, MEN I formår og inspirere mig og fortsat tænke anderledes. I ved alt om ingredienser, salgstricks mv. I har min dybeste respekt vedr. Jeres blog.
Fortsæt jeres enestående arbejde

Helene Randløv

Hej Pia
Tusind tak for dine fine ord! Det betyder utrolig meget at få ros <3
Kh. Helene

Ulla

Nej, hvor er det flot! De jordfarver.. 🙂 Og det går rigtig flot til dine øjne.
Jeg bruger flydende eyeliner på øverste låg når jeg skal til fest. Og dertil en perlende, lys øjenskygge. Jeg synes det er så flot med en markant streg – og holder! Du bruger altså faktisk 2 forskellige linere og mørk skygge derpå – det må prøves næste gang!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *